Internet zarada

Možeš li mi malo pojasniti kako to ide sa uplatom i isplatom.Ja sam nov u forexu ,sviđa mi se koncept cele priče ali nemogu da provalim kako da prebacim pare sa alertpay-a u srbiju i obrnuto iz srbije una alertpay.

Možeš li mi malo pojasniti kako to ide sa uplatom i isplatom.Ja sam nov u forexu ,sviđa mi se koncept cele priče ali nemogu da provalim kako da prebacim pare sa alertpay-a u srbiju i obrnuto iz srbije una alertpay.

Ima jedna dobra stvar na liteforex.org, možeš pare ubaciti sa više elektronskih banki a povlačiš na onu sa koje si zadnji puta uložio pare pa makar to bilo samo 1 dolar. Ja sve pare povlačim na LibertyReserve pošto imamo menjačnicu u Beogradu i novac povlačim na dinarski račun a opet možeš da od AP tražiš ček, on košta samo 4$ plus provizija u našoj banci.
Po meni bolje ti je da koristiš Moneybookers pošto novac možeš da povlačiš na bankarski račun a uplatu vršiš kreditnom ili debitnom karticom i možeš poslovati u dinarima.

Poslednja izmena:
Verovali ili ne,
Pre mesec dana sam na facebook-u naisao na link na kom je pisalo zelis li milion dolara.
Kliknuo sam na taj link i pogledao prezentaciju...
Prijavio sam se i za sada se stvari jako dobro razvijaju, za mesec dana imam ukupno uplatu od 450$ na kreditnu karticu, a kostalo me je 10$.
Najveca je fora sto zaista ne radim nista...
Razgovarajuci sa ljudima koji su u tome nekoliko godina, shvatio sam da su svi izrazito bogati i svi se bave samo ovim...
Probajte...

www.million-dollar.ws

Voleo bih da prodiskutujem sa vama ovaj multi-level nacin zaradjivanja i vasa iskustva...

Poslednja izmena:
Nije prevara cak je dobar nacin zarade ali dokle to preuvelicavanje sa milionima +10 dollara ulog samo i nista neradis .
1.GDI i WS domeni su uveliko poznati
2.Samo 10$ joj Pa njihov hosting i domen su toliko skupi da to nije normalno
3.Laka zarada hahahahahahahaha Moras da buljis najmanje 5 sati za komp i + da nagovaras ljude i da ih uveravas da je to super zarada isto kao KIRBI reklame od kuce do kuce .
4.Dobar je nacin zarade extra placaju ali ne prolazi u Srbiji makar ne za sada, predji na Amere ili neke razvijenije zemlje
I nema sanse da postanes JAKO BOGAT jedino ako nisi vec dugo u internet marketingu da bi pronasao prave klijente za to sto nudis .

Naaravno, ne treba verovati bas u sve, i definitivno je preuvelicavanje kada neko kaze da mozes zaraditi milione a ulog je samo 10 usd...
Aallii ovaj multilevel je po necemu drugaciji,,, Koliko ima korisnika interneta na svetu???
Odgovor je: STOTINE MILIONA
Sta mislite koliko ljudi je kliknulo na reklamu na facebook-u??
Neko je ulozio jos para i platio reklamu i siguran sam da se bar 100 ljudi upecalo....

Negde sam procitao da postoje dva nacina da se zarade velike pare:
1- smisliti nesto novo sto jos niko nigde nikad nije smislio
2- iskopirati nesto sto se pokazalo kao jako isplativo

Mislim da ovde pije vodu ovo sa copy/paste

Naaravno, ne treba verovati bas u sve, i definitivno je preuvelicavanje kada neko kaze da mozes zaraditi milione a ulog je samo 10 usd...
Aallii ovaj multilevel je po necemu drugaciji,,, Koliko ima korisnika interneta na svetu???
Odgovor je: STOTINE MILIONA
Sta mislite koliko ljudi je kliknulo na reklamu na facebook-u??
Neko je ulozio jos para i platio reklamu i siguran sam da se bar 100 ljudi upecalo....

