Indigo deca - ta divna stvorenja

Ajd se molim vas malo uozbiljite i sagledajte ovu temu kao neko ko se nesakriva pod sedista u bioskopu kada naidje voz.

Kada je pocetkom proslog veka doslo do revolucije u istrazivanju decje psihologije, koja , moram reci, ima jako mnogo gresaka, protivnici takve vrste pogleda na decu zvuce poput nekih postova ovde.

Prvo se morate malo informisati na istu tematiku i uvideti da nije sve tek tako prazna prica u ovim istrazivanjima.

Svet je otisao dalje pa se ADD i ADHD vise nesmatraju kao negativni debalansi u hemiskim reakcijama organizma, vec se posmatra kao mogucnost evolucije ljudskog roda.

Stoga vas kao nov na ovom forumu molim, da razmenjujete pametne postove na ovu tematiku, a ako neverujete u sva ova istrazivanja vi onda nemojte to gledati.

I pitacu vas, koliko puta vam se desilo da je jedan od ukucana ekstremno nervozan, pa zbog toga postanete i sami vi nervozni?

Sva prava na pismene i nepismene greske zadrzavam za sebe :razz:

Sva prava na pismene i nepismene greske zadrzavam za sebe

E, hrabro Boga mi! To bih i ja mogla da usvojim posto, imam toga kol'ko 'oces, a i gutam slova a nepotrebna ubacujem :grin:

Ali kada su indigo deca u pitanju kako se ispostavilo u pitanju je poprilicno ubrzana ljudska evolucija. To je ono sto se ocekuje da covecanstvo predje na visi duhovni nivo. A predpostavlja se i da je upravo to ono sto su Maye predvidele kao prekretnicu u nasoj civilizaciji u tokom 2012. Sa druge strane Gospodin Spasoje Vlajic predvidja takojde da ce se ta promena skoro desiti u momentu. A i te kako je sve povezano sa novom 'vrstom ljudi koji se radjaju mnogo intenzivnije od pocetka '90- ih da bi pripremili teren za novo doba.

Bila je koro vrlo interesnatna emisija na tu temu na hrvatskoj Novoj televiziji,u onoj emisiji sto drzi Sanja iz Novih Fosila, pa je sve bas lepo objasnjeno.

Mislim da dosta ljudi ovde na forumu ni ne zna sta su to indigo deca,a vidim da su neki od forumasa vec postavili pitanje na koje nije odgovoreno...Zato ponovo postavljam pitanja,kako su nastala ta indigo deca,kako sam skapirala ta deca imaju posebne moce...
Iskreno ja prvi put cujem za njih...

Ja sam cula i ranije ali nedovoljno,ocigledno.Kako sam procitala sa ovih stranica koje su predlozene,sve mi je nekeko nerealno i cudno.Ustvari bajkovito.Cinjenica je da ta deca postoje i da su posledica evolucije,ali jel ima negde neki naucni rad o tom ili tako nesto,umesto onih zakljucaka kako su to "bica ni na nebu ni na zemlji" ? Koliko sam procitala,kod te dece je mozak razvijeniji,i mnogo vise apsorbuju i nasledjuju znanja od roditelja,naravno ne bukvalno,prosto su inteligentniji od proseka jer vec poseduju "odredjena znanja".Znaci sto su pametniji roditelji to su pametnija deca.To se ispoljava prosto kao talenat da se bolje razumeju stvari,sustinski,i da na osnovu tog razumevanja bolje predvidjaju sled dogadjaja.A za to da su plavi kao more -nisam cula,sto opet ne znaci da nije istina.Neka nas neko bolje informise,ako je u mogucnosti!

Hm,plava deca...cekaj,cekaj,pa da su ta deca plava valjda bi to bilo na svim svetskim,drzavnim,a i lokalnim novinama...sad bas plava deca...to mi sve deluje nekako futuristicki...ne znam nisam kompetentna da pisem o ovoj temi,pa vi bih volela da cujem misljenje ljudi koji su upoznati sa materijom

angie_k:
Hm,plava deca...cekaj,cekaj,pa da su ta deca plava valjda bi to bilo na svim svetskim,drzavnim,a i lokalnim novinama...sad bas plava deca...to mi sve deluje nekako futuristicki...ne znam nisam kompetentna da pisem o ovoj temi,pa vi bih volela da cujem misljenje ljudi koji su upoznati sa materijom

Ma nisu deca plava ljudi Boziji, jel ste pri zdravoj pameti!!!! Nego su tako nazvana, ne znam kako je tacno doslo do tog naziva ali je odgovor izgleda upravo u tome sto se tvrdi da je i boja njihove aure drugacija, zapravo je plavicasta, nekako tamnije indigo plava!

A cudno da niste culi jer sve bruji o tome, citav svet prica o tom fenomenu svako u svojoj struci , posebno lekari i psiholozi koji radec isa decom prvi su primetili promene u posednjim generacijama.

