Ако мислиш да према мушкарцима има мање агресије и понижавања од других мушкараца мало си се зајеб.
Поштовање је нешто за шта мораш да се избориш па макар се само окренуо и отишао или не јавља дотичним ако већ не можеш да се тучеш.
Већина мушкараца се шлихта женама зна се зашто. А ако сте ти и @Lule у друштву тих што вас понижавају негде сте направиле лошу рачуницу у животу без сваке сумње ако се о ради о односима у стварном животу, а не на форуму.
Оно што ја не разумем код тебе и @Lule је потреба да преваспитавате друге.
Океј можда тражите стандарде комуникације на форуму, али преваспитавање других нарочито мушкараца који вас не сматрају достојним је веома залудан посао.
Океј можете се борити овде на форуму за неке другачије политике и оштрије према мушкарцима и нисам толико ни против тога.
Али опет ако погледате више сам ја под нападом него ви само за друге ствари. Мене су и модератори вређали директно па нисам куко нити ме је брига. Опуштено. Нити ћу пријављивати. А вама сваки други пост је о томе шта је неко написао и како то није нормално и како ни модерација није чиста. Срећно у тој борби са ветрењачама. Не знам шта друго да вам поручим и коју поруку да пошаљем.
А и ви јурите да преваспитавате неке "безнадежне случајеве". Нек вам је срећом и ту. Ја или прескочим накарадни пост или блокирам.
Radim sociološko istraživanje. Eto, dobio si delić ekskluzivne informacije, da se više ne zamaraš palanačkom analizom istraživača i njegovih motiva.