adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.624
I to je bilo u fokusu pre 5 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја то не једем. ПфффMa izgleda kao vintidž američki dajner, burgeri su okej ali dosta skupo.
Kasno palimI to je bilo u fokusu pre 5 godina
Vidi meni, pa dođi sebi. Nisu samo burgeriЈа то не једем. Пффф
Vidi meni, pa dođi sebi.
Где да видим?! Дај неки линк брееVidi meni, pa dođi sebi. Nisu samo burgeri
Где?I to je bilo u fokusu pre 5 godina
Pa ok, i to baš 15km, aj da si rekao šetnju šumom samo?!Setnju sumom 15km
Pitaj gugletuГде да видим?! Дај неки линк брее![]()
Ma odmah da zna da sa mnom moze samo pomeranje granica ka savrsenstvu da dobijePa ok, i to baš 15km, aj da si rekao šetnju šumom samo?!
HmMa odmah da zna da sa mnom moze samo pomeranje granica ka savrsenstvu da dobije
Ma i ja sam mogla da vidim revjue, nego rekoh, aj da pitam ovdePitaj gugletu
Ne da se prepričatiНапуштам тему!
![]()
Valjda u trendu, to misli
У том случају ја сам она што стално једеако је тамо ваква атмодфера може онда
Pogledajte prilog 1662962
Međ omladinom u Belgradu
Аха, онда ми је јасно што сам неупућена.Međ omladinom u Belgradu
Hvala na iscrpnom odgovoruNe bih preporucio. Ukus *hrane* ocajan...
Jednom sam prijatelja koji bas voli da jede (nikad mu nije dosta) odveo da ga castim ruckom tamo i (posto oni imaju Happy hour kad sve sto narucis dobijes X 2 a platis cenu za 1 komad) narucili smo jedno 5,6 njihovih proizvoda (razne burgere, kobasice, salate i sl.). Kad su nam doneli to je stvarno bilo *brdasce* razne hrane koja je vizuelno privlacno izgledala (za one koji kao taj moj prijatelj vole taj McDonald*s izgled hrane)... Medjutim, kad smo poceli da jedemo (a i ja sam namerno dosao gladan da bih mogao da dostojno pratim mog prijatelja *zderu*) vrlo brzo smo shvatili da je to sve stvarno odvratno i jadno (ne umem precizno da opisem na koji nacin jadno ali stvarno jeste - nekako im je sva hrana istog bezlicnog ukusa...) tako da cak i nas dvojica, znaci 2 odrasla visoka muskarca (a on jos i krupan - oko 105 kg ima) NISMO MOGLI DA SE NATERAMO da pojedemo sve - ostala je recimo trecina nepojedene hrane.
Ne govorim o kvalitetu namirnica (mozda i nisu nekvalitetne za standarde fast food restorana) ali *ukus* svega je bio kao sto sam gore napisao... Tako da nikad nisam vise otisao tamo. Posle tog Intergalactic iskustva McDonalds sa svojim *djubretom* mi ostavlja utisak maltene gurmanluka...
A, sto neko napisa, regularne cene im i nisu bas male tako da bi mi bas bilo i zao bacenih para (da nije bila ova snizena varijanta tj. sve prakticno upola cene)