Indigo deca se fizicki ne razlikuju od normalne dece. Njima je jednostavno ceona cakra, ili tzv. trece oko aktivnije. Nazivaju ih takodje i decom novog poretka, nesto kao napredak evolucije covecanstva. To su deca "ratnici" za bolje sutra. Intuicija im je nepogresiva, i njih je vrlo tesko ( da ne kazem-nemoguce) slagati. Vecinom komuniciraju telepatski, sa decom istih sklonosti. Ali ukoliko im se na neki nacin zabrani da budu ono sto jeste, moze doci do ozbiljnih psihickih poremecaja kao npr. depresije, a u najgorem slucaju i do gubitka tih posebnih osobina koje poseduju. Aura im je u predelu cela indigo plave boje, po cemu su i dobili to ime. :rolleyes:

Neptunijanka:
Ma nisu deca plava ljudi Boziji, jel ste pri zdravoj pameti!!!! Nego su tako nazvana, ne znam kako je tacno doslo do tog naziva ali je odgovor izgleda upravo u tome sto se tvrdi da je i boja njihove aure drugacija, zapravo je plavicasta, nekako tamnije indigo plava!

A cudno da niste culi jer sve bruji o tome, citav svet prica o tom fenomenu svako u svojoj struci , posebno lekari i psiholozi koji radec isa decom prvi su primetili promene u posednjim generacijama.

Pa da bruji bilo bi na vestima, licno nisam nikad videla ni cula:))
ali verujem u to, mislim volela bih da verujem, samo ne bruji toliko koliko je na nekim sajtovima na internetu opisano kao neki ekstraordinarni fenomen, sto se toga tice trebalo bi mnogo vise da bruji:)
Ako je bila neka emisija na tv-u, novine nesto ne citam a i vesti cesto iskljucim dosadne su obicno, neka me neko uputi....
:)

Procitajte knjigu "Kakve je boje vasa aura" Napisala ju je dr.Barbara Bauers.U toj knjizi imate i test pomocu kojeg mozete saznati koje je boje vasa aura. Ja sam resila i ispalo je da sam indigo boje! Ne osecam se ista posebno,ali...pronasla sam sebe u tome...Pomalo zapanjujuce.. :shock:

porla:
Procitajte knjigu "Kakve je boje vasa aura" Napisala ju je dr.Barbara Bauers.U toj knjizi imate i test pomocu kojeg mozete saznati koje je boje vasa aura. Ja sam resila i ispalo je da sam indigo boje! Ne osecam se ista posebno,ali...pronasla sam sebe u tome...Pomalo zapanjujuce.. :shock:

A ako mi se desi da mi je aura kojim slucajem zelena,sta sam ja onda...Vrlo zanimljivo nikad nisam razmisljala o svojoj auri,iliti bolje reci o njenoj boji...posto drugi ljudi ne vide auru,ili bolje reci ja je nisam videla kod drugih ljudi,sta mi onda znaci da l mi je aura zelena ili indigo?

mrs depp:
KAKO DA ZNAMO DA LI JE NEKO INDIGO????KAKO DA SE PREPOZNAMO?

Kako da ih prepoznamo???? Pa to je isto kao kada bi smokonstatovali da postoje ne ineteligentni vec genijalni ljudi .....i sada neko pita a kako da ih prepoznamo :D
Pa pod brojem 1 po izuzetnim sposobnostima koji se svakk oprepisuju genijima ,jedina je razlika u tome sto se sada uzuzrbano i skoro konstantno radjaju osobe kakve smo nekada smatrali retke genije. A cilj je da se planeta zemlja napuni novom vrstom - ubrzano evoluiranom vrstom ljudi. znaci svakako da su genijalna u raznim oblastima, samo sto se ta rec vise i nece tako upotrebljavati jer ce to biti standard, za kjih 10-ak, 20-ak godina.

A da pod brojem 2 ....pa nista, to bi bilo to :D

Crvena aura
Pozitivna: energija, strast, aktivnost, entuzijazam, hrabrost
Negativna: bes, emotivnost, nedostatak energije

Oranz aura
Pozitivna: poverenje, toplina, optimizam, sazaljenje, nezavisnost
Negativna: tuga, neodlucnost, nesigurnost, usamljenost

Zuta aura
Pozitivna: otvorenost, artikulisanost, kreativnost, entuzijazam, znanje, intelekt
Negativna: stres, briga, tajnost, nervoza, nepostenje, manipulativnost

Zelena aura
Pozitivna: iscelivanje, ravnoteza, lojalnost, strpljivost
Negativna: Ljubomora, osetljivost, emotivna zavisnost

Plava aura
Pozitivna: donosilac mira, propovedni, duhovnost i pshicka svesnost
Negativna: lenjost, brige o malim stvarima

Pink aura
Pozitivna: miroljubivost, bezuslovno davanje ljubavi, harmonija
Negativna: hod po ivici, bez osecaja pravde, osetljivost
Evo angie_k,samo za tebe ;)

Back