re[ ]De
Aktivan član
- Poruka
- 1.743
Ali ako bismo pretpostavili da je istina to sto kaze i da mu je to od Boga dato, moje pitanje glasi: Zasto onda drzi djavolji trozubac u ruci ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ako bismo pretpostavili da je istina to sto kaze i da mu je to od Boga dato, moje pitanje glasi: Zasto onda drzi djavolji trozubac u ruci ?
Порекло поста
Podrazumevano Re: Indijac nije jeo ni pio 70 godina
Šta ste se tolko uzyebali? Ne prija pomisao da nije sve ko što je govorila učiteljica?
Deda je živi dokaz da su neke nezamislive stvari moguće i primenljive u životu.
Sad da sudimo o tom kakav je kvalitet njegovog života ,malo je nezahvalno, baš kao kad bi on sudio našem .
Svet je pun čudesa koja se događaju a mi smo samo ljudi koji trljaju začuđeno oči pred njima.
Nije mi blizak ni taj asketski način a nisam ni pristalica svinjskog prežderavanja.
Moje mišljenje je da je ishrana kakvu su imali naši roditelji jedna razumna mera.
Ne valja ipak toliko farbi i konzervanasa.
Razumem i to da se sa mojim mišljenjem neko ne slaže i želim svima takvima srećan život .
Jedite ljudi kolko vam treba.
Fakiri nek budu fakiri a obični ljudi obični ljudi.
Niti oni treba da se smeju nama, niti mi njima.
Poreklo posta je u primatu duha nad telom. Pobediti nize nagone. pobediti telesno i dostici duhovno. Post je simbol toga koji je uvucen i u crkvene dogme, ..to je u staticnim religijama sada pravilo koje ce pod pretnjom kazne projekcije roditelja koju zovete "bog" vernici morati primenjivati kako bi tu projekciju roditelja zadovoljili.
Smesno.
Bog je projekcija roditelja i nema nista jasnije od toga.Na putu duhovnog razvoja nema autoriteta . Nema takvih naivnosti za malu decu.
A vi koji postite razmislite o recima ovog coveka poznatijeg kao Isus Hrist
"Isus im rece: "Postite li upisacete si greh, molite li, bicete prokleti, dajete li milostinju naudicete svom duhu."
Jevadjelje po Tomi 14
Sada vidite zasto je crkva odbacila to jevandjelje.

znaci sve je laz i nema zivota posle zivota![]()
Pa sam si sebi odgovorio.Telo bez vode može samo 7 dana.A šta misliš šta će se desiti posle tih 7 dana? Jedini bolest je verovati i rizikovati život za takve gluposti.Sad nečto kontam... čovek može bez hrane oko 70 dana, a bez vode 7.
Pa kako ona adnica onda umre od gladi nakon 21 dan? Da nije bila bolesna?
Neki kazu bio Isus u Indiji. Zvali ga Isa. http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/isus.pdf
Procitao knjigu?Naravno.Kao što su neki smislili kako Juda Iskariotski napisao Jevanđelje Isusovo.
Mozda bi neko mogao da iskopa poreklo posta. Cini mi se da vuce duboke korene u ne tako bliskoj proslosti.Poreklo posta je u primatu duha nad telom. Pobediti nize nagone. pobediti telesno i dostici duhovno. Post je simbol toga koji je uvucen i u crkvene dogme, ..to je u staticnim religijama sada pravilo koje ce pod pretnjom kazne projekcije roditelja koju zovete "bog" vernici morati primenjivati kako bi tu projekciju roditelja zadovoljili.
."Isus im rece: "Postite li upisacete si greh, molite li, bicete prokleti, dajete li milostinju naudicete svom duhu."
Jevadjelje po Tomi 14
Sada vidite zasto je crkva odbacila to jevandjelje
To je u stvari trazenje smisla u culnim nadrazajima. Moze se uporediti sa hranom, mada od dr ne zavisi opstanak, kod dede je slucaj i sa hranom isti.Neki kazu "I dr kanje je sex"
I potpuno su u pravu.
Znaci kreacija ti je solucija?Ja sam staromodan covek i smisao nalazim samo u stvarima koje se oplodjuju i donose novi zivot.
Sta je vampirizam a sta vecni zivot?Vampirizam i vecni zivot,prezirem.
Teska je ta pozicija koju si zauzeo. I ne samo teska nego i neodrziva. Ne znam, komplikovano je pitanje duhovnosti.Izdizanje duha nad telom je nesto sto postujem ali mu se ne divim .
Sta je mudrost ovoga sveta?Mislim da je divljenja vredniji bilo koji roditelj koji zavrsi u stracari, nego najuzviseniji mislilac koji spozna svu mudrost ovog sveta, jalovo masturbirajuci.
Al to sam samo ja, buudala, i moj pogled na svet ,koji nikom ne zelim da namecem.

