- Poruka
- 128.672
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, ne zuri. Ne moras se setiti svega.Jutro, tek se probudih pa da krenemo :
Neozbiljna
Brzopleta
Lakomislena
Osvetoljubiva... Ima još, dok popijem kafu pa ću napisati![]()
Njima šega, nisu ti oni u komšilukuJutro, tek se probudih pa da krenemo :
Neozbiljna
Brzopleta
Lakomislena
Osvetoljubiva... Ima još, dok popijem kafu pa ću napisati![]()
ne das sliku,bad bad.Od pola devet razmišljam i ne mogu da se sjetim nijedne svoje loše osobine![]()
To što si je propustio je tvoj problemne das sliku,bad bad
bas taj sekund ne gledahTo što si je propustio je tvoj problem![]()
Zasto ne bih smeo.Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?
Svako muško ikadCesto ne razumem kad zensko ozbiljno misli, a kad se zeza.
kod mene je bas ekstremno...Svako muško ikad![]()
Uh ovo ti je baš loše.. Nemoj bre to da radišsklona sam u svojoj glavi napraviti film ako sumnjam u nekog ili nešto pa i povjerovati u taj film
Znam, trudim se, to mi uveliko otežava život, ali eto. Puno brinem i odmah vidim sve najcrnje. Npr. zovem sestru, ne javlja se, i ne pomislim da se seksa sa mužem već odmah zamislim da je svezana u nekom gepeku, oteta, voze je da je bace tako svezanu u najbližu voduUh ovo ti je baš loše.. Nemoj bre to da radiš
![]()
Meni je to recimo pozitivno.Extremno mnogo psujem
Ma i meni je super pozitivno hahah nego ajd kao gledam iz tuđeg uglaMeni je to recimo pozitivno.
A znaci u tome je problem u nasim nesuglasicama,lepo si vaspitana izgledaMeni je to recimo pozitivno.
Ko da si mene opisala . Isto. Terminator u glavi.Znam, trudim se, to mi uveliko otežava život, ali eto. Puno brinem i odmah vidim sve najcrnje. Npr. zovem sestru, ne javlja se, i ne pomislim da se seksa sa mužem već odmah zamislim da je svezana u nekom gepeku, oteta, voze je da je bace tako svezanu u najbližu vodui ne treba mi duže od par minuta da počnem i plakati jer je "oteta"
![]()