Internet droga se siri Amerikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O cemu to govoris? Kakav zatvor i kakva droga? :)

NIje kod droga problem prijatan osecaj koji izazivaju vec posledice po zdravlje i unistenje samog zivota.
Dovoljno je da osoba par puta proba heroin (mislim da je dovoljno i samo jednom..nisam sigaran) pa da covek bude uhvacen u mrezu zavisnosti.
Gledao sam dokumentarac gde jedan narkoman objanjava kako je poceo sa heroionom. To je bio rezon tipa.. Kakav heroin, mogu da prestanem kad hocu. Posle je video da je protivnik sa kim se zakacio isuvise jak... ili covek nema nikakve sanse da snagom svoje uboge volje pobedi narkomansku potrebu za drogom.
Ako sumnjas u to, seti se koliko je tesko odreci se prekomrene ili nezdrave hrane ili neke druge lose navike a potreba za heroinom je neuporedivo snaznija od toga.
Zato ne treba uzimati heroin i slicne teske droge.

Sto se tice marihuane koja ne stvara zavisnost ... :think: polemcino je i cudno zasto se dozvoljavaju cigare i alkohol, a ne nesto takvo koje je bezazlenije od njih. . Ne bih mao nista protiv da zivim u Holandiji gde je marihuana legalana. Ali nije na nama da to raspravljamo

Sto se tice ovih zvukova..i tvojeg pateticnog apela da se zabrani. :) Ma nemoj?

Tacno je da ovo postoji odavno.. ali se neko setio da stvari pridje ozbiljnije..sto pozdravalajm, ali to je daleko od droge i narkomanije.

E, a paz' moli te... on nekom govori zašto ne treba uzimati drogu? Šta smo i ovde, jebte, skup kretena?

Poslednja izmena od moderatora:
marihuana i kokain izazivaju totalno opozitna stanja.
marihuana te dovodi u mirno i probistreno stanje uma, kad si na kokainu, onda si ko na hiperenergetskom busteru
u sta tacno te dovodi ova "droga"? il to opet neko samo njake

pa probaj. ćeš da vidiš. dovodi te usmoreno stanje, da bacaš slušalice u ćošak, brišeš program i onda pola sata slažeš pasijans da se smiriš.

jok. ali od Jodorowskog ne mogu da se odlepim. povremeno se pucam Fellinijevim umetničkim ostvarenjima. :mrgreen:

mada i horor filmovi...:whistling: ali samo italijanska škola i treševi,. ove moderne baš i ne gotivim....

Si citao Kastu Metabarona?

OT: Ja mislim da je ovo obicna glupost. Ili placebo efekat. Ljudi se izbaguju da ce ako slusaju muziku da se nadrogiraju i to se stvarno desi, ali u njihovom umu. To je kao ono u filmu Brucosi u Evropi kada probaju kolace od marihuane, naduvaju se kao i krenu da se gube, pa im prodavac kaze da u kolacima nema marihuane i oni se vrate u normalu. :D

E, a paz' moli te... on nekom govori zašto ne treba uzimati drogu? Šta smo i ovde, jebte, skup kretena?

Nisam se obracao tebi vec postavljacu teme. Sto se tice razumljivosti covek moze razumeti svaki tekst pa kako da je napisan..dovoljno je da prvo i poslednje slovo bude na svom mestu. Akko ne verujes u ovo pogledaj ovaj blog...
Percepcija i memorija
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=17090

Sto se tice droga ocito je da mnogi trebaju poduku sta su one i da ima raznih vrsta droga.

To vazi i za tebe. Zasto duvanis i ločes alkohol?. Nikotin i alkohol su takodje vrste droge.
Ja niti pijem niti pusim Takodje nece meni drzava ili neko autoritet da odredjuje sta je droga a sta ne... vec svako treba sam da razmisli.

Nisam se obracao tebi vec postavljacu teme. Sto se tice razumljivosti covek moze razumeti svaki tekst pa kako da je napisan..dovoljno je da prvo i poslednje slovo bude na svom mestu. Akko ne verujes u ovo pogledaj ovaj blog...
Percepcija i memorija
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=17090

Sto se tice droga ocito je da mnogi trebaju poduku sta su one i da ima raznih vrsta droga.

To vazi i za tebe. Zasto duvanis i ločes alkohol?. Nikotin i alkohol su takodje vrste droge.
Ja niti pijem niti pusim Takodje nece meni drzava ili neko autoritet da odredjuje sta je droga a sta ne... vec svako treba sam da razmisli.

A ko si majketi ti da me to pitaš, i da sudiš šta je dobro a šta ne? Misliš ako si na vikipediji ćitao Šopenšupka da si posisao pamet sveta?

Ločem kad mi se ćefne, duvanim kad mi se duvani.

I to samo najskuplje. Pitaj moju Aleksannu :mrgreen:

A to što neće tebi država... pa zapali džokavac pred pandurom, pa da vidiš kako "neće"... :rotf:

Zasto me ovaj zvuk tako podseca na onaj OUT OF BODY stumulans koji je bio opisan u temi o Astralnoj Projekciji.
Inace sama stvar je stara vec decenijama samo sto se nasao lik koji je opet-pronasao vec pronadjenu stvar.
Klinci se loze, pustite ih (Cudno sto se ovo siri iz amerike).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back