Indijac nije jeo ni pio 70 godina

Ali ako bismo pretpostavili da je istina to sto kaze i da mu je to od Boga dato, moje pitanje glasi: Zasto onda drzi djavolji trozubac u ruci ?

images
images
images
images
images
images

Poslednja izmena:
New Age kaze da je ovo simbol mira :

images

Takodje zastava Vatikana sadrzi isti simbol :

images

RUNES.GIF

Prema slici gore to je simbol cernogoba, dok mir predstavlja ovaj simbol:

images

Oba simbola su mir ali mir sa cim ??? Jedno je mir, drugo rim

Obrnut znak
images
daje
images

.............. M I R ......... ................ R I M

Poslednja izmena:
Порекло поста

Poreklo posta je u primatu duha nad telom. Pobediti nize nagone. pobediti telesno i dostici duhovno. Post je simbol toga koji je uvucen i u crkvene dogme, ..to je u staticnim religijama sada pravilo koje ce pod pretnjom kazne projekcije roditelja koju zovete "bog" vernici morati primenjivati kako bi tu projekciju roditelja zadovoljili.
Smesno.
Bog je projekcija roditelja i nema nista jasnije od toga.Na putu duhovnog razvoja nema autoriteta . Nema takvih naivnosti za malu decu.

A vi koji postite razmislite o recima ovog coveka poznatijeg kao Isus Hrist

"Isus im rece: "Postite li upisacete si greh, molite li, bicete prokleti, dajete li milostinju naudicete svom duhu."
Jevadjelje po Tomi 14

Sada vidite zasto je crkva odbacila to jevandjelje.

Neki kazu "I dr kanje je sex"
I potpuno su u pravu.
Ja sam staromodan covek i smisao nalazim samo u stvarima koje se oplodjuju i donose novi zivot.
Vampirizam i vecni zivot,prezirem.
Izdizanje duha nad telom je nesto sto postujem ali mu se ne divim .Mislim da je divljenja vredniji bilo koji roditelj koji zavrsi u stracari, nego najuzviseniji mislilac koji spozna svu mudrost ovog sveta, jalovo masturbirajuci.
Al to sam samo ja, buudala, i moj pogled na svet ,koji nikom ne zelim da namecem.
U tom smislu i dajem svoj komentar
Podrazumevano Re: Indijac nije jeo ni pio 70 godina
Šta ste se tolko uzyebali? Ne prija pomisao da nije sve ko što je govorila učiteljica?

Deda je živi dokaz da su neke nezamislive stvari moguće i primenljive u životu.
Sad da sudimo o tom kakav je kvalitet njegovog života ,malo je nezahvalno, baš kao kad bi on sudio našem .

Svet je pun čudesa koja se događaju a mi smo samo ljudi koji trljaju začuđeno oči pred njima.

Nije mi blizak ni taj asketski način a nisam ni pristalica svinjskog prežderavanja.

Moje mišljenje je da je ishrana kakvu su imali naši roditelji jedna razumna mera.
Ne valja ipak toliko farbi i konzervanasa.
Razumem i to da se sa mojim mišljenjem neko ne slaže i želim svima takvima srećan život .

Jedite ljudi kolko vam treba.
Fakiri nek budu fakiri a obični ljudi obični ljudi.

Niti oni treba da se smeju nama, niti mi njima.

Poreklo posta je u primatu duha nad telom. Pobediti nize nagone. pobediti telesno i dostici duhovno. Post je simbol toga koji je uvucen i u crkvene dogme, ..to je u staticnim religijama sada pravilo koje ce pod pretnjom kazne projekcije roditelja koju zovete "bog" vernici morati primenjivati kako bi tu projekciju roditelja zadovoljili.
Smesno.
Bog je projekcija roditelja i nema nista jasnije od toga.Na putu duhovnog razvoja nema autoriteta . Nema takvih naivnosti za malu decu.

A vi koji postite razmislite o recima ovog coveka poznatijeg kao Isus Hrist

"Isus im rece: "Postite li upisacete si greh, molite li, bicete prokleti, dajete li milostinju naudicete svom duhu."
Jevadjelje po Tomi 14

Sada vidite zasto je crkva odbacila to jevandjelje.

znaci sve je laz i nema zivota posle zivota :dash:

znaci sve je laz i nema zivota posle zivota :dash:

Naravno da nema antopomorfne projekcije autoriteta roditelja koji kaznjava i nagradjuje a sto pojam "bog" jeste. Crkva i drzava ...malo im je sto drze u jarmu coveka dok je ziv, nego bi htele da prenesu ceo svoj sistem kazne i nagrade, sud sa sve sudijama na onaj svet...

