inspiracija mi je doshla od teme tina

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
ozbiljno vas pitam sad, vi koji ste u dugogodishnjim vezama ili chak braku

pa dosadi chojeku vazda ista zhena tako da taj seks opadne na skali od 1-10 na neku 3-cu

ovu temu sam ja vetj par puta nachinjala a vazda su istrchavali oni sa argumentima "kako se na tom polju radi da ne dosadi"

pa shta tachno to radite?

menjate mjesto deshavanja, kupujete krpice, igrachke ili shta vetj?

ili ste chak iskreni i kazujete pa ok, nije vishe tako chest al je i dalje kvalitetan

pa dosadi chojeku vazda ista zhena tako da taj seks opadne na skali od 1-10 na neku 3-cu

ovu temu sam ja vetj par puta nachinjala a vazda su istrchavali oni sa argumentima "kako se na tom polju radi da ne dosadi"

ili ste chak iskreni i kazujete pa ok, nije vishe tako chest al je i dalje kvalitetan
jal mozes razumes da nista ne pomaze kad dosadi..NISTA

Науцхи да писхес за поцхетак и бицхе ти болхе :)))
ако говориш тако ,као што пишеш није ни чудо што си сама и фрустрирана

problem je sto cilj veze nije telesnost nego ljubav

a kad se covek da samo telesnim stvarima to dosadi

samo duhovna veza opstaje ako se ljubav neguje i razvija

sve ostalo propada brzo

za godinu dve tri
nije uopste tacno ima se ljubav od pocetka i nadogradjuje i opet nestane..narocito kad nestane strasti..koja se trazi opet na drugoj strani iz koje nastaje ljubav,,osim ona penzionerska

Back