Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Buahhahahaa jes posle i ja čitam.. al sam ga napisala, ludilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buahhahahaa jes posle i ja čitam.. al sam ga napisala, ludilo
Volim kad su ljudi iskreni...Moja najgora osobina je opsesivna osvetoljubivost. Kad mi se neko zameri… u stanju sam i sebe da žrtvujem ali da mu vratim sa kamatom. Pretvorim se u čisto zlo. Generalno svima vraćam kako su zaslužili, dok me niko ne dira, ponaša se korektno i normalno- ja sam sasvim ok.
Rekla bih da sam jin-jang, koliko dobra toliko i loša.
igraju dve babe kosarkuPa da, nema tu pravila.. To ti kao što je jak smisao za humor odlika inteligentnih pa opet ne znači da ga nužno moraju imati. Ako si inteligentan ne mora znači da ćeš biti i duhovit, dok ako si duhovit definitivno si i inteligentan
Ti sve, smijete li da priznate .... pomislio bi covjek da svasta nesto nosis skriveno.Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?
Jel to tebi smeta? Ne vidim da drugima da. Svako ko je hteo,pisao je,ko nije hteo - nije.Ti sve, smijete li da priznate .... pomislio bi covjek da svasta nesto nosis skriveno.
Nisam mislio nista lose, a po tvojoj reakciji, cini mi se da tebi smeta.Jel to tebi smeta? Ne vidim da drugima da. Svako ko je hteo,pisao je,ko nije hteo - nije.
Svi mi imamo nešto skriveno,što ne pričamo okolo. A to nešto baš i nije važno ni zanimljivo drugima,samo lično nama.
Ja ne razumijem one koji žele raditi osvete.....Postoji toliko puno boljih stvari u životu....
Moja mana je odugovlačenje, zato sada i krećem ranije na posao, da mi se ne bi desio da zaspim par minuta prije odlaska
Kako ti i toga nije dosta? Meni jeste. Ili previse govorim o sebi? HahahaKoliko ja znam niko normalan ne otkriva bash sve o sebi.
Neke stvari ipak cuvemo za sebe i ponekog bliskog.
Ne zato sto se plasimo da drugi znaju.
Razlog je mnogo zlobnih ljudi koji cekaju priliku da zloupotreba to sto saznaju.
Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?
Nema potrebe za tim, karma iz a bičDa li ću mu vratiti istom merom?