Negde sam procitao da postoje dva nacina da se zarade velike pare:
1- smisliti nesto novo sto jos niko nigde nikad nije smislio
2- iskopirati nesto sto se pokazalo kao jako isplativo

Mislim da ovde pije vodu ovo sa copy/paste

Svi sste vi isti sa WS domenima ,koliko sam samo puta cuo ovu poznatu "Koliko ima korisnika interneta na svetu???
Odgovor je: STOTINE MILIONA"
Da sam dobio svaki put po dinar bio bih milioner.

Koliko ja znam jednom liku je uspelo. Napravio stranicu za prosjacenje i trazio od ljudi po dolar, dva i nakupilo se :)
A ove piramide, refereri, i ostale budalastine, no comment.
Jedini nacin da zaradis jeste da teras reklame na sajtu/forumu, i o cesto na nekoliko njih, samim tim zbog obima posla, to jednostavno postaje bas posao cesto i vise od 8h dnevno. Tako da je najbolje uvaliti se negde, a ovo zaboraviti, nije Srbija trziste za ovo, pogotovo ne u ovim vremenima.

Koliko ja znam jednom liku je uspelo. Napravio stranicu za prosjacenje i trazio od ljudi po dolar, dva i nakupilo se :)
A ove piramide, refereri, i ostale budalastine, no comment.
Jedini nacin da zaradis jeste da teras reklame na sajtu/forumu, i o cesto na nekoliko njih, samim tim zbog obima posla, to jednostavno postaje bas posao cesto i vise od 8h dnevno. Tako da je najbolje uvaliti se negde, a ovo zaboraviti, nije Srbija trziste za ovo, pogotovo ne u ovim vremenima.

Da za tog lika si upravu .I ne samo on i jos neka zena je sakupila oko 30.000$ Ali ljudi videli sta komsija radi pa oce i oni i sada takvih sajtova ima u izobilju.Pa i ja sam medju njima .Prijavim se na PayPal I to ga reg preko prijatelja iz nemacke postavim na sajtu i dodam brdo prijatelja na fb i twitter.Pa da vam kazem vise sam zaradio sa AdSenom nego sa Tim potrazivanjem 25$ ukupno za 5 meseci a Adesene 450$ .

Saljem vam jednu zanimljivu preporuku. koja bude jos bolja od popularnog facebook-a
Na pomolu je nova gigantska zajednica na internetu u koju se
mozete, po nasoj preporuci, odmah BESPLATNO UKLJUČITI.
http://xman77.sitetalk.com/
Za BESPLATNO ukljucenje koristiti ovaj referalni link: xman77

Kada napravite registraciju na ovom linku http://www.unaico.com/ se samo logirajte sa podacima koje ste naveli na Sitetalk
Log In se nalasi sa desne strane gore ....
Tu budu svi vasi podaci
Zvanican pocetak je 16. siječnja 2010. godine.

Pogledajte i prezentaciju na srpskom:

http://www.webtwoforyou.eu/Webtwoforyou/Web_2_for_You.html
Za prijavu upotrijebite:
User name: member
Password: member

Nakon kad se registrirate vasa stranica glasi http://xman77.sitetalk.com/ i samo zamijenite http://xman77. i svoj user upisite umjesto mojeg

Druga dobra vijest je da ako se vi prijavite preko mene naravno potrebno je upisati moj username xman77 pod Referrer: koji se nalazi na dnu stranice kod registracije
Ako se odmah ne uspijete logirati na unaico kak osam gore navel počekajte 24 sata ako se i dalje ne mozete logirati kontaktirajte me mailom i kazite mi koji ste email koristili prilikom registracije
Kada se registrirate preko mene vi mozete biti sponzor svojem clanu od nekog nekog od ukucana - mozete biti sponzor recimo njima 5 - 6....

***********************************************************************************

Iskreno preporucujemo: nemojte propustiti ovu sansu za ukljucenje!

da li vredi registrovati se na forex takmicenje ove kompanije http://www.atlaseforex.com/competition.php Takmicenje pocinje u ponedjeljak.
Nagradni fond je 25,000 eura. razmisljam da se oprobam, nista ne mogu izgubiti.
Sta vi mislite o tome???

Ne isplati se gubiti vreme na ovom takmičenju pošto je pobeda već rezervisana za profesionalce.
Predlažem veoma pravedno i kvalitetno takmičenje na http://instaforex.com/contest_forex_sniper.php a održava se svake sedmice od nedelje u ponoć do petka u 22 sata i dodeljuje prvoj petorici startni kapital od 100$ do 500$, još ima vremena da se prijavite za takmičenje koje počinje u ponoć.

Svako ko se prijavi na ovo takmičenje neka dobro prouči uslove poslovanja jer ako se neki od uslova prekrši ili ne ispoštuje gubi se pravo na nagradu.

Poslednja izmena:
da li vredi registrovati se na forex takmicenje ove kompanije http://www.atlaseforex.com/competition.php Takmicenje pocinje u ponedjeljak.
Nagradni fond je 25,000 eura. razmisljam da se oprobam, nista ne mogu izgubiti.
Sta vi mislite o tome???

Izvinjavam se za prethodni post pošto sam Atlaseforex pomešao sa Atlasbroker a radi se o dva potpuno različita brokera.
Isplati se itekako takmičiti na ovom takmičenju i hvala na informaciji, ja sam se prijavio.

Treba samo povesti računa o uslovima takmičenja a uslovi su sledeći:
- maksimalan volume je 1.0 (1 lot)
- jednovremeno je dozvoljeno imati najviše 2 pozicije
- nigde se ne pominje upotreba EA ali se podrazumeva da se ne smeju koristiti
- sve ostalo je dozvoljeno

Poslednja izmena:
Evo prvog srpskog sajta za zarada na netu, kazu da funkcionise ja sam pocela pa cemo videti ko zeli moze da proba

http://ekinta.com/?r=mixic

Kao prvi PTC u Srbiji obecava, ali naravno vlasnik ili vlasnici se ne deklarisu ili ih ja bar nisam nasao na sajtu, sto im ne ide u reputaciju.
Goolge rang= 0, Alexa rang oko 3,200.000 u svetu a u Srbiji oko 14.000 (dobro za pocetak),
izgleda sajt nije SEO optimizovan.
Odnos cene oglasa 2din i klika 0.3din je vrlo pozitivna sto znaci da imaju mogucnost da plate, ako imaju dosta oglasivaca.
Posto je ovo posao kod kuce (ili posao od kuce) prijavio sam se evo i mog referalnog linka

http://ekinta.com/?r=dr5
pa ako neko zeli da mi bude referal, neka se prijavi bice mu isto kao i meni ako ne i bolje.

Ali po meni jedan od boljih PTC sajtova je CLixSene.com koji ima visoke rangove i koji placa.
Google=4, Alexa=3,715 i 2,973 linkova ka njemu. Evo mog referalnog linka:

http://www.clixsense.com/?2745275
pa se prijavite, ovde vam je internet zarada 1 cent/klik, isplata cekom, posle zaradjenih 10$.
Naravno kao i svuda ne ocekujte da van se ostvari net zarada ako ne idete na placeno clanstvo, ovde 10$/godisnje.

Napomena:
Goolge rang odredjuje sam google na osnovu samo njemu poznatih kriterijumima i ide od 0 to 10.
Alexa rang je pozicija popularnosti sajta u skupu svih sajtova na internetu, a kojih ima 20-30 miliona. Znaci ekinta.com je negde na 3-milionitom mestu.

dragos

Izvinjavam se za prethodni post pošto sam Atlaseforex pomešao sa Atlasbroker a radi se o dva potpuno različita brokera.
Isplati se itekako takmičiti na ovom takmičenju i hvala na informaciji, ja sam se prijavio.

Treba samo povesti računa o uslovima takmičenja a uslovi su sledeći:
- maksimalan volume je 1.0 (1 lot)
- jednovremeno je dozvoljeno imati najviše 2 pozicije
- nigde se ne pominje upotreba EA ali se podrazumeva da se ne smeju koristiti
- sve ostalo je dozvoljeno

Bees, šta je EA?

Nasla sam tvoje postove na ovom forumu u vezi Forex-a ... u onoj temi kad te je prepametna lekarka oplela ... Ona ne veruje da neko želi da pomogne tek tako ... ja ti verujem ... doduše razumem i njen stav (možda misli da su samo dr. nesebični i humani "bez naknade") ...

... Da se vratim na temu. I ja sam se prijavila za ovo takmičenje. Malo kasnim. Pokušavam da provalim sve to u poslednja tri dana i ne ide mi baš sjajno. Naravno da ne očekujem nagradu ... ovo mi je samo način da naučim kako sve to funkcioniše. Svaka tvoja sugestija je dobrodošla ... ako još imaš želju da pomažeš neznancima, naravno.

Bees, šta je EA?

Nasla sam tvoje postove na ovom forumu u vezi Forex-a ... u onoj temi kad te je prepametna lekarka oplela ... Ona ne veruje da neko želi da pomogne tek tako ... ja ti verujem ... doduše razumem i njen stav (možda misli da su samo dr. nesebični i humani "bez naknade") ...

... Da se vratim na temu. I ja sam se prijavila za ovo takmičenje. Malo kasnim. Pokušavam da provalim sve to u poslednja tri dana i ne ide mi baš sjajno. Naravno da ne očekujem nagradu ... ovo mi je samo način da naučim kako sve to funkcioniše. Svaka tvoja sugestija je dobrodošla ... ako još imaš želju da pomažeš neznancima, naravno.

EA je Expert Advisor odnosno forex robot koji sam zarađuje novac. Javi mi se i daću ti jednog robota koji je izvanredan i pri tom ću ti dati jedan veoma dobar i pouzdan indikator da odmah možeš početi trgovati. Ja eto nemam vremena da se takmičim pošto imam mnogo obaveza oko trgovanja a imam i više novih trejdera na edukaciji. U svakom slučaju pridružiću te Forex Skype grupi gde ima dosta profesionalnih trgovaca i tu uživo trgujemo pa možeš da pratiš a i da se uključiš jer nije sramota pitati ono što se ne zna.

evo da i ja predlozim nesto novo i drugacije
Procitajte da negnjavim:

As you know UGN bucks is still in Beta testing mode, but for now this is the current pay rate per action:
This is subject to change, but never retroactively.
New Thread :$ 0.02
Reply :$ 0.01
Link Submission :$ 0.01
Daily visit :$ 0.01
Comments :$ 0.01 per comment made throughout the site
Referrer :$ 0.50 Special rate, will change into $ 0.10 soon
News Submission :$ 0.10 Only real news applies, spam gets $ 0.10 subtracted from your account
Maximum donation to each user per month: $ 2000

Uslisena moja molba da se uvede Alertpay kao metoda placanja, tako da se mozete registrovati na sledeci Link za registraciju: http://http://unitedgamingnation.com/signup.php?id=151
ako je referal polje prazno upisite 151 ,ovo je dobra prilika da se zaradi nekoliko desetina dolara mesecno! za sad daju 50 centi po dovedenom referalu a posle ce biti 10, sad je vise jer sajt se tek razvija a posle ce biti organizovanja igranja igrica i sl. a sve ce se nagradjivati, covek je na zahtev par nas prikljucio Alertpay i mislim da je time pokazao da ima ozbiljne namere sa svojim sajtom

Bees,

Tek kad sam postavila pitanje, pogledala sam opcije i pretpostavila da je to Expert Advisor ... ne zameri, tek otkrivam kako funkcioniše platforma ... Što je jos gluplje od mene - ne znam kako, ali mi je to bilo ukljuceno! Znaci, verovatno sam mu dala enable za EA, klikajući bezveze ... ništa nisam koristila u stilu neke automatike (robot), tj. ništa nije samo radilo ... ja sam nešto malo trgovala i naravno već napravila minus ... haha ... nemam pojma da li će me diskvalifikovati to što je EA bio enable ... Nema veze. Bitno mi je da učim ... za sada ...

Kad stigneš, javi se ... još uvek mnogo toga ne znam ...
Pozdrav!

Poslednja izmena:

Back