Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I osvojio bi 0,9%Родољуб Шабић би по мени био идеалан кандидат НДМБГД за председника републике!
To што је Весић гњида, не значи да Не Да(ви)мо Београд нису љигаве комуњаре. Oве комуњаре могу само у кући цвећа да певају овако нешто.Огроман је страх личног режима председника СНС-а од губитка главног града. А највећа снага у опозиционом Београду је Иницијатива Не Да(ви)мо Београд. Овај аутохтони покрет сваким даном расте, док тзв. класичне партије заједно са својим "лидерима" - лажним опозиционарима Ђиласом, Обрадовићем, Јеремићем и Лутовцем, безнадежно тону. Па зар то није фантастично?!
Ето дочекао сам да млади, и то они најсвеснији, поново певају те и такве песме. Можда би им се данас чак и Војвода Боро Јуха придружио, само када би могао да уђе у своје бригадирско одело из '77ме...To што је Весић гњида, не значи да Не Да(ви)мо Београд нису љигаве комуњаре. Oве комуњаре могу само у кући цвећа да певају овако нешто.
Kako miriš svoje grljenje drveća (ekobuljašenje) sa svojom mržnjom prema ekološkom pokretu NDM BGDTo што је Весић гњида, не значи да Не Да(ви)мо Београд нису љигаве комуњаре. Oве комуњаре могу само у кући цвећа да певају овако нешто.
Za njega bi bilo idealno da Tramp, Marin Le Pen, Salvini, Orban, AFD, Hofer i Dveri - DJB grle drveće ali oni kažu da je to sve zavera globalista i da je Greta vještica.Kako miriš svoje grljenje drveća (ekobuljašenje) sa svojom mržnjom prema ekološkom pokretu NDM BGD
U tvojoj rusoglavi vlada kaos