Insajder - aktuelno

Kad smo kod Curkovica najsmesnije je bilo kad ga je ona krava pitala u vezi namestanja a on kao prica o dopingu i kako je to strasno kad ima dopinga u sportu,hahahahah!!!! Koji mafijas ustaski.Za Zeku recimo znam da je tezak krimos a samim tim i citava uprava Partizana a verovatno je tako i sa Zvezdom a i ostalim klubovima.Kad bi se sve ispitalo kako treba mislim da fudbala u Srbiji vise ne bi bilo.Ali to u fudbalu samo oslikava kakva nam je zemlja.
Najbolje je bilo kad je Ivica Curkovic koji je 15 godina na celu Partizana u tandemu sa Zekom postenjacinom rekao kako on nikada nije cuo za sistem 3 za tri i jos sve se cudio sta je to:shock: ,a za to zna svako dete od 10 godina koje je 3 puta u zivotu bilo na domacem stadionu , ja bi mu samo zbog te izjave dao 5 godina ***** ga usta skrbava :evil:

Pa kad se posle 15 godina konacno pojavi klub koji je po kvalitetu , organizaciji pa i rezultatatima potpuno ravnopravan Titovim blizancima sa topciderskog brda i odjednom bas na njemu da se polome kola ne treba biti veliki genije pa zakljuciti da da je u pitanju rat protiv fk Vojvodina a ne korupcije i kriminala . Buturovic je za sve sto je radio u zivotu verovatno zasluzio dve dozivotne robije i ako je jedino sto su mu nasli da ga optuze utakmica u fakin Lucanima onda je to sramota za drzavu i policiju .Da ne govorim sto mnogo veci krimosi mislim sto se tice fudbala koji su mnogo duze u tom poslu od Bata na celu sa Terzicem, Dzajom , Curkovice,Zekom , silikonskom mafijaskom dronfuljom i ostalima ne samo da nisu predmet istrage vec su i nagradjeni znacajnim fukcijama u sportu poput predsednika OKSa , FSSa i slicno.

... Potpisujem!

Najbolje je bilo kad je Ivica Curkovic koji je 15 godina na celu Partizana u tandemu sa Zekom postenjacinom rekao kako on nikada nije cuo za sistem 3 za tri i jos sve se cudio sta je to:shock: ,a za to zna svako dete od 10 godina koje je 3 puta u zivotu bilo na domacem stadionu , ja bi mu samo zbog te izjave dao 5 godina ***** ga usta skrbava :evil:

I veceras je Curkovic bio sjajan.Treba jednu emisiju samo za njega da izdvoje.Umirao sam od smeha.

Uhapšen Dragan Džajić5. februar 2008. | 10:59 | Izvor: B92 Beograd -- U Beogradu su, kako saznaje B92, policija je privela Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića.

Oni su privedeni zbog sumnji da su zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službene isprave i tako stekli protivpravnu korist o 5 miliona evra. Kako saznajemo, radi se o kupo-prodaji fudbalera.

Uhapšen Dragan Džajić5. februar 2008. | 10:59 | Izvor: B92 Beograd -- U Beogradu su, kako saznaje B92, policija je privela Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića.

Oni su privedeni zbog sumnji da su zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službene isprave i tako stekli protivpravnu korist o 5 miliona evra. Kako saznajemo, radi se o kupo-prodaji fudbalera.
Jeeeee imacemo drustvo u trecoj ligi , jos da i Partizan ocepe pa da sva tri prva kluba zavrse u beton ligi kontam da ce biti najzanimljivije prvenstvo:-D ,a prvak Srbije bi mogao da bude OFK postenog Terze :mrgreen:

У вези малверзација и крађе милиЈонске лове за трансфер играча ухапшен је Џајић и ова двојица - а њихови станови претресани - јер је пронађено ДА СУ МАРНУЛИ СИЛНЕ МИЛИОНЕ МАРАКА..........

У вези малверзација и крађе милиЈонске лове за трансфер играча ухапшен је Џајић и ова двојица - а њихови станови претресани - јер је пронађено ДА СУ МАРНУЛИ СИЛНЕ МИЛИОНЕ МАРАКА..........

Dobro je dobro je ... Bash me iritiralo kad sam vido da hapse onog Batu klovna a ovaj se kezi iz fotelje ... Ako samo napred... Politici i kriminalu treba zatreti seme u sportu ... Ako se necega gadim eto to je to ...

Dzaja, Cvele i ostali moze se pretpostaviti kao uvod za Bjekovica,Zecevica i ........................ko da ih nabroji, pa clanovi upravnih odbora...............ma ajd sad ima i nevino uvucenih .......................al ona narodna "nicija sv. do zore nije gorela" a jos momenat stavljanja lisica na ruke blamaza na sve ostvareno, bio kriv ili ne (sto kaze zec dok dokazes da nisi bik odose ...)......e sad ko je "vidovit" mozda mu se javlja za naredne godine da ce verovatno u istoj situaciji videti i neke ovdasnje umisljeno "nedodirljive"'
Dok je "Duci" Simonovic upravo iz tih razloga (preuzimanja sporta od strane mafije pa i na drzavnom, svetskom i belosvetskom nivou, odrekavsi se sporta u usponu licnih uspeha) objasnjavao i zivot posvetio raskrinkavanju -sportske mafije- dotle su ga isti satanizovali i pravili "ludim"..................

Ma dosta je i ovo.............

Back