Interpol odbio crvenu poternicu za Dodikom i Stevandićem: "Predsednik Vučić me upravo pozvao"...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.450
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio da je Interpol odbio zahtev Suda BiH da se raspiše međunarodna poternica za njim i Nenadom Stevandićem".

"Upravo me pozvao predsednik Aleksandar Vučić da mi saopšti da je dobio obaveštenje Direktorata Interpola da je uvažena žalba Srbije i da je Interpol odbio zahtev Suda BiH za raspisivanje crvene poternice za Stevandićem i za mnom", napisao je Dodik na mreži Iks.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9631311/interpol-odbio-crvenu-poternicu-za-dodikom-i-stevandicem
1743614878394.png

Da li je neko zaista mislio da će Interpol da prihvati poternicu?

Лопине и преваранти ,Издајници и ЗАДЊИ ШЉАМ Србског Друштва су се знали УЧАУРИЛИ у ту међунарни закједницу Па ИХ ПОТКУПЉУЈУ ТИМ ИНО КРЕДИТИМА..које се деле и шаком и капом.
О чему се ту заправо ради:
-Пошто је цела та ЕУ у кОЛАПСУ,Вучић повуче 2 Милјарде и одмах сутрадан легне Урсули 300 Милиона,Гренелу 200,Орнбану 100 и тако се Они тапшу по Раменима.
То је још један Показатељ да је та ЕУ једна велика Утопија.

Лопине и преваранти ,Издајници и ЗАДЊИ ШЉАМ Србског Друштва су се знали УЧАУРИЛИ у ту међунарни закједницу Па ИХ ПОТКУПЉУЈУ ТИМ ИНО КРЕДИТИМА..које се деле и шаком и капом.
О чему се ту заправо ради:
-Пошто је цела та ЕУ у кОЛАПСУ,Вучић повуче 2 Милјарде и одмах сутрадан легне Урсули 300 Милиона,Гренелу 200,Орнбану 100 и тако се Они тапшу по Раменима.
То је још један Показатељ да је та ЕУ једна велика Утопија.
Ja sam na pocetku Nepomenikove vladavine rekao,da je on zajedno sa njegovim udbaskim savetnicima provalio kako funkcionise EU i vrlo lako se u tom mulju snasao.Milionima je platio ino savetnike da ga uvedu u taj mafijaski krug koji ga sada odrzava na vlasti

Ja sam na pocetku Nepomenikove vladavine rekao,da je on zajedno sa njegovim udbaskim savetnicima provalio kako funkcionise EU i vrlo lako se u tom mulju snasao.Milionima je platio ino savetnike da ga uvedu u taj mafijaski krug koji ga sada odrzava na vlasti
А и они ,ти ВАЈНИ ЕВРОПЕЈЦИ,су поткупљиви за Медаљу!
Једино што тамо много више Лове циркулише па то остане мало у Запећку.
Цео тај Еу парламент..то је горе 3 пута него сам УН,
све Бандит до БАНДИТА,У фРАНКФУРТУ се штаНЦА тај Евро у последњих 5 Година више него што ФЕД иштампао Долара.:D

Iznenadjenje. Mislio sam da je Dodik pokojni,on danas vaskrsao. Jeste korumpiran ali nije zato sudjen vec iz politickih razloga. Ipak treba sam da ode jer pod sankcijama nista ne moze da uradi ,niti ce da bude razvoja. Drasko je mnogo bolja opcija,mlad ,sposoban ,cini se sazreo za novog lidera RS. Imaju i oni iz SDSa ali teski do zla boga,sviraju qurcu ,nista ne znaju.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio da je Interpol odbio zahtev Suda BiH da se raspiše međunarodna poternica za njim i Nenadom Stevandićem".

"Upravo me pozvao predsednik Aleksandar Vučić da mi saopšti da je dobio obaveštenje Direktorata Interpola da je uvažena žalba Srbije i da je Interpol odbio zahtev Suda BiH za raspisivanje crvene poternice za Stevandićem i za mnom", napisao je Dodik na mreži Iks.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9631311/interpol-odbio-crvenu-poternicu-za-dodikom-i-stevandicem
Pogledajte prilog 1708142

Da li je neko zaista mislio da će Interpol da prihvati poternicu?
Autošovinisti umiru na hrpe.

А и они ,ти ВАЈНИ ЕВРОПЕЈЦИ,су поткупљиви за Медаљу!
Једино што тамо много више Лове циркулише па то остане мало у Запећку.
Цео тај Еу парламент..то је горе 3 пута него сам УН,
све Бандит до БАНДИТА,У фРАНКФУРТУ се штаНЦА тај Евро у последњих 5 Година више него што ФЕД иштампао Долара.:D
Oni imaju hiljadugodisnji razradjen sistem pljacke drzava poput Srbije,kad bi znao kakvi debili sede u EU parlamentu,Sns botovi bi ti izgledali kao intelektualci

Je li, braćo četnici, šta ako je ovo još jedna podvala Evrope?
Namestili da ispadne da je Vučić spasao Dodika, i tako pokušavaju da mu daju vetar u leđa, kako bi mogao da nastavi da uništava Srbiju kopajući dragi im litijum?

Sve u svemu, koliko god se narod radovao velikoj pobedi Srpske, Vučića ne sme da amnestira.

Bravo. Treba ostaviti lopova srpskom narodu u Republici Srpskoj da mu sude. Nikome od njih on nije naneo štete koliko svom narodu, prepisivački kadar vladaoca. Ceo svoj vladajući vek igra na kartu mržnje i potpirivanja straha od svih u okruženju dok ih ostavlja da beduju. Na sreću, vidim da i tamo mladi shvataju šta se dešava.

Namestili da ispadne da je Vučić spasao Dodika, i tako pokušavaju da mu daju vetar u leđa, kako bi mogao da nastavi da uništava Srbiju kopajući dragi im litijum?

Sve u svemu, koliko god se narod radovao velikoj pobedi Srpske, Vučića ne sme da amnestira.
Ali i Orban je bio instrumentalan u tome. Što njega guraju kad im smeta na svakom koraku?

Litijum nudi i Mile.

Bravo. Treba ostaviti lopova srpskom narodu u Republici Srpskoj da mu sude. Nikome od njih on nije naneo štete koliko svom narodu, prepisivački kadar vladaoca. Ceo svoj vladajući vek igra na kartu mržnje i potpirivanja straha od svih u okruženju dok ih ostavlja da beduju. Na sreću, vidim da i tamo mladi shvataju šta se dešava.

Prestani da koristis antisrpsku propagandu.

Za srpske neprijatelje svako ko se bori za prava srpskog naroda je automatski lopov. To nije tacno.

Da se Dodik zalaze za unistenje Republike Srpske onda bi bio dobar jel da ?

Ocito da ti i tebi slicni nemate pojma sta se desava u Republici Srpskoj

A desava se borba za unistenje ili opstanak iste.

Dodik se bori za opstanak Republike Srpske i vracanje nadleznosti iste koje su joj silom oduzete od 1995. do danas.

Abosnjacki islamisti iz Sarajeva, i zapad se bore za unistenje Republike Srpske i porobljavanje srpskog naroda u RS i verovatno nakon toga i za dovrsetak etnickog ciscenja i genocida nad Srbima.

Back