indeks mira

u pravu si..stalno albanci upadaju na sever i prave s.r a nje i provociraju...nije ima dovoljno sto su okupirali celo Kosovo i jos ga porglasili nezavisnim...bruka..je l da?:mrgreen: vec oce i sever Mitrovice:mrgreen:

Neće shiptari sever Kosova!. To oni rade po naredbi novih šefova, Amera, koji se zalažu za celovito Kosovo!?:D

GPI-Map-2009-640x400.gif

Kosova nema ni u jednom INDEX-u:whistling:

interesatne su ove ankete. i kao po obicaju slovenija je visoko kotirana i ovde. srbiji je pripala "zlatna" sredina tabele. uopste ne prati trend rusije, koja ima "zavidno" mesto. nesto ne vidim bracu kineze ali..

ЈОШ када би био љубазан па нас упознао,......
.................. одакле ово цитираш :?:

.

Мислим да постоји неки РЕД!

Ако дискутант пита одакле је цитат који се поставља,
да треба да му се одговориroll:

a ti sebe smatras diskutantom???
ps.ono je bio savet. ne moraju svi forumasi da procitaju svaki tvoj [ili bilociji ] post. ja da nisam video konzaba na temi, sigurno ne bih pogledao sta si ti napisala. zao mi je sto ti ovo kazem ali...

ps.ono je bio savet. ne moraju svi forumasi da procitaju svaki tvoj [ili bilociji ] post. ja da nisam video konzaba na temi, sigurno ne bih pogledao sta si ti napisala. zao mi je sto ti ovo kazem ali...

Трећи пут те љубазно питам,
(и не вређем те као ти мене)
........................хоћеш ли поставити
одакле је цитат са ове твоје Теме:?:

.

Mulac...dokon sam pa da ti bacim koju.
Veoma sam impresioniran saznanjem da u plemenskoj zajednici kojoj pripadas postoji primerak koji je funkcionalno pismen.U prevodu,znas da ukljucis kompjuter a da te ne ubije struja,razlikujes mis od tastature,itd,itd.
A kad si vec zaljubljen u statiskiku i slicice,daj baci podatak koliko vas je tamo dole totalno nepismeno?Negde videh oko 85% mladih do 19 god.A da,izvor strani.

:eek: ja?..:think:..imas neki pri ruci?

nemam nista pri ruci, mislim ja nicije, pa ni svoje postove ne pamtim/belezim. u jednom se raspravljalo o razolikosti, "inovaciji",ne secam se tacno, a ti to okrenula na raznolikosti u "krevetu"... mozda se secas tog psota, meni je post bio cista desetka.
ps. "problem" je sa nekim forumasima, i ja spadam u te, ako je nesto napisao pre par dana, a svakog dana po 20-30 postova, ili vise, kako pronaci taj post.

Back