Zvanicna medicina i konvencionalna nauka su smejurija i laz. Farmacetuske kompanije koje obrcu milijarde prodajuci sinteticke lekove ljudima da bi na kraju umrli od tih istih lekova. Oni su ti koji skrivaju istinu.deda sto ne jede..cista prevara
dehidrirao bi za 10 dana a ne za 70 godina
medicina ne bi postojala da moze tako da se zivi.
smejurija i laz.
Zvanicna medicina i konvencionalna nauka su smejurija i laz. Farmacetuske kompanije koje obrcu milijarde prodajuci sinteticke lekove ljudima da bi na kraju umrli od tih istih lekova. Oni su ti koji skrivaju istinu.

Gricka je po malko po vrhu...Ako ništa ne jede zašto onda drži onoliku viljušku?
Ako je tako, nemoj da trčiš lekarima kada slomiješ ruku ili nogu. Jebte, staviće je u gips, namerno, da se osuši i da ti otpadne!
Kad ti zariba herc, nipošto zvati hitnu! Ti đavoli te samo dokrajće, živa istina!
A i kefalo kad zaboli. Ni po cenu žive glave kod zubara!
Naj ti je blje da se u tim trenutcima prepustiš alternativnom isceliteljima, tipa Šaban skener i bratija,
Ljudi od zanata. Ljudi od poverenja!
![]()
Tacno tako!
Kad se javi neka boljka,niposto ne uzimati lekove.Samo izaci na Sunce,ukrstiti noge i duboko se zamisliti i meditirati.To sto boli zub,nema veze-trpeti bol,niposto ne ici kod lekara.Kad skroz oteknes i dalje hrabro trpeti.Kad otok zahvati pola lica-nastaviti sa jos jacom meditacijomi koncentracijom.Za sirenje otoka -kriv si ti,jer je snaga u tebi.Zato se max koncentrisati.Kad se prosiri infekcija do mozdane kore-snagom volje isterati bakterije van tela i ISCELJEN SI.
Naravno,za to vreme,ne moras jesti,ne moras piti,lekovi ti ne trebaju,lekar ti ne treba,jer ti imas-SUNCE.
Ajde sada realno-sedis na Suncu,meditiras,zaboli te zub-pulpitis se siri ka parodontitisu.Infekcija napreduje,bol je neizdzljiv,sati prolaze,otok sve veci.Ti i dalje sedis i meditiras.Uskoro otice polovina lica,usta se ne mogu otvoriti,zahvaceni misici-stanje prelazi u flegmonu.I dalje sedis i meditiras.Bolovi neizdrzljivi.Flegmona prelazi u izumiranje tkiva,zahvata velike krvne sudove i siri se ka mozgu.Zahvacene mozdanice.Glavobolja,konvulzije,gubitak svesti, sepsa i naravno-SMRT.
Iz sedeceg polozaja,sa ukrstenim nogama.padas u horizontalni.
Bol vise ne osecas jer si mrtav.
Ali nebitno-jer ti si na SUNCU i ono te obasjava.
Ako je tako, nemoj da trčiš lekarima kada slomiješ ruku ili nogu. Jebte, staviće je u gips, namerno, da se osuši i da ti otpadne!
Kad ti zariba herc, nipošto zvati hitnu! Ti đavoli te samo dokrajće, živa istina!
A i kefalo kad zaboli. Ni po cenu žive glave kod zubara!
Naj ti je blje da se u tim trenutcima prepustiš alternativnom isceliteljima, tipa Šaban skener i bratija,
Ljudi od zanata. Ljudi od poverenja!
![]()
Zvanicna medicina i konvencionalna nauka su smejurija i laz. Farmacetuske kompanije koje obrcu milijarde prodajuci sinteticke lekove ljudima da bi na kraju umrli od tih istih lekova. Oni su ti koji skrivaju istinu.
Kao da je ceo svet protiv vas... Kao da nema niceg drugog sem prevare i lazi od strane lekara i nauke. Zivite zivot. Nikom posle nece pomoci da se kaje sto nije iskoristio ziot najbolje sto je umeo. Zivot je samo jedan