INSPIRATIVNO LEPI MUŠKARCI

Evo jednog drvoseče za moju drugaricu Danu :lol: David Boreanaz :)

Pogledajte prilog 275890

hvala lili, tip očajno glumi, al bi valjao za vodoinstalacije, 'lektriku itd:lol:

evo i tebi matt damon

matt-damon-john-krasinski-promised-land-new-york-premiere-16.jpg

valjda sam pogodila, a?:mrgreen:

Sunašce :super: za obojicu

Džonatan je ekstremno hot ( slaba sam na muškarce s lepim visokim jagodicama, pa još te usne):rumenko:
Jedino što loše stari...ili su ga droge i raskalašan život konačno sustigle :lol:

Sajmon mi nijke toliko lep koliko je šarmantan. Gledala sam ga u Mentalisti i deluje kao mnogo kul lik:heart:

Poslednja izmena:
Sunašce :super: za obojicu

Džonatan je ekstremno hot ( slaba sam na muškarce s lepim visokim jagodicama, pa još te usne):rumenko:
Jedino što loše stari...ili su ga droge i raskalašan život konačno sustigle :lol:

Sajmon mi nijke toliko lep koliko je šarmantan. Gledala sam ga u Mentalisti i deluje kao mnogo kul lik:heart:

Džontan tumači dobre filmske role, nekako mu baš "leže"; volim tu njegovu mističnost. Ali se slažem, da čovek nimalo ne stari lepo; ostario čovek pre vremena. Verovatno taj holivudski stil života...:zper:, utiče na isto.

Što se tiče Sajmona, čovek mi deluje skroz neopterećeno, dopadljivo a opet strašno harizmatično. Imam utisak, da je sasvim običan čovek, kada se pogase svetla Holivuda. Volim u ljudima, tu harizmatičnost, kada su svesni onoga šta jesu a opet tako obični. :)

Лепота није ништа ако дух није уклопљен у ту лепоту. Мушкарац без духовности је само празна љуштура.

Miloje, mi ovde stavljamo sličkice, jer te ljude, normalno ne poznajemo i verovatno nikada i nećemo. Znači, znamo samo ono šta nam seriviraju o sebi, kroz njihove uloge, kroz njihovo prikazivanje...i jako malo znamo o njima, kao ličnostima. Ali, su nam opet inspirativni zbog rola, zbog stavova, zbog postupaka, iako su nam kao ljudi nedostupni i nedodirljivi, shvataš? I niko tu ne svojata ljude, po lepoti.

Lepota je najlepše, kada je "odevena" u harizmu, u čovečnost, u ljudskost. Ako čovek ne poseduje duhovnu lepotu, čisto fizička...je nedovoljna. Jer je "bez pokrića" . Bilo koje biće bez karaktera, integriteta i stava...je prazan čovek. A, ne da neće biti muškarac. Nadam se da pojasnih.

Svako dobro.

:cao:

Da .. perfekcija u crtama lica muškarca je pre njegov hendikep nego prednost.A o baby face da ne govorim .

Belmondo :) Uvek sam tako zamišljala Sirana De Beržeraka . Bez cvika :lol:

jean-paul-belmondo-20050620-48446.jpg

Pa ne bih se složila da je hendikep...gomila žena pada na bejbi fejsove..
Ja opet ne mogu da budem toliko radikalna i da kažem Bejbi fejs in general -odvratno.
Videla sam bejbi fejsova kojima bogami ne bih odolela iako nisam fan...zavisi ..nekome je hendikep a nekome prednost.

Kad je Sunašce pomenula naše glumce..ovaj Timotijević mi je malo čudan..al zato će mali Miloš Biković za koju godinu da bude baš pravi..još malo kad sazri :lol:

Kad pokušam da budem iskrena prema sebi mislim da je Bekam definitivno moj tip muškarca. Mnoge ga ne vole, a meni je sve ono što čini jednog pravog frajera. Zgodan, dobrog ukusa u odevanju, ostvaren u svom pozivu.. S godinama mi je sve muževniji i lepši, a sa naočarima neodoljiv :)

a-david-beckham-2.jpg

Back