Nikola Todorovic
Primećen član
- Poruka
- 537
Imam problem sa temperaturom (mada po stranim forumima koliko sam citao, to bas i nije problem). Stavio sam Cooler Master Blizzard T2 (+ dva ventilatora - jedan ubacuje drugi izbacuje vazduh), i jezgra pokazuju temp - 56C - 47C - 55C - 47C. A kad sam mu stavio obican box cooler koji mi je hladio E8400, temperature su bile za stepen-dva vece (samo?).
Interesuje me sta vi mislite o tome ? Da li moze da prouzrokuje probleme ?
Doduse kuciste je neko mini tower, koje je zaista malo, ali opet mislim da kad ga prebacim u neko normalno kuciste nece znacajno spustiti temperaturu.
Interesuje me sta vi mislite o tome ? Da li moze da prouzrokuje probleme ?
Doduse kuciste je neko mini tower, koje je zaista malo, ali opet mislim da kad ga prebacim u neko normalno kuciste nece znacajno spustiti temperaturu.

Od najfinije smirgle ostaju risevi??? Da li si ikad uzeo smirglu u ruke? Duboki risevi ostaju od grube smirgle. Kada se postepeno prelazi sa grublje na finiju smirglu ne ostaju risevi. 1000 pa 1500 pa 2000 i na kraju pasta za poliranje mada i ne mora. Pontea je da se finijom smirglom skinu ti risevi koji ostanu posle grublje. U mom slucaju kuler je bio toliko neravan da sam zapoceo sa 500. Sa 1000 bi trajalo previse dugo da samo izravnam.