Indija prestaje da kupuje rusku naftu?

Судећи по русоколегама, ово је још само један генијални потез Шахисте Путина
Бојим се да овде уопште није било потеза, већ је Трамп кришом украо фигуру са табле и на опште запрепашћење неће да је врати.

Nije efektan, i dalje udara gde stigne. Kao razmašeno derište kome daš zvečku pa je bacaka naokolo. Težak idiot.
Ovo gore su dnevne vesti; jedan dan kažu jedno, drugi drugo. Kao kad Trump svaki put nakon nekog sranja koje naprave Putin ili Netanjahu kaže da je razočaran. Nisko je Amerika spala s takvim predsednikom.

Сигурно ти пада на памет неки председник који је био ефективнији на блиском истоку, на пример.

Са друге стране, могуће је да те збуњује његов наступ.

Некоректан одговор саговорнику. Зашто ти то треба? Сви износимо нека своја мишљења и податке, мање или више тачне, а углавном према жељама онога ко пише пост.

Зато што ми се гаде.

Зато што ми се гаде.
Не пратим ниједну информативну емисију, на моју бруку не читам више ни једне новине, зато, што рече један стари Црногорац, што му је под мишку, то му је у главу. Овај форум ми је зато драгоцен јер се сучељавају различити ставови и са многима се дубоко не слажем. Али, елиминисао сам само непристојне и увредљиве, пошто се мени простаклук гади. Остале прочитам, неке игноришем, неке коментаришем, али опет по нешто научим из скоро сваког, осим ботова који и немају своје мишљење, него преносе туђе. А тога има на условно речено, на обе стране. Поштујмо пристојне постове!

Не пратим ниједну информативну емисију, на моју бруку не читам више ни једне новине, зато, што рече један стари Црногорац, што му је под мишку, то му је у главу. Овај форум ми је зато драгоцен јер се сучељавају различити ставови и са многима се дубоко не слажем. Али, елиминисао сам само непристојне и увредљиве, пошто се мени простаклук гади. Остале прочитам, неке игноришем, неке коментаришем, али опет по нешто научим из скоро сваког, осим ботова који и немају своје мишљење, него преносе туђе. А тога има на условно речено, на обе стране. Поштујмо пристојне постове!

Мораћеш мени да препустиш такве одлуке. Не постоји ситуација на овом форуму у којој ћу рећи било шта осим онога што желим да кажем.

Истина... Признајем да сам био у тамно скептичној боји гледе царинских мера.

Елем, изгледа да се много наљутио Путиновим одбијањем договора и решио да му покаже да не блефира..

Na početkun jeste mlatarao sa tim carinamo i lupetao ih svima.

Vremenom je ukapirao da postoje i bolji metodi i da lupetanje carina nije ni najbolje ni jedino rešenje

Tramp je vlasnik daleko najveće ekonomsko-vojne batine u svetu a ko ima najveću, svi ga se plaše i zaziro od njega.

Tek je počeo da se uživljava u ulogu i kapira šta sve i kako može da uradi onaj koji poseduje najveću batinu, očekujte još zanimljivih događanja

Ovo sa Rusijom je Trampu samo generalna proba

On uopšte ne vidi Rusiju kao protivnika niti mu se nešto posebno nateže sa Putinom.
Bukvalno želi samo da završi taj rat i stavi tačku i boli ga uvo gde će biti granica i šta će biti sa Ukrajinom, Rusijom i EU

Putin mu trenutno igra po živcima jer neće da okonča rat mada nije siguran da je samo do Putina, zato će polako da pritiska i Rusiju i EU i Ukrajinu.

Sve ovo oko Ukrajine odvraća Trampa od ključnog problema i neprijatelja a to je Kina

Za Kineze se on sprema i tu delje najveću batinu koju možete zamisliti, sve su ovo probe za ključno degenjanje a ono neće biti sa Rusima već još istočnije.

Tramp je sebi zadao zadatke do kraja mandata a najveća prepreka mu je Kina i nju će da rešava čim pozatvara ove za njega marginalne sukobe (Gaza, Ukrajina)

Back