Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
I meni isto, kakav um bi sastavljao takav zakon?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad rece topovski udar, ta vrsta "petardi" je kod nas takodje zabranjena zakonom....
Da li neko moze da potvrdi ono da policija ne sme da bude na stadionu za vreme utakmice?
Tako nesto mi zvuci potpuno suludo i nemoguce.
I meni isto, kakav um bi sastavljao takav zakon?
Ја нисам упознат да је бакља икада икога поврдила.Топовски удар јесте опасан али само као се не користи на правилан начин.Па и обична петарда може бити средство
од кога се човек може повредити,али исто тако и од ножа из кухиње можеш да умреш ако га не употрбљаваш како треба.
Навијачи су предствљени као највећи проблем друштва,и отприлике када њих не би било све би у држави ишло као подмазано.
PA policija je i usla kad je doslo do nereda. Nikad, ali nikad policija nije krenula sama od sebe da napada. Bio samm ilion puta prisutan kad je dolazilo do nereda i tvrdim ti da Policija nikad nije krenula tek tako da "mlati"Обезбеђење на стадиону врши редарска служба,а само у случају нереда полиција улази на стадион и тачка.
NArocito kad je neka budala "zafrljaci" u masu a to sam na Severu video milion puta, cak sam vidjao da i baklju umesto na stadion ne baci dobro pa uleti u donje redove publike.Топовски удар јесте опасан али само као се не користи на правилан начин.Па и обична петарда може бити средство.
Ovo je obicno podmetanje cinjenica. JA uopste ne vidim da se neko bavi problemom navijaca. Realno. Da se neko ozbiljno bavi ovoga ne bi nikad ni bilo. PAzi. JA na vestima uopste ne cujem da se prica o navijacima. O njima se prica jedino kad naprave s*anje.tako da oni bukvalno nigde nisu okarakterisani kao najveci problem drustva. To samo huligani (ne mislim na tebe, nego mislim da si pao pod njihovu propagandu) koriste za izgovor da bi terali svoje. JA i dalje tvrdim. Huligane treba razdvojiti od navijaca.Навијачи су предствљени као највећи проблем друштва,и отприлике када њих не би било све би у држави ишло као подмазано.Полиција се бави навијачима,а у последњих месец дана се догодило 25 нерасвњтљених убистава,политичари краду....
Јел у Енглеској видиш полицију на стадиону или само редаре ондосно стјуарте? ....
uopste nije tacno.
Navijaci nisu predstavljeni kao najveci problem drustva.
Kao problem su predtavljeni huligani koji i sami provociraju pandure, pa kad dobiju po njusci zale se na represiju. Takodje, to nije najveci problem, da je to najveci problem, ovo bi bila super drzava, a ne ovako jadna....
Policija ništa ne radi na identifikaciji prestupnika, nego ih pendrecima i pištoljima sprečavaju da izvrše prestup !Hoće li postaviti nekad neku kameru...
)
Ма немој причати,навијачи нису цвећке,али полиција је још гора.Стадиони дођу као полигон полиције за увежбавање ништа друго.Ја подржавам бакље и то је то.
Хоћеш да кажеш да није прекомерна употреба силе према навијачима када пандур пуца са 5 метара у главу дечку гуменим метком?
Ја подржавам бакље и то је то.
jel vidis problem?
upotreba baklji je zabranjena, a ti ih unosis i podrzavas.
a pozivas se na zakon....heh, pa ne moze se pozivati na zakon samo kad ti odgovara...
PA policija je i usla kad je doslo do nereda. Nikad, ali nikad policija nije krenula sama od sebe da napada. Bio samm ilion puta prisutan kad je dolazilo do nereda i tvrdim ti da Policija nikad nije krenula tek tako da "mlati"
Ti ne mozes od redara da ocekujes da u svom fluorescentom kombinezoncicu pravi red , kad zandarmerija pod punom opremom za razbijanje demonstracija jedva to uspeva. Redari su tamo samo figure nikako obezbedjenje.
Zakon kaze da uniformisana policija ne treba da bude na stadionu da ne bi provocirala, ali Policajac u civilu je nesto normalno.
NArocito kad je neka budala "zafrljaci" u masu a to sam na Severu video milion puta, cak sam vidjao da i baklju umesto na stadion ne baci dobro pa uleti u donje redove publike.
Ovo je obicno podmetanje cinjenica. JA uopste ne vidim da se neko bavi problemom navijaca. Realno. Da se neko ozbiljno bavi ovoga ne bi nikad ni bilo. PAzi. JA na vestima uopste ne cujem da se prica o navijacima. O njima se prica jedino kad naprave s*anje.tako da oni bukvalno nigde nisu okarakterisani kao najveci problem