Info Subotice

ee mi presli u politiku,a ne vidim nikakve veze sa politikom i ovom temom :) a ja nisam rekao da volim madjare , niti ih mrzim.Istina je da stalno nesto izvode,autonomija i te gluposti.Najvise me nervira nas gradonacelnik i Savez Vojvodjanskih Madjara!Kad neko napadne madjare na nacionalnoj osnovi to je bauk :mad: a kad se desi obrunuto,tj da oni vredjaju srbe nikom nista :mad: Evo i ja o politici;zarazili ste me :-) :shock:

Madjari imaju neke svoje bubice u glavi...ja ih licno ne voolim,jer sam kroz zivot imao losa iskustva sa njima...Nije da ih mrzim,jer znam njih nekoliko(veoma,VEOMA mali broj) koji su normalni i koje mnogo postujem!
A o shiptarima necu,jer ce me banovati ne sa krstarice, vec sa interneta!

determinanta:
Misliš Ulica Matije Korvina?

Oу, ср***, опет су мењали називе. Ајд добро, Матија Корвин је примио много Срба у Угарску.

А да Мађари говоре слабо српски... хм, у селима је мнооого горе.

zatvarachica_kokosa:
Ne znam zaista shto si postavio temu ako mislish samo na forum? Vecina njih ce da pishe sve najgore o gradu,a ti na forum mislio :P bzvz... Ne dam ti za pravo da je SU jadna ni shto se foruma tiche! Kush tamo! Hahahahaha
Istina i po meni je Subotiva najlepsa i naj romanticnija u Srbiji :-) .a sto se tice tema sad ih ima vise :D

Back