Info Subotice

kaurloto:
Verovatno zato sto si ovc... i ne das ljudima da se izjasne, iskazu svoj stav, misljenje, vec strogo mislis da samo ti imas pravo, samo ti znas sta je istina. Odrasti malo, svako ima pravo na svoj dozivljaj svakog trena u zivotu i zamisli nismo svi isti. Iskuliraj malo, svako lose se moze promeniti u lepo i vice versa

Bla,bla,bla,...
Našao mi neko iz Sente polemisati i pisati šta je i kakva je Subotica!!!!Sad znam značenje pojma "prosečno selo"!Ja možda jesam ovc...,kako ti kažeš,ali sam gradska,ponosna ovc...,a ne kao ti ovc... sa s...!!!!
8-)

ovčica05:
Bla,bla,bla,...
Našao mi neko iz Sente polemisati i pisati šta je i kakva je Subotica!!!!Sad znam značenje pojma "prosečno selo"!Ja možda jesam ovc...,kako ti kažeš,ali sam gradska,ponosna ovc...,a ne kao ti ovc... sa s...!!!!
8-)
Naravno, samo oklen si ti? Samo, biti stanovnik jednog mesta ne znaci da mrdala nisam iz tog mesta, mala moja, ja ne poredim moje mesto sa ostalim mestima to se ne poredi, pisem ti o svom dozivljaju o tom gradu, ponavljam, nisam imala nekih posebnih losih iskustava u Subotici pa da je iz tog razloga ne volim. U Subotici sam bila godinama, pa su mi obicno na faxu najbolji prijatelji ko po pravilu bili ljudi koji nisu Suboticani. Provela sam dobar period i u Beogradu, druga prica sunce malo. Nemam nameru da se prepire, samo odgovaram na temu, naravno iz svog ugla. iskuliraj

ovčica05:
Bla,bla,bla...Kuliram,probaj i ti,prijaće ti!!!
Vidis, tvoje ponasanje je karakteristicno za ljude koji dolaze iz sela koja su se prilepila uz gradove, koji da bi razbili komplex izdizu recenicu JA SAM IZ GRADA. Ja ni u jednom trenu nisam negirala da sam iz Sente, a na moje pitanje odakle si ti, ti pises bla,bla,bla, jer nemas mu.. da kazes da si sa sela. Dakle iz kog si grada

Vidiš,to dokazuje kako pojma nemaš,TVOJE ponašanje je karakteristično za ljude koji dolaze iz sela koja su se prilepila uz gradove!
Vidiš,ja jesam rođena u GRADU i živim u GRADU,a u kom?To si trebala da shvatiš čim si počela da odgovaraš na temi "Šta mislite o Subotici?"
A to da li ja imam mu.. ili ne ili neki kompleks,pusti neka procene drugi,koji znaju uopšte ko sam ja!Šta se uopšte toliko pališ?Očigledno je da si TI osoba koja ne daš ljudima da se izjasne, iskažu svoj stav, mišljenje, već strogo misliš da samo ti imaš pravo, samo ti znaš šta je istina.
I drugi put u postovima ostavi epitete tipa "moja mala" i "sunce malo" za nekog drugog!
'Ajd sad malo ti idi prošetaj,iskuliraj (kako ti kažeš),prijaće ti!

Bas ste smorovi.... Poceo sam da obilazim teme drugih gradova jer sam mislio da je malo bolja situacija kad ono 10 puda gore.
Jel ima neko da kaze misljenje o Subotici, mene interesuje izgleda vishe nego Suboticane.

determinanta:
Mislim da se nigde toliko ne gradi kao u Subotici. Svugde neki građevinski materijali, sve neke "iskopine". Nadam se da graditelji imaju u vidu i zelene površine, zaista drugačije nema smisla.

Pa gradi se dosta u Subotici...Pozoriste,obnavljaju se skoro sve zgrade u samom centru, galerija jos nije gotova,trebaju graditi podzemnu grazu, na prozivci izgleda prave novi trgovacki centar i kruzni tok ispred njega, cujem da ce biti i novi hipermarket iza bolnice,veliki broj novih stambenih zgrada...

Takodje uskoro(nadam se) treba da pocne gradnja obilaznice oko subotice,da ne zaboravim novi kompleks bazena u Dudovoj,kao i premestanje muzeja iz gradske kuce na radijalac...
Verovatno ima jos nesto,ali ne mogu da se setim,mada ni ovo nije malo zar ne???:) :) :)

Medjutim ja i dalje mislim da se u nekim gradovima(Novi Sad npr.) mnogo,mnogo vise gradi...

Back