loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.937
Da li ste vodili tamo svoje lepše polovine? Da li su obavezni skafanderi?
Preporuka za klopu? Vege?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
бле блеKlopa samo gajbi
Jel znas neku koja ne voli izlaske i da trosi tudj novacбле бле
Свашта!? Ти си нека циција?Jel znas neku koja ne voli izlaske i da trosi tudj novac
Ja nisam rob potrosackog drustvaСвашта!? Ти си нека циција?
Имаш своју њиву и свако вече донесеш на трпезу уловљену дивљач?Ja nisam rob potrosackog drustva
NaravnoИмаш своју њиву и свако вече донесеш на трпезу уловљену дивљач?
Па што да потроши на два оброка 4-5 хиљада, за те паре изведеш и у биоскоп и у посластичарницу.Свашта!? Ти си нека циција?
Ne plaća se samo klopa nego i ambijent. I nešto neobično. Zar ne?Па што да потроши на два оброка 4-5 хиљада, за те паре изведеш и у биоскоп и у посластичарницу.
Да, били смо више пута.Ne plaća se samo klopa nego i ambijent. I nešto neobično. Zar ne?
Svi vole da odu negde i zabave se. Pitanje je samo šta i gdeMa kao tripuje da nam je vise stalo vredi vise riba
Zabave se dobra rec,sta je danas za koga zabava diskutabilnoSvi vole da odu negde i zabave se. Pitanje je samo šta i gde
Pa gde bi ti vodio devojku?Zabave se dobra rec,sta je danas za koga zabava diskutabilno
Ono je vizuelno drugačije, ovo na drugi načinНе знам шта је то, али ако бих да видим необичан амбијент дођем на форум, једем код кућама.
Moj pojam zabave se ne meri novcem i materijalnim impresioniranjemPa gde bi ti vodio devojku?
Nebitno, gde?Moj pojam zabave se ne meri novcem i materijalnim impresioniranjem
Дај неке слике, видео, линк..стварно нисам у току.Ono je vizuelno drugačije, ovo na drugi način
Setnju sumom 15kmNebitno, gde?
Ma izgleda kao vintidž američki dajner, burgeri su okej ali dosta skupo.Дај неке слике, видео, линк..стварно нисам у току.