Sto se tice zivota posle smrti ko je rekao da toga nema. Filozofija vekovima pokusva da odgovori na to pitanje i u tim naporima dosli smo do granica mogucnosti ljudskog saznanja i naslutili mnoge odgovore.
Ovde to nije tema, a ako te zanima sta bi moglo biti posle smrti potrazi teme na filozofiji a pogledaj i ovaj moj blog:
Ptanje svih pitanja..Sta posle:
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=11843
Transcendentno i Dostojevski
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=8698

Mozda bi neko mogao da iskopa poreklo posta. Cini mi se da vuce duboke korene u ne tako bliskoj proslosti.

Jevadjelje po Tomi 14

Sada vidite zasto je crkva odbacila to jevandjelje
.

Mozda bi Pirox mogao da odgovori?

Neki kazu "I dr kanje je sex"
I potpuno su u pravu.
To je u stvari trazenje smisla u culnim nadrazajima. Moze se uporediti sa hranom, mada od dr ne zavisi opstanak, kod dede je slucaj i sa hranom isti.

Ja sam staromodan covek i smisao nalazim samo u stvarima koje se oplodjuju i donose novi zivot.
Znaci kreacija ti je solucija?

Vampirizam i vecni zivot,prezirem.
Sta je vampirizam a sta vecni zivot?

Izdizanje duha nad telom je nesto sto postujem ali mu se ne divim .
Teska je ta pozicija koju si zauzeo. I ne samo teska nego i neodrziva. Ne znam, komplikovano je pitanje duhovnosti.

Mislim da je divljenja vredniji bilo koji roditelj koji zavrsi u stracari, nego najuzviseniji mislilac koji spozna svu mudrost ovog sveta, jalovo masturbirajuci.
Sta je mudrost ovoga sveta?

Al to sam samo ja, buudala, i moj pogled na svet ,koji nikom ne zelim da namecem.
:ok:

Poslednja izmena:
deda sto ne jede..cista prevara
dehidrirao bi za 10 dana a ne za 70 godina
medicina ne bi postojala da moze tako da se zivi.
smejurija i laz.
Zvanicna medicina i konvencionalna nauka su smejurija i laz. Farmacetuske kompanije koje obrcu milijarde prodajuci sinteticke lekove ljudima da bi na kraju umrli od tih istih lekova. Oni su ti koji skrivaju istinu.

Zvanicna medicina i konvencionalna nauka su smejurija i laz. Farmacetuske kompanije koje obrcu milijarde prodajuci sinteticke lekove ljudima da bi na kraju umrli od tih istih lekova. Oni su ti koji skrivaju istinu.

Ako je tako, nemoj da trčiš lekarima kada slomiješ ruku ili nogu. Jebte, staviće je u gips, namerno, da se osuši i da ti otpadne!

Kad ti zariba herc, nipošto zvati hitnu! Ti đavoli te samo dokrajće, živa istina!

A i kefalo kad zaboli. Ni po cenu žive glave kod zubara!
Naj ti je blje da se u tim trenutcima prepustiš alternativnom isceliteljima, tipa Šaban skener i bratija,

Ljudi od zanata. Ljudi od poverenja!

:hahaha:

Ako je tako, nemoj da trčiš lekarima kada slomiješ ruku ili nogu. Jebte, staviće je u gips, namerno, da se osuši i da ti otpadne!

Kad ti zariba herc, nipošto zvati hitnu! Ti đavoli te samo dokrajće, živa istina!

Naj ti je blje da se u tim trenutcima prepustiš alternativnom isceliteljima, tipa Šaban skener i bratija,

Tacno tako!
Kad se javi neka boljka,niposto ne uzimati lekove.Samo izaci na Sunce,ukrstiti noge i duboko se zamisliti i meditirati.To sto boli zub,nema veze-trpeti bol,niposto ne ici kod lekara.Kad skroz oteknes i dalje hrabro trpeti.Kad otok zahvati pola lica-nastaviti sa jos jacom meditacijomi koncentracijom.Za sirenje otoka -kriv si ti,jer je snaga u tebi.Zato se max koncentrisati.Kad se prosiri infekcija do mozdane kore-snagom volje isterati bakterije van tela i ISCELJEN SI.
Naravno,za to vreme,ne moras jesti,ne moras piti,lekovi ti ne trebaju,lekar ti ne treba,jer ti imas-SUNCE.

Ajde sada realno-sedis na Suncu,meditiras,zaboli te zub-pulpitis se siri ka parodontitisu.Infekcija napreduje,bol je neizdzljiv,sati prolaze,otok sve veci.Ti i dalje sedis i meditiras.Uskoro otice polovina lica,usta se ne mogu otvoriti,zahvaceni misici-stanje prelazi u flegmonu.I dalje sedis i meditiras.Bolovi neizdrzljivi.Flegmona prelazi u izumiranje tkiva,zahvata velike krvne sudove i siri se ka mozgu.Zahvacene mozdanice.Glavobolja,konvulzije,gubitak svesti, sepsa i naravno-SMRT.

Iz sedeceg polozaja,sa ukrstenim nogama.padas u horizontalni.
Bol vise ne osecas jer si mrtav.
Ali nebitno-jer ti si na SUNCU i ono te obasjava.

Poslednja izmena:
Tacno tako!
Kad se javi neka boljka,niposto ne uzimati lekove.Samo izaci na Sunce,ukrstiti noge i duboko se zamisliti i meditirati.To sto boli zub,nema veze-trpeti bol,niposto ne ici kod lekara.Kad skroz oteknes i dalje hrabro trpeti.Kad otok zahvati pola lica-nastaviti sa jos jacom meditacijomi koncentracijom.Za sirenje otoka -kriv si ti,jer je snaga u tebi.Zato se max koncentrisati.Kad se prosiri infekcija do mozdane kore-snagom volje isterati bakterije van tela i ISCELJEN SI.
Naravno,za to vreme,ne moras jesti,ne moras piti,lekovi ti ne trebaju,lekar ti ne treba,jer ti imas-SUNCE.
Ajde sada realno-sedis na Suncu,meditiras,zaboli te zub-pulpitis se siri ka parodontitisu.Infekcija napreduje,bol je neizdzljiv,sati prolaze,otok sve veci.Ti i dalje sedis i meditiras.Uskoro otice polovina lica,usta se ne mogu otvoriti,zahvaceni misici-stanje prelazi u flegmonu.I dalje sedis i meditiras.Bolovi neizdrzljivi.Flegmona prelazi u izumiranje tkiva,zahvata velike krvne sudove i siri se ka mozgu.Zahvacene mozdanice.Glavobolja,konvulzije,gubitak svesti, sepsa i naravno-SMRT.
Iz sedeceg polozaja,sa ukrstenim nogama.padas u horizontalni.
Bol vise ne osecas jer si mrtav.
Ali nebitno-jer ti si na SUNCU i ono te obasjava.

Govoris u buducem vremenu sto znaci da na osnovu posmtranja takvih situacija iz proslosti i iz toga izvedenih pravila o uzroku i posledici do kojih si dosla indukcijom, tj. zakljucivanjem iz pojedinacnog o opstem , sada PRETPOSTAVLJAS da ce se isti scenario desavati i u buducnosti kod svakoga koga zaboli zub.
Tako da je jasna tvoja zbunjenost i neverica pa i strah pred ovakvom vescu koja se ne uklapa u tvoje pretpostavke a i dovodi u opasnost svo tvoje znanje o medicini.
Pa ne moras biti toliko sigurna. Tvoje medicinsko znanje bas kao i svako znanje zasnovano na naucnom metodu zakljucvianja koje sam opisao, jeste PRETPOSTAVKA. Ti pretpostvaljs da ce ako nekog zaboli zub stvari teci tako kako si zakljucila, ali to ne mora da znaci. Osim prirodne nuznosti postoji i sloboda. Sam Elan vital koji se ne moze uklopiti u formu kauzalitieta .. niti obhvatiti indukcijom.
Ovog lika su isptivale tvoje kolege i pred njim ostali su zbunjeni. Oni ne znaju sta se desava. Njihov prost sirovi materijalizam ne fikcionisu pred ovako necim. Ne znas ni ti svidjalo se to tebi ili ne.

Lekare i farmakomafiju treba izbegavati koliko je to moguce. Prvo pokusati zaobici zvanicnu medicinu svim sredstvima a tek ako ne uspeju metodi lecenja poput antipoda zvanicne medicine Homeopatije ili akupunkture i slicnih alternativnih metoda, tek tada pokusati i sa tim sirovim materijalisitickim pristupom bolesti .

Ja iako ne pamtim kada sam išao kod lekara ipak lekari mogu da objasne mnogo šta što alternativna medicina ne može,ili barem ne u detalja.Ako neko dobije upalu pluća,sigurno neće ići da se bocka sa iglama na akupunkturi i da rizikuje svoj život pitajući se dali će od toga upala pluća nestati.

Dajte ljudi, vi na ovoj temi, tako ocrniste zivot da je to strasno samo procitajte sve postove. :dash: Kao da je ceo svet protiv vas... Kao da nema niceg drugog sem prevare i lazi od strane lekara i nauke. Zivite zivot. Nikom posle nece pomoci da se kaje sto nije iskoristio ziot najbolje sto je umeo. Zivot je samo jedan

Back