cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
divlja-u-srcu:Pa ako ti je cilj bio da se bolje upoznamo, mogla si to odmah da kazes!![]()
au zhenetine.. toliko ste smorile da cete morati ODMAH da skinete gatje i da mi legnete preko kreveta..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja-u-srcu:Pa ako ti je cilj bio da se bolje upoznamo, mogla si to odmah da kazes!![]()
etotako:ako ti ne cvrkućem u superlativima ne znači da imam nešto protiv tebe
sveticapa uvek si tako politički korektna, nekako deluje sterilno... i tu mislim da se lažno predstavljaš... znači ne mislim da si takva
mislim da si čovek isto kao i svi ostali ovde i na drugim mestima...
Solution:etotako udaj se za mene! 8)
konacno jedna neisfolirana cica
*KISS* 8)
Nadya:Solution:etotako udaj se za mene! 8)
*KISS* 8)
omg... :shock:
posle cele rasprave ovakav komentar! :?
ok.....:shock:
Solution:Nadya:Solution:etotako udaj se za mene! 8)
*KISS* 8)
omg... :shock:
posle cele rasprave ovakav komentar! :?
ok.....:shock:
a sta bi ti?8)
etotako ima i ljubomornih vidim 8)
Nadya:nista, nista... samo vi nastavite :wink:
i mene ne dirajte![]()
Dont_Break_The_Oath:Zato sto emocije ne poznaju realnost,samo se oseti kada je taj neko pravi tu.
pa hvala ti na komplimentima...Solution:etotako udaj se za mene! 8)
*KISS* 8)
etotako:pa hvala ti na komplimentima...
a kako ti to mene prosiš bez dijamanta?
ahh... pa ja volim nekog drugogSolution:etotako:pa hvala ti na komplimentima...
a kako ti to mene prosiš bez dijamanta?
e sad me razocara 8)
zar je bitan dijamant? jel moze obican staklenac da prodje? 8)
etotako:ahh... pa ja volim nekog drugog
izvini, ali ne mogu sa tobom![]()
Dont_Break_The_Oath:Evo veceras citam svaki post,,,,i tako postaje dosadno,zaista dosadno da slusam kako polovi prakticno mrze jedni druge.I to ne iz cinjenicnih razloga,nego iz samih glupih predrasuda jer se previse,ali zaista previse govori o ljubavi. ........
Ti se pitas zasto svi beze, zasto svi generalizuju svoja iskustva, povlace se...Zato sto im je dosta padova u zivotu, zgazenih nadanja, strah je taj koji gradi zidove...A straha je oslobodjen samo onaj koji veruje da nema sta da izgubi...Jesi li ti jedan od njih?
Dont_Break_The_Oath:Divlja,ne govori to svakome,jer i sama si osetila da neces biti shvacena sta si time htela da kazes,i naravno da ces kao i ja dobiti jako niske udarce od svakoga ko ne razume takve stvari.
The Oath.
devour:Dont_Break_The_Oath:Evo veceras citam svaki post,,,,i tako postaje dosadno,zaista dosadno da slusam kako polovi prakticno mrze jedni druge.I to ne iz cinjenicnih razloga,nego iz samih glupih predrasuda jer se previse,ali zaista previse govori o ljubavi. ........
Ti se pitas zasto svi beze, zasto svi generalizuju svoja iskustva, povlace se...Zato sto im je dosta padova u zivotu, zgazenih nadanja, strah je taj koji gradi zidove...A straha je oslobodjen samo onaj koji veruje da nema sta da izgubi...Jesi li ti jedan od njih?
Ja se nisam povukao jer ne vidim sebe kao kukavicu i necu da sklapam kompromise.I ja sam padao milion puta ,ali necu,odbijam da priznam lazi koje su nametnute kao slatka istina da je zivot ono u cemu mozes biti samo polovicno zadovoljan.
Ja imam da izgubim samo svoja dela i svoj zivot.
A da li je vredan zivot u kome ne mogu biti totalno zadovoljan?
devour:Ja se nisam povukao jer ne vidim sebe kao kukavicu i necu da sklapam kompromise.I ja sam padao milion puta ,ali necu,odbijam da priznam lazi koje su nametnute kao slatka istina da je zivot ono u cemu mozes biti samo polovicno zadovoljan.
Ja imam da izgubim samo svoja dela i svoj zivot.
A da li je vredan zivot u kome ne mogu biti totalno zadovoljan?
Dont_Break_The_Oath:A kakva je to prokleta privilegija kada si osudjen na to da budes uvek sam i jedini u toj Volji za zivotom.
Kako,gde,sa kim?
Svi nesto lazu o ljubavi,jos se niko nije usudio da je zaista oseti a ja koliko god svih ovih godina dozivao NJU,samo sam dobijao eho sopstvenog glasa.
Dont_Break_The_Oath:Svi nesto lazu o ljubavi,jos se niko nije usudio da je zaista oseti a ja koliko god svih ovih godina dozivao NJU,samo sam dobijao eho sopstvenog glasa.
Dont_Break_The_Oath:Materijalizuje se do sada koliko osecam samo ovaj rak koji me jede iznutra i ubija mi cak i nadu.
Tezi je i od ove samoce na samom kraju severa Norveske.