Instant

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ijaoooo kome cete bre vi da mesite pogacu..posle se pitate zasto Srbi sa juga zene Albanke i to masovno.
Zivi bili pa videli, danas jug Srbije sutra Beograd. Umrecete tuzne i same jer nikome niste potrebne tako nesposobne.

- - - - - - - - - -

Menjam dve srpkinje za jednu albanku sa Skadra. :gace:

ako mislis da se sposobnost zene ogleda samo u kuvanju onda ti definitivno treba da ozenis albanku :D ja sam imala jednu na faxu pa se ne sjecam da je bila neka vrsna kuvarica:confused:

Ма бре не знају ни кревет да наместе за собом говеда мала размажена а не да спреме нешто... Навикло да мама приноси и доноси у кревет, а овамо најгласније, све знају... Ја бих таквима забранио да говоре, ма да мисле, ако и имају чиме.

ne brini ti za mene gdje cu ja jesti ;) ucila sam skolu, izucila na vrijeme sto sam trebala, pomagala mami od malih nogu sve kucne poslove, tako da to sto ne znam kuvati ne shvatam kao veliki minus i ne smatram da sam ista od toga sto si naveo...

Jel si voljna da te upregne svekrva? Ako jesi, no problem!
Nego mi se sve cini da ces muzevljevu majku da olajavas kako te smara i kako nije cool i moderna.

koja si ti ovako zamaskirana je li : )
ma ok pricam s duhovima :/

- - - - - - - - - -

drpi te njen muzh, pa vidi se da si zaebana kuja

- - - - - - - - - -

ma paranoja me drma jako jako a ne idem na legalna mesta
strasno je
mada ti si ovaj mladi

- - - - - - - - - -

ne treba ovo da pisem : )
ajd niste nista procitali

Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?

Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?

Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?
Ма боли ме уво, дал зна, дал не зна. На почетак мислим. :mrgreen:

Ја сам због присиљености одређених догађаја и сплетом изопачених околности (хтео - не хтео) научио да скувам и спремим јела која су ми потребна.
Самим тим више нисам морао да правим киселе гримасе (или да присиљавам желудац да свари ТО) када се суочавам са некаквим ''деликатесом'' који дође од несрећне жентураче.
То је тај фазон доказивања, мацо поједи ово што сам спремила. Хебеш ти то срање, бићу сам себи мајстор ако треба, а будућа жена нек буде врхунска у кревету (нека зна да меша), добра супруга,
бла-бла, а ја сам спреман (ето нудим се) да однесем терет кувања на својим леђима.
Мада, мора научити на крају крајева да спреми пристојно јело. То је преузимање позитивних особина од партнера. Шта ће она да ради, ако ја нпр. (злу не требало) погинем у рату за отаџбину?
Како ће она да прехрани децу? Шта - водиће их Мек? Рекох већ - фак дет шиииииииит.

Ма бре не знају ни кревет да наместе за собом говеда мала размажена а не да спреме нешто... Навикло да мама приноси и доноси у кревет, а овамо најгласније, све знају... Ја бих таквима забранио да говоре, ма да мисле, ако и имају чиме.

a pile je jednom mnogo pametno opravila takve....zakljucas u spaiz da broji tegle do tridesete... carski

Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskog umeca supa iz kesice il musli?

Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?

Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?

Ne, kulinarsko umece zena sa kojima sam bio je bilo zadivljujuce. :ok:

Mada mislim da neznanje i nesnalazenje u kuhinji nije neki hendikep za zenu, sve se to moze nauciti ako se zeli. Uostalom ne bi mi smetalo da zena ne ume da kuva, nije mi ishrana prioritet, a i sam se dovoljno razumem u pripremu hrane.

Dakle, ajmo sada i mi muški da ispitamo žemske, jerbo je tema "Majstor u kući" već bila.

Oženio sam se ženom, koju moram da ubeđujem da ne sprema mnogo, jer dobro sprema i brzo se natovim 3-4 kile. Kad je ovako pogledaš, rekao bi - ONA ZNA DA KUVA??? Vid' kol'ko je mršava, gde to zna da kuva... Al' 'oćeš, zna moja malecka baš dobro da kuva. Pravi i pogaču kako treba, ali je jako nesigurna u sebe i stalno ne veruje da je spremila dobru hranu, pa se uvek još više trudi da spremi još bolje.

Od forumaša, jedino Vlado može donekle da potvrdi ili opovrgne moju izjavu, jer je bio par puta kod nas u gostima i probao je ponešto od ženinih kuhinjskih đakonija.

:think: missim, kao da je kuvanje nauka pa treba 100 god da se nauci...ko zeli i ima volje moze ocas posla da postane sasvim solidan kuvar....svako ce nauciti kad mu zatreba, ne vidim zasto bi to bio merodavan kriterijum za izbor partnera....

a pile je jednom mnogo pametno opravila takve....zakljucas u spaiz da broji tegle do tridesete... carski

Ма бре мене само нервира то што су ти шатро борци за женска права и те пи*ке материне заправо једне најобичније размажене кравуљине без икакве радне навике, осим лакирања ноктију и штрцкања парфема ништа да уради не зна, а овамо најгласнија, хоће она ово хоће она оно, дај бре нек седну нек се не бламирају... Такође опет да додам, нигде нисам видео жену коју мушкарци готиве, која је задовољна собом дакле нема комплексе, и којој није проблем и да ради а да се бави тиме, то углавном неке трауме, размаженост, глупост.

Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?

ja cu da se udam za kuvara
resila sam i da se udam i da bude kuvar
:manikir:

Back