hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijaoooo kome cete bre vi da mesite pogacu..posle se pitate zasto Srbi sa juga zene Albanke i to masovno.
Zivi bili pa videli, danas jug Srbije sutra Beograd. Umrecete tuzne i same jer nikome niste potrebne tako nesposobne.
- - - - - - - - - -
Menjam dve srpkinje za jednu albanku sa Skadra.![]()
wowne brini ti za mene gdje cu ja jestiucila sam skolu, izucila na vrijeme sto sam trebala, pomagala mami od malih nogu sve kucne poslove, tako da to sto ne znam kuvati ne shvatam kao veliki minus i ne smatram da sam ista od toga sto si naveo...
jos ako je fakultet ima ti muz progleda kroz prste sa 120kila brze hrane
ne brini ti za mene gdje cu ja jestiucila sam skolu, izucila na vrijeme sto sam trebala, pomagala mami od malih nogu sve kucne poslove, tako da to sto ne znam kuvati ne shvatam kao veliki minus i ne smatram da sam ista od toga sto si naveo...
ako mislis da se sposobnost zene ogleda samo u kuvanju onda ti definitivno treba da ozenis albankuja sam imala jednu na faxu pa se ne sjecam da je bila neka vrsna kuvarica
![]()
ok i to je u redu da se pomiris da su s tobom zbog rupicakad sam bila mlada i ribetina niko me nije ni pit'o da li znam da kuvam
zato sada kuvam kao Gordon Remzi![]()
cao modesti de si bre : )
kako ruzna drugarica
el te drpa muzh
- - - - - - - - - -
a kad sam bila mlada gotivila sam kuvanje i pravila sam, sad mi to nekako strano vise
:I
Jel si voljna da te upregne svekrva? Ako jesi, no problem!
Nego mi se sve cini da ces muzevljevu majku da olajavas kako te smara i kako nije cool i moderna.
Ма боли ме уво, дал зна, дал не зна. На почетак мислим.Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?
Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?
Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?

Ма бре не знају ни кревет да наместе за собом говеда мала размажена а не да спреме нешто... Навикло да мама приноси и доноси у кревет, а овамо најгласније, све знају... Ја бих таквима забранио да говоре, ма да мисле, ако и имају чиме.
Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskog umeca supa iz kesice il musli?
Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?
Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?
a pile je jednom mnogo pametno opravila takve....zakljucas u spaiz da broji tegle do tridesete... carski
ja cu da se udam za kuvaraJel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?

ja cu da se udam za kuvara
resila sam i da se udam i da bude kuvar
![]()