Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.242
Бојим се да овде уопште није било потеза, већ је Трамп кришом украо фигуру са табле и на опште запрепашћење неће да је врати.Судећи по русоколегама, ово је још само један генијални потез Шахисте Путина
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бојим се да овде уопште није било потеза, већ је Трамп кришом украо фигуру са табле и на опште запрепашћење неће да је врати.Судећи по русоколегама, ово је још само један генијални потез Шахисте Путина
Судећи по русоколегама, ово је још само један генијални потез Шахисте Путина
Nije efektan, i dalje udara gde stigne. Kao razmašeno derište kome daš zvečku pa je bacaka naokolo. Težak idiot.
Ovo gore su dnevne vesti; jedan dan kažu jedno, drugi drugo. Kao kad Trump svaki put nakon nekog sranja koje naprave Putin ili Netanjahu kaže da je razočaran. Nisko je Amerika spala s takvim predsednikom.
Некоректан одговор саговорнику. Зашто ти то треба? Сви износимо нека своја мишљења и податке, мање или више тачне, а углавном према жељама онога ко пише пост.
Занимљиво је читати шта пишете. Образовани сте и знате много. Иако ћу увек бити русофил и врв никад еврофил не могу да не поштујем ваше погледе.
Не пратим ниједну информативну емисију, на моју бруку не читам више ни једне новине, зато, што рече један стари Црногорац, што му је под мишку, то му је у главу. Овај форум ми је зато драгоцен јер се сучељавају различити ставови и са многима се дубоко не слажем. Али, елиминисао сам само непристојне и увредљиве, пошто се мени простаклук гади. Остале прочитам, неке игноришем, неке коментаришем, али опет по нешто научим из скоро сваког, осим ботова који и немају своје мишљење, него преносе туђе. А тога има на условно речено, на обе стране. Поштујмо пристојне постове!Зато што ми се гаде.
Не пратим ниједну информативну емисију, на моју бруку не читам више ни једне новине, зато, што рече један стари Црногорац, што му је под мишку, то му је у главу. Овај форум ми је зато драгоцен јер се сучељавају различити ставови и са многима се дубоко не слажем. Али, елиминисао сам само непристојне и увредљиве, пошто се мени простаклук гади. Остале прочитам, неке игноришем, неке коментаришем, али опет по нешто научим из скоро сваког, осим ботова који и немају своје мишљење, него преносе туђе. А тога има на условно речено, на обе стране. Поштујмо пристојне постове!
Lik je idiot i kriminalac. Nema tu šta da se razume.Сигурно ти пада на памет неки председник који је био ефективнији на блиском истоку, на пример.
Са друге стране, могуће је да те збуњује његов наступ.
Lik je idiot i kriminalac. Nema tu šta da se razume.
Indija je jedno veliko djubriste i deponija prepuna pacova koji se razmnozavaju nenormalno.
tako je i treba tretirati i nista nigde nikad ne treba raditi sa indijom
Скраћеница од "врло вероватно"."врв"?
Kao što rekoh, idiot bez prave politike. I ti oko njega nisu ništa bolji.
Истина... Признајем да сам био у тамно скептичној боји гледе царинских мера.
Елем, изгледа да се много наљутио Путиновим одбијањем договора и решио да му покаже да не блефира..
koliku god batinu da delje mali zuti ce ga odrati od batina i pojiti konje na reci Hadson
Sve tačno, samo što su novo omiljeno jevrejsko biooružje i dolaze k nama. Sve će nas usrati.Indija je jedno veliko djubriste i deponija prepuna pacova koji se razmnozavaju nenormalno.
tako je i treba tretirati i nista nigde nikad ne treba raditi sa indijom
PudžitiSve tačno, samo što su novo omiljeno jevrejsko biooružje i dolaze k nama. Sve će nas usrati.
A nadaš se raskolu? Koliko jadan moraš biti pa da to očekuješ?!Kakav je to raskol u BRIKS-u?
@Тихи propadose Amerika i Nemacka, sta se ovo desava?
Kako je moguce da najveci neprijatelj BRIKS-a tako lako uvedi najmnogobrojniju drzavu na planeti, da prestane da kupuje naftu od svog saveznika?
https://www.reuters.com/world/india...im-india-will-not-buy-russian-oil-2025-10-15/
za sad batina puca samo po EU ledjima
Nije tako
Rusija i Amerika su za stolom
A na meniju je Evropa
A nadaš se raskolu?
Koliko jadan moraš biti pa da to očekuješ?!