sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Ovkors! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada vidis da ljudi imaju Merkur u Devici odmah znas da su izuzetno inteligentni ali nekada su vrlo ne obrazovani sto se zvanicnog obrazovanje tice, zatim Jupiteru III - polju imaju stvarno vrlo inteligentni ljudi. Mislim ovo su mahom aspektu za nadprosecnu inteligenciju , na gledajuci obrazovanje. Tu je i Merkur u aspektu sa Jupiterom kao i dobar aspekt izmedju Merkura i Urana.
Eto ja imam Jupiter u 3.polju ali lose spektovanog(kvadrat-Sunce u 6,kvadrat AC,kvinkunks Mesec u 10.)i to su mu jedini aspekti.9.kuca prazna,vladar Merkur retro u 7. u Ovnu,dispozitor Mars u Biku na Algolu i u konj. sa Saturnom(a aspekti losi-Merkur opozicija retro Uran u 1. i opozicija AC).
Pa da ponovim pitanje ,mozda malo jasnije-sta astrologija kaze o mojoj inteligenciji sa ovakvim polozajima koje jos (posebno Jupitera)ugrozavaju losi aspekti.Koliko i kako ovi aspekti deluju na razvoj i ispoljavanje inteligencije.
Izvinite na dosadi ali jos uvek mi nije jasno.Jasno mi je sto mi je dobar retro Merkur i nista vise.Vipi mi rece da je to dobro jer ko zna sta bih se izletala da nije,ali o mom potencijalu sto se tice inteligencije jos uvek neznam nista.
Unapred zahvalna ja!
P.S.-ne pitam dosade radi vec me ovi na poslu ubijaju u pojam,dodje mi da sve oteram u...pa se pitam da li sam glupa ja ili oni,koji tvrde da sve znaju a ja kao nesto izvodim kada trazim od njih da odrade(i jos mi pricaju iza ledja kako oni znaju a ja neznam).
Eto moje muke.Preispitujem se da li sam ja primarni nosilac glupoce .
-Vi sada mozete da se smejete ali meni je ovo stvarno problem.
A kad je u Vodoliji? Merkur, mislim. A Jupiter odmah u komsiluku, Ribe. Ne grade aspekt, nikakav...
Pomislih na momenat da pishesh o meni..![]()
Eto ja imam Jupiter u 3.polju ali lose spektovanog(kvadrat-Sunce u 6,kvadrat AC,kvinkunks Mesec u 10.)i to su mu jedini aspekti.9.kuca prazna,vladar Merkur retro u 7. u Ovnu,dispozitor Mars u Biku na Algolu i u konj. sa Saturnom(a aspekti losi-Merkur opozicija retro Uran u 1. i opozicija AC).
Pa da ponovim pitanje ,mozda malo jasnije-sta astrologija kaze o mojoj inteligenciji sa ovakvim polozajima koje jos (posebno Jupitera)ugrozavaju losi aspekti.Koliko i kako ovi aspekti deluju na razvoj i ispoljavanje inteligencije.
Izvinite na dosadi ali jos uvek mi nije jasno.Jasno mi je sto mi je dobar retro Merkur i nista vise.Vipi mi rece da je to dobro jer ko zna sta bih se izletala da nije,ali o mom potencijalu sto se tice inteligencije jos uvek neznam nista.
Unapred zahvalna ja!
P.S.-ne pitam dosade radi vec me ovi na poslu ubijaju u pojam,dodje mi da sve oteram u...pa se pitam da li sam glupa ja ili oni,koji tvrde da sve znaju a ja kao nesto izvodim kada trazim od njih da odrade(i jos mi pricaju iza ledja kako oni znaju a ja neznam).
Eto moje muke.Preispitujem se da li sam ja primarni nosilac glupoce .
Vi sada mozete da se smejete ali meni je ovo stvarno problem.
Daj tvoj coroskop da vidim da li mislim o tebi![]()
Да ли је могуће да не знате да ли сте интелигентни/вредни/поштени... или не док вам ''звезде'' не кажу?
Malo je to tema za filofofiju , posebno od kada se zadnjih 20 godina razvila teorija da postoji vise oblika inteligencije, pa ja u nekom momentu i ne znam na sta ljudi konkretno misle kada kazu inteligencija. Neko za nesto moze delovati i zaista biti jako glup, a za drugu oblast moze biti vise nego genijalan. Moze biti smotan toliko da mislite da je totalni retard, a da ako pocnete zaista da pricate sa tom osobom uvidite da niste dorasli sagovorniku. Ali ako pricamo o tebi u smisli najklasicnije inteligencije -sta god to znacilo, ja mislim da ti sa Jupiterom iako u losim aspektima imas "sirok " um, nego verovatno ide na stetu tvoje inteligencije tovj pokusaj da previse brzo reagujes ( kvadrat) a da pritom nisi dobro ni cula pitanje ( retrogradni Merkur) a juris da odgovoris na primer i tako neki detalji. Takodje je ljude sa retrogradnim Merkurom lako zbuniti. Ako neko prica malo brze ti ne mozes sve da pohvatas i onda ti i nije jasno o cemu osoba prica. Ali ne mislim da imas probled da shvatis, nego ti je Merkur mirniji pa ti treba vremena da razmislis, jer ti na taj nacin mislis.
Pa ima logike,nisam do sada posmatrala iz tog ugla.
Puno hvala Neptunijanko!
Mislim Vi meni nesto obecaste...
Mislim Vi meni nesto obecaste...