INSPIRATIVNO LEPI MUŠKARCI

lep mushkarac je za nas svaki onaj koji nam posredstvom svog izgleda otvara polje nashih mogucnosti za nashu samorealizaciju u ulozi zhene (sad dolazi red uloga koje zhena sve mozhe sebi da nakachi, kao podteme).

ako je mantra rech koja otvara prostor (a jeste), onda je zheni zanimljiv mushkarac PRISUSTVO koje otvara u nama zhenski dopunski identitet :))

tumblr_mcefp2q1kK1r5cohio1_1280.jpg

pa sad, jeste da je tema već poodmakla na 10 strana, ali bih zamolio cenjene dame da i napišu šta im se to dopada na ili u vezi sa mučkarcem sa slike.

ali ne ono "sviđa mi se izgled" ni "sviđa mi se karakter" , nego šta u vezi izgleda, karaktera, pojave na ekranu...

Ja kada primetim muškarca, nebitno da l' je mlad il star, već kakvu garderobu nosi na sebi jer odelo sve govori o njemu. Najviše mi prolaze ko ima toplu boju ili boja u skladu s njegovim tenom. :)

Meni je od svega najvažnije da on nosi odelo, a ne odelo njega .Da se prvo vidi sam muškarac, da njegova ličnost nadjača garderobu:)

Većina naših muškaraca se još uvek oblači da ne bi išli goli i da im ne bude hladno, ali ima i onih koji nepotrebno i preterano polažu na garderobu. Postoje i oni koji imaju toliko jaku ličnost da je nebitno šta obuku i kako izgledaju, oni plene svojom ličnošću.

Ipak , lepo je kad muškarac koji ima nesumnjive kvalitete uspe da se izrazi i kroz garderobu koju nosi :)

Meni je od svega najvažnije da on nosi odelo, a ne odelo njega .Da se prvo vidi sam muškarac, da njegova ličnost nadjača garderobu:)

Većina naših muškaraca se još uvek oblači da ne bi išli goli i da im ne bude hladno, ali ima i onih koji nepotrebno i preterano polažu na garderobu. Postoje i oni koji imaju toliko jaku ličnost da je nebitno šta obuku i kako izgledaju, oni plene svojom ličnošću.

Ipak , lepo je kad muškarac koji ima nesumnjive kvalitete uspe da se izrazi i kroz garderobu koju nosi :)

Muškarac kroz odelo izrazi svoju ličnost ako doda neki mali detalj crvene boje, to je sasvim druga tema. Ali u izlozima lepa garderoba stoji na muškim lutkama ja zastanem i dobro osmotrim zbog kombinovanih boja. :)

Poslednja izmena:

Back