Inner mirror

Tvrdoglava sam, teško praštam (skoro nikako), nepovjerljiva sam, plačljivica sam, borbenost ravna nuli, tremaroš, dosadno fina i ljubazna (zahvaljujem se srdačno vozačima koji stanu na svoje crveno dok kao pješak prelazim ulicu na svoje zeleno) i sklona sam u svojoj glavi napraviti film ako sumnjam u nekog ili nešto pa i povjerovati u taj film :D

Na ideju koju mi je dala @srebrna kraljica , a s obavezom da tagujem @Zla Beba , SETIH se jutros ipak da otvorim temu 😃.
Dakle, da li znate i smete javno da kažete koje svoje loše osobine prepoznajete ?
Zasto ne bih smeo.
Cesto ne razumem kad zensko ozbiljno misli, a kad se zeza.
Reagujem impulsivno u sekundi kao vulkan kad me neko iznervira.
Previse razmisljam kad treba da se deluje.
Borim se protiv nepravde i pricam o tome i kada je bolje da cutim.
Suvise se trudim da me neko primeti, kako bih bio manje usamljen.

Uh ovo ti je baš loše.. Nemoj bre to da radiš :rtfm:

:lol:
Znam, trudim se, to mi uveliko otežava život, ali eto. Puno brinem i odmah vidim sve najcrnje. Npr. zovem sestru, ne javlja se, i ne pomislim da se seksa sa mužem već odmah zamislim da je svezana u nekom gepeku, oteta, voze je da je bace tako svezanu u najbližu vodu :D i ne treba mi duže od par minuta da počnem i plakati jer je "oteta" :roll:

Znam, trudim se, to mi uveliko otežava život, ali eto. Puno brinem i odmah vidim sve najcrnje. Npr. zovem sestru, ne javlja se, i ne pomislim da se seksa sa mužem već odmah zamislim da je svezana u nekom gepeku, oteta, voze je da je bace tako svezanu u najbližu vodu :D i ne treba mi duže od par minuta da počnem i plakati jer je "oteta" :roll:
Ko da si mene opisala . Isto. Terminator u glavi.

Back