Innocent lovers........it's a lie

Dont_Break_The_Oath:
Evo veceras citam svaki post,,,,i tako postaje dosadno,zaista dosadno da slusam kako polovi prakticno mrze jedni druge.I to ne iz cinjenicnih razloga,nego iz samih glupih predrasuda jer se previse,ali zaista previse govori o ljubavi. ........

Ti se pitas zasto svi beze, zasto svi generalizuju svoja iskustva, povlace se...Zato sto im je dosta padova u zivotu, zgazenih nadanja, strah je taj koji gradi zidove...A straha je oslobodjen samo onaj koji veruje da nema sta da izgubi...Jesi li ti jedan od njih?

devour:
Dont_Break_The_Oath:
Evo veceras citam svaki post,,,,i tako postaje dosadno,zaista dosadno da slusam kako polovi prakticno mrze jedni druge.I to ne iz cinjenicnih razloga,nego iz samih glupih predrasuda jer se previse,ali zaista previse govori o ljubavi. ........

Ti se pitas zasto svi beze, zasto svi generalizuju svoja iskustva, povlace se...Zato sto im je dosta padova u zivotu, zgazenih nadanja, strah je taj koji gradi zidove...A straha je oslobodjen samo onaj koji veruje da nema sta da izgubi...Jesi li ti jedan od njih?

Ja se nisam povukao jer ne vidim sebe kao kukavicu i necu da sklapam kompromise.I ja sam padao milion puta ,ali necu,odbijam da priznam lazi koje su nametnute kao slatka istina da je zivot ono u cemu mozes biti samo polovicno zadovoljan.
Ja imam da izgubim samo svoja dela i svoj zivot.
A da li je vredan zivot u kome ne mogu biti totalno zadovoljan?

Ja se nisam povukao jer ne vidim sebe kao kukavicu i necu da sklapam kompromise.I ja sam padao milion puta ,ali necu,odbijam da priznam lazi koje su nametnute kao slatka istina da je zivot ono u cemu mozes biti samo polovicno zadovoljan.
A da li je vredan zivot u kome ne mogu biti totalno zadovoljan?[/quote]

Nije naravno, ali zar ne mislis da su retki oni koji imaju tu privilegiju? To je sad vec pitanje da tvoje vere u ono da mozes imati sve...Zavidim ti na veri, snazi, srecno...

devour:
A da li je vredan zivot u kome ne mogu biti totalno zadovoljan?

Nije naravno, ali zar ne mislis da su retki oni koji imaju tu privilegiju? To je sad vec pitanje da tvoje vere u ono da mozes imati sve...Zavidim ti na veri, snazi, srecno...[/quote]

A kakva je to prokleta privilegija kada si osudjen na to da budes uvek sam i jedini u toj Volji za zivotom.
Kako,gde,sa kim?
Svi nesto lazu o ljubavi,jos se niko nije usudio da je zaista oseti a ja koliko god svih ovih godina dozivao NJU,samo sam dobijao eho sopstvenog glasa.

Dont_Break_The_Oath:
A kakva je to prokleta privilegija kada si osudjen na to da budes uvek sam i jedini u toj Volji za zivotom.
Kako,gde,sa kim?
Svi nesto lazu o ljubavi,jos se niko nije usudio da je zaista oseti a ja koliko god svih ovih godina dozivao NJU,samo sam dobijao eho sopstvenog glasa.

Nemoj da generalizujes, zato sto nisu svi ljudi budale koje se zadovoljavaju sa second best ili jos gorim od second... :?

Ako si iskren prema sebi i cist u svojoj dushi (kako ovo otrcano zvuci :roll: ) dozvaces ono sta trazis...

At least I did... :wink:

da zamislis to sta zelis i slika da bude toliko jasna i iskrena... da ce se materijalizovati...

Dont_Break_The_Oath:
Materijalizuje se do sada koliko osecam samo ovaj rak koji me jede iznutra i ubija mi cak i nadu.
Tezi je i od ove samoce na samom kraju severa Norveske.

pa zato sto imas pogresan pristup... a to moze da dosta nasteti tvom organizmu :?

a da se malo aktiviras sto se tice drustva, mislim da se ne bi osecao toliko usamljeno...

Samo veruj, cim ti se nesto lose desava, znaci da je prob u tebi... i tvom odnosu prema necemu, kada to shvatis i promenis, videces promenu i na ostalim stranama... ne znam te, tako da ne mogu blize da ti pomognem...
da ti kazem nesto sto sam daaavno naucila "ako sam sebi ne pomognes, niko ti nece pomoci..."...

Zelim ti srecu!

Back