Izdavac je ESOTHERIA moze da se naruci preko neta. idi na www.esotheria.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
angie_k:Hm,plava deca...cekaj,cekaj,pa da su ta deca plava valjda bi to bilo na svim svetskim,drzavnim,a i lokalnim novinama...sad bas plava deca...to mi sve deluje nekako futuristicki...ne znam nisam kompetentna da pisem o ovoj temi,pa vi bih volela da cujem misljenje ljudi koji su upoznati sa materijom
kiiriik:
Ako na većinu ovih pitanja možete odgovoriti pozitivno onda ste pripadnik Indigo naraštaja.
immph:Mogu na sva.Da li to znaci da sam Indigo dete?
Michael je opako stvorenje!!! 8)Neptunijanka:Ha,ha,ha, sto si "nabavio" avatar ! Izgleda da je Michael Jakson indigo dete bio i ostaoReklo bi se!
immph:Mogu na sva.Da li to znaci da sam Indigo dete?
Pa jesam...kiiriik:Hej stani neznam mozda i jesi
Neptunijanka:Ha,ha,ha, sto si "nabavio" avatar ! Izgleda da je Michael Jakson indigo dete bio i ostaoReklo bi se!
hvala ti od srca,samo sto sam ono za zelenu auru odvalila!!!ANAlitichar:Zelena aura
Pozitivna: iscelivanje, ravnoteza, lojalnost, strpljivost
Negativna: Ljubomora, osetljivost, emotivna zavisnost
Evo angie_k,samo za tebe![]()
immph:A ti devojko nemas pojma nista o Michael-u tako da bolje cuti nego sto kazes da je samo covek koji radi plasticne operacije ... kozu nije belio vec ima vitiligo (bolest od koje nestaje pigment , to mu je u porodici imaju i baka i sestra njegova),nos operisao jednom ko nije i drugi put kad mu se slomio u nesreci , ali tad je morao ...nevin je , pokledaj dokaze sa sudjenja i tako ... malo da ga obranim i da Michael is the King of pop (za sada , dok mu ja ne dodjem)... nadam se da cemo da se vidjamo cesce na 4umu da mi pises nesto o indigo decici tj . o meni...hvala!!! 8)
sirijka:np, ali ovo je astrologija tako da ostavi podatke da te proucavamo, i jel znas ti sta je to indigo papir?![]()
De , ajde ne ljuti se... a i ne se ne spaja sa glagolom , npr.ne gledam , a ne negledam ... nista strasno ... nemoj da se ljutis ... 8)kiiriik:Eto zbog onog dali ja sebe nemogu da svrstam u pametne.... ili neuke ili vec sta...
Pravopis mi nije bolja strana, a i mrzi me da prepravljam vec napisano tako da se nesramotim svojih mana.
Ako vam se nesvidja a vi onda negledajte , jer ja negledam u monitor kada kucam.
Nego reci ti meni nesto jos o indigo deci i kazi mi sta je taj indigo papir... 8)kiiriik:Eto zbog onog dali ja sebe nemogu da svrstam u pametne.... ili neuke ili vec sta...
Pravopis mi nije bolja strana, a i mrzi me da prepravljam vec napisano tako da se nesramotim svojih mana.
Ako vam se nesvidja a vi onda negledajte , jer ja negledam u monitor kada kucam.
kiiriik:Eto zbog onog dali ja sebe nemogu da svrstam u pametne.... ili neuke ili vec sta...
immph:Koje sve podatke?Sta je indigo papir, nemam pojma?
Nisam video navodnike sorry!!! 8)
sirijka:Indigo papir je papir koji se koristi za kopiranje, odnosno koristio se dok su se koristile dobre stare pisace masine a i za rucno pisanje, pravljenje kopija, stavis papira koliko ti treba kopija i izmedju slozis indigo i sve to ubacis u pisacu masinu, ili pises rucno kako hoces..![]()