Možeš li mi malo pojasniti kako to ide sa uplatom i isplatom.Ja sam nov u forexu ,sviđa mi se koncept cele priče ali nemogu da provalim kako da prebacim pare sa alertpay-a u srbiju i obrnuto iz srbije una alertpay.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li mi malo pojasniti kako to ide sa uplatom i isplatom.Ja sam nov u forexu ,sviđa mi se koncept cele priče ali nemogu da provalim kako da prebacim pare sa alertpay-a u srbiju i obrnuto iz srbije una alertpay.
Naaravno, ne treba verovati bas u sve, i definitivno je preuvelicavanje kada neko kaze da mozes zaraditi milione a ulog je samo 10 usd...
Aallii ovaj multilevel je po necemu drugaciji,,, Koliko ima korisnika interneta na svetu???
Odgovor je: STOTINE MILIONA
Sta mislite koliko ljudi je kliknulo na reklamu na facebook-u??
Neko je ulozio jos para i platio reklamu i siguran sam da se bar 100 ljudi upecalo....
Negde sam procitao da postoje dva nacina da se zarade velike pare:
1- smisliti nesto novo sto jos niko nigde nikad nije smislio
2- iskopirati nesto sto se pokazalo kao jako isplativo
Mislim da ovde pije vodu ovo sa copy/paste
Koliko ja znam jednom liku je uspelo. Napravio stranicu za prosjacenje i trazio od ljudi po dolar, dva i nakupilo se
A ove piramide, refereri, i ostale budalastine, no comment.
Jedini nacin da zaradis jeste da teras reklame na sajtu/forumu, i o cesto na nekoliko njih, samim tim zbog obima posla, to jednostavno postaje bas posao cesto i vise od 8h dnevno. Tako da je najbolje uvaliti se negde, a ovo zaboraviti, nije Srbija trziste za ovo, pogotovo ne u ovim vremenima.
da li vredi registrovati se na forex takmicenje ove kompanije http://www.atlaseforex.com/competition.php Takmicenje pocinje u ponedjeljak.
Nagradni fond je 25,000 eura. razmisljam da se oprobam, nista ne mogu izgubiti.
Sta vi mislite o tome???
da li vredi registrovati se na forex takmicenje ove kompanije http://www.atlaseforex.com/competition.php Takmicenje pocinje u ponedjeljak.
Nagradni fond je 25,000 eura. razmisljam da se oprobam, nista ne mogu izgubiti.
Sta vi mislite o tome???
Evo prvog srpskog sajta za zarada na netu, kazu da funkcionise ja sam pocela pa cemo videti ko zeli moze da proba
http://ekinta.com/?r=mixic
Izvinjavam se za prethodni post pošto sam Atlaseforex pomešao sa Atlasbroker a radi se o dva potpuno različita brokera.
Isplati se itekako takmičiti na ovom takmičenju i hvala na informaciji, ja sam se prijavio.
Treba samo povesti računa o uslovima takmičenja a uslovi su sledeći:
- maksimalan volume je 1.0 (1 lot)
- jednovremeno je dozvoljeno imati najviše 2 pozicije
- nigde se ne pominje upotreba EA ali se podrazumeva da se ne smeju koristiti
- sve ostalo je dozvoljeno
Bees, šta je EA?
Nasla sam tvoje postove na ovom forumu u vezi Forex-a ... u onoj temi kad te je prepametna lekarka oplela ... Ona ne veruje da neko želi da pomogne tek tako ... ja ti verujem ... doduše razumem i njen stav (možda misli da su samo dr. nesebični i humani "bez naknade") ...
... Da se vratim na temu. I ja sam se prijavila za ovo takmičenje. Malo kasnim. Pokušavam da provalim sve to u poslednja tri dana i ne ide mi baš sjajno. Naravno da ne očekujem nagradu ... ovo mi je samo način da naučim kako sve to funkcioniše. Svaka tvoja sugestija je dobrodošla ... ako još imaš želju da pomažeš neznancima, naravno.
Ja garantujem da se na netu moze zaraditi.Ne neka velika lova ali znam da moze.Ko zeli da se uveri neka se javi na PP