Inner mirror

Moja najgora osobina je opsesivna osvetoljubivost. Kad mi se neko zameri… u stanju sam i sebe da žrtvujem ali da mu vratim sa kamatom. Pretvorim se u čisto zlo. Generalno svima vraćam kako su zaslužili, dok me niko ne dira, ponaša se korektno i normalno- ja sam sasvim ok.
Rekla bih da sam jin-jang, koliko dobra toliko i loša.

Poenta bitch dugmeta nije da se nalazi svakome na dodir umesto stepenisnog svetla, ono je napravljeno da bude sakriveno i da za njega zna samo onaj kome je namenjeno.
U obrnutom slucaju pali bitch reklamu koja od normalne zene pravi budalu i drzi zakljucanu u 4 zida.

Ja ne razumijem one koji žele raditi osvete.....Postoji toliko puno boljih stvari u životu....

Moja mana je odugovlačenje, zato sada i krećem ranije na posao, da mi se ne bi desio da zaspim par minuta prije odlaska

Moja najgora osobina je opsesivna osvetoljubivost. Kad mi se neko zameri… u stanju sam i sebe da žrtvujem ali da mu vratim sa kamatom. Pretvorim se u čisto zlo. Generalno svima vraćam kako su zaslužili, dok me niko ne dira, ponaša se korektno i normalno- ja sam sasvim ok.
Rekla bih da sam jin-jang, koliko dobra toliko i loša.
Volim kad su ljudi iskreni...

Pa da, nema tu pravila.. To ti kao što je jak smisao za humor odlika inteligentnih pa opet ne znači da ga nužno moraju imati. Ako si inteligentan ne mora znači da ćeš biti i duhovit, dok ako si duhovit definitivno si i inteligentan
igraju dve babe kosarku
dosla treca i donela loptu

IQ200 sestro :D

Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu 😃.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?
Ti sve, smijete li da priznate .... pomislio bi covjek da svasta nesto nosis skriveno. :D

Postoe i oni koji to ne smatraju hrabroscu, jer takva im je svakodnevnica, zive kao otvorene knjige :D

Koliko ja znam niko normalan ne otkriva bash sve o sebi.
Neke stvari ipak cuvemo za sebe i ponekog bliskog.
Ne zato sto se plasimo da drugi znaju.
Razlog je mnogo zlobnih ljudi koji cekaju priliku da zloupotreba to sto saznaju.
Kako ti i toga nije dosta? Meni jeste. Ili previse govorim o sebi? Hahaha
Inace mislim da neciju sustinu niko ne moze da zloupotrebi. Isus Hrist svoju sustinu nije promenio zato sto je bio razapet, i toliko losih stvari doziveo pre vaskrsnuca.

Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu 😃.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?

Zlopamtilo sam.
Teško praštam ako me neko baš jako povredi.
Da li ću mu vratiti istom merom?
Zavisi šta je u pitanju.
Nekad pustim da se život postara, a nekad vratim kad se taj/ta najmanje nada i kad očekuje da je zaboravljeno, da je oprošteno, samo ga/je šutnem i ne osvrnem se.

Pa realno , same misli o osvetama su čisto gubljenje vremena.Ja sam prije par godina i si neke loše načine poluosveta, jednoj ženi koja me blokirala sam s drugog profila slao negativne recenzije na jednu njenu stranicu gdje je nešto prodavala, a i poslao sam nekim njenim prijateljicama i jednom čudnom liku još nešto o njoj, ali eto, kroz par mjeseci smo ona i ja ipak ponovno bili u kontaktu, na vrijeme sam se tad zaustavio, samo nekih desetak poruka su bile loše u razmaku od dva dana, i nekako eto, u novije doba stvari rješavam drugačije. Izrazito me puno zanima stoicizam

Back