Ja garantujem da se na netu moze zaraditi.Ne neka velika lova ali znam da moze.Ko zeli da se uveri neka se javi na PP
dok ne uzemš motiku u ruke nema ništa od para!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja garantujem da se na netu moze zaraditi.Ne neka velika lova ali znam da moze.Ko zeli da se uveri neka se javi na PP
Ja sam napravio sajt i hoću da započnem affiliate marketing, na svom sajtu, e sad bih voleo da mi neko predloži neku firmu koju bih mogao da reklamiram. takođe ma zanimaju i vaša iskustva sa ovim poslom.
engleski i srpski (napišem pasus na engleskom, pa ispod na srpskom), besplatan je sajt, ako zaradim nešto od affiliate marketinga kupiću domen. Tematika sajta su besplatne stvari (bonusi za klađenje, besplatni sms, kreme, parfemi, paste za zube itd) i affiliate marketing kao izvor zarade bez ulaganja.
Ovaj sajt preko koga sam uzeo besplatan sajt mi nudi opciju da ja zakupim domen, znači bez promene adrese i sl. Na internetu je ponudjeno dosta načina da se privuče saobraćaj, a ja ću probati njih dosta, pa ću videti šta će biti. Moj drug ima 2000 hiljade posetilaca mesečno i takođe je napravio sajt kao i ja. Ne razumem ovu izjavu da mi neće važiti e-mail, molio bih objašnjenje.
Ja sam početnik (amater) i zato sam i došao na ovaj forum, da bih razmenio iskustva sa drugima i bio usmeren.
Ovaj sajt preko koga sam uzeo besplatan sajt mi nudi opciju da ja zakupim domen, znači bez promene adrese i sl. Na internetu je ponudjeno dosta načina da se privuče saobraćaj, a ja ću probati njih dosta, pa ću videti šta će biti. Moj drug ima 2000 hiljade posetilaca mesečno i takođe je napravio sajt kao i ja. Ne razumem ovu izjavu da mi neće važiti e-mail, molio bih objašnjenje.
Ja sam početnik (amater) i zato sam i došao na ovaj forum, da bih razmenio iskustva sa drugima i bio usmeren.
1. Besplatne domene ni posle 10 godina nemozes ubaciti na prvu str google za affiliate.
Sa ovim se ne bih baš složio. Imam desetine blogova na blogger.com i nekoliko sajtova na netfirms.com koji se kotiraju među prvih 5, neki su i prvi za određene pojmove u konkurenciji od par stotina hiljada pa do par miliona rezultata.
Naravno, slažem se da se za ozbiljije bavljenje sajtovima mora imati svoja domena i ozbiljan hosting. Zadnjih par godina nisam pravio sajt na besplatnoj domeni u te svrhe o kojima se priča. Teško je i da neko kupi nešto preko sajta sa beslatnom domenom. Nisu ljudi sigurni.
dok ne uzemš motiku u ruke nema ništa od para!
Jes, vala.
Sećam se da sam kao student najslađe pare zaradio kopajući raku u jednom selu. Pa platili šta je pogođeno, pa još darivala rodbina. Godinama sam imao višak najlonskih košulja i peškira.
Nešto se mislim, dobro da grobarenje ne organizuju kao multilevel.![]()
Što reče vitez Koja: "Još jedan slučaj, još jedan dolar. Milion slučajeva - milion dolara."
Pobogu! 0,3 dinara!![]()
samo sam rekao da funkcionise, ne da se moze obogatiti![]()
Pa, ne baš svuda.Suvda se pominje NeoBux.com kao najbolji PTC sajt na svetu.