determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
_Grof_DracuLLa_:Meni je Subotica najlepsi i naj romanticniji grad u Srbiji![]()
To Grofe!!! (btw, i ono naj romantičniji se piše zajedno)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Grof_DracuLLa_:Meni je Subotica najlepsi i naj romanticniji grad u Srbiji![]()

Frozen74:Mislim da se tamo slabo prica srpski !!!
ja nemam nista protiv Madjara ali ovo je jos Srbija :-)
zatvarachica_kokosa:Joj ja sam subjektivna
a ja nisam rekao da volim madjare , niti ih mrzim.Istina je da stalno nesto izvode,autonomija i te gluposti.Najvise me nervira nas gradonacelnik i Savez Vojvodjanskih Madjara!Kad neko napadne madjare na nacionalnoj osnovi to je bauk :mad: a kad se desi obrunuto,tj da oni vredjaju srbe nikom nista :mad: Evo i ja o politici;zarazili ste me :-) :shock:Ma,jeste,al ja volEm tu jednu osobu pa mi sve lepo shto se NJE tiche,tako da oko sebe nishta drugo i ne vidim i ne zanima me! Kad chujem Subotica,zadrhtim bre! Ne zakeraj determinanta visheeeeeeeeeeee!!!! :-Pdeterminanta:Zar nismo svi subjektivni???
zatvarachica_kokosa:Ne zakeraj determinanta visheeeeeeeeeeee!!!! :-P
Zapravo bi ovde i trebali pisati oni koji nisu iz Su.
riba i po covece.Za frajera ne znam,nisam derpe 
Partyholic:banovati ne sa krstarice, vec sa interneta!

determinanta:Misliš Ulica Matije Korvina?
bzvz... Ne dam ti za pravo da je SU jadna ni shto se foruma tiche! Kush tamo! HahahahahaIstina i po meni je Subotiva najlepsa i naj romanticnija u Srbiji :-) .a sto se tice tema sad ih ima visezatvarachica_kokosa:Ne znam zaista shto si postavio temu ako mislish samo na forum? Vecina njih ce da pishe sve najgore o gradu,a ti na forum misliobzvz... Ne dam ti za pravo da je SU jadna ni shto se foruma tiche! Kush tamo! Hahahahaha
DukeofSerbia:опет су мењали називе. .