Internet ljubav

Sultan:
Internet ljubav je veoma moguca i istinita ma koliko god to nekome izgledalo apsurdno ali imate vise primera gdje je pocetak takve ljubavi najvise se zavrsavalo u braku i zato vjerujm cvrsto vjerjem u internet ljubav.
Smatram ako si kao osoba iskren ili iskrena takav ces biti i preko tog irca.pal talka,msn ili yahoo msg ako ti je stalo da budes sa tom osobom.

Sta si ti , neki SULTAN , pa samo presudjujesh?
I ko te je pustio u zenski kutak?
idi , covece , zanimaj se po haremu , i pusti mene da se zaljubim ... :roll: u internet :roll:

Teki:
Sultan:
Internet ljubav je veoma moguca i istinita ma koliko god to nekome izgledalo apsurdno ali imate vise primera gdje je pocetak takve ljubavi najvise se zavrsavalo u braku i zato vjerujm cvrsto vjerjem u internet ljubav.
Smatram ako si kao osoba iskren ili iskrena takav ces biti i preko tog irca.pal talka,msn ili yahoo msg ako ti je stalo da budes sa tom osobom.

Sta si ti , neki SULTAN , pa samo presudjujesh?
I ko te je pustio u zenski kutak?
idi , covece , zanimaj se po haremu , i pusti mene da se zaljubim ... :roll: u internet :roll:

heheheheehe nemam Harem al da ti kazem nesto imam jednu ali vrijednu.Kontas harem mi netreba pored jede ali vrijedne.

svaka cast onima koji su se tako upoznali,ali svi bi trebalo da se sloze da je,gledati nekog u oci i pricati UZIVO JEDNA stvar,a pisati neke recenice,i ziveti u nekim iluzijama DRUGA stvar.......[/quote]
Hey, a sta se desi kad se dvoje stvarno upoznaju ne samo preko neta, vec i kad provedu neko vreme zajedno, bude im lepo i odluce da nastave da budu zajedno. Ma daj, ne volim takav stav, u startu negiras postojanje neceg dobrog. Mozda zato sto nisi imao prilike da upoznas neku stvarno dobru i iskrenu preko neta. Eto, meni se desilo :D
By the way, nisu sve udavace, samo da se zna.

miamiu:
Masala svaka cast zelim vam puno puno srece i brak naravno sa puno ljepe i zdrave djece.
Poz od mene

Hvala ti na ovome :D[/quote]

Sto zelim sebi zelim i tebi.
I ja sam naso jednu takvu ljepu finu i super osobu mom srcu vrijednu i srodna je mojoj dusi zato ti i kazem a volim je puno nikad nisam imao takvu osobu uzivo kontas.
al ona je savrsenstvo za mene u mojim ocima jedina.

kao kad mi pozele da mi se sve zelje ispune.
daleko bilo... ako se sve zelje ispune, pa sta onda??? sta ce da me motivise da idem dalje?

nema pravih i nema garancija da je neko pravi. samo ga nasa percepcija cini takvim.

sanja:
kao kad mi pozele da mi se sve zelje ispune.
daleko bilo... ako se sve zelje ispune, pa sta onda??? sta ce da me motivise da idem dalje?

nema pravih i nema garancija da je neko pravi. samo ga nasa percepcija cini takvim.

Bas tako, a
"ako hoces garanciju, kupi toster", rece neko...
mnogo je pravih.

Mnogo nas je:
Mene jedan decko koga sam upoznala preko interneta, voli nekoliko godina, a mene boli uvo, e sad kad je nasao devojku, ja cu da puknem :evil: A kaze da me i dalje voli jer sam ja nesto posebno za njega... Da mu verujem?

1.) da tebe voli, nikada ne bi bio sa drugom devojkom
2.) jako su opasni ti što ne kazu tačno šta im značiš , nego da si POSEBNA ..
pa naravno da si posebna !!
to su samo fraze kojima se ženska srca "drže na ledu".i šta tebe briga za njegovu devojku ?
TI SAMO ODIGRAJ COOL

Back