savic.mladen
Početnik
- Poruka
- 36
ali zato ovo nije prevara www.mmholding.biz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je sistem paid to click. Kliknes na reklamu,sacekas 30 sekundi i ugasis je. Za pregled svake reklame dobijes novac.
Vec neko vreme na ovom sajtu klikcem na 60-65 reklama DNEVNO. I to kao standard member. Znaci nikakve uplate,nista. Zapanjujuce. Nijedan drugi sajt ne nudi toliko. Sa samo jednim referalom mozete da zaradite preko 1 $ dnevno. Koji jos sajt to nudi? Zamislite vise referala... Obavezno kliknite na sledeci link:
http://www.DailyClicks.biz/?r=veljkovic
Prvih nekoliko dana mozda ne dobijete svih 60 poruka da na njih klikcete vec dvadesetak, ali broj im se ubrzo povecava.
I ja sam klikao na te stranice ali isto nista.
jel moze i bez toga, ja bi da mi neko daje pare a da ne radim nista![]()
samo da ih trosim
mislim smesno kako danas ljudi pokusavaju da zarade pare bez rada tj, 'MOTIKE'![]()
a miliš da se motikom zarađuju milionii milijarde??? tu i se malo zeznuo druže...
Vala koliko si ovo kucao, mora da si puko soma evra...Kako brzo zaraditi veliki novac!!
Kako brzo zaraditi veliki novac!!!
postoji li nacin da se zaradi preko neta, sedeci kod kuce?
trazila sam malo, ispali mi neki sajtovi tipa unosenje podataka i pisanje nekih "ads" clanarina je valjda 50 $ za probni period
sajtovi su napravljeni sacuvaj boze, kilometarski tekst koji ces naravno da preskocis, nisam ga citala. :I
konkretno, radi se o ovom linku, *** navodno je jedini trosak 50$ (nije bas ni malo)
uclanila sam se na sajt koji se bavi popunjavanjem anketa, www.surveyscout.com medjutim tamo je uglavnom za USA, odnosno Australiju, NZ...znaci nema anketa koje meni odgovaraju...tako se plasim da nije neki slican zez i za to...ovde sam platila 35$
Mene bi interesovalo, ako neko zna, zasto PayPal radi u 196 zemalja!!! a u Srbiji ne? Koja smo mi to drzava (rupa). Na spisku su sve Ex-Yu pa i Albanija, ali Srbija NE! Kao mozes da imas devizni racun, mozes da imas karticu, mozes da odes u neko inostranstvo i potrosis hiljade evra, ali preko PayPal-a (i drugih slicnih) ne mozes da placas i primas pare! Znam da to moze preko AlertPay-a, ali zasto najbolji a to je PayPal ne moze. U cemu je fora.Drasko, od kada to Srbija ima PayPal, citao sam nesto u Blicu da ce mozda tek pocetkom 2010. doci u Srbiju, valjda si mislio na AlertPay, a to sa bux, ma ne navlaci ljude na gluposti.
Mene bi interesovalo, ako neko zna, zasto PayPal radi u 196 zemalja!!! a u Srbiji ne? Koja smo mi to drzava (rupa). Na spisku su sve Ex-Yu pa i Albanija, ali Srbija NE! Kao mozes da imas devizni racun, mozes da imas karticu, mozes da odes u neko inostranstvo i potrosis hiljade evra, ali preko PayPal-a (i drugih slicnih) ne mozes da placas i primas pare! Znam da to moze preko AlertPay-a, ali zasto najbolji a to je PayPal ne moze. U cemu je fora.
Poz[/QUOTE
javi mi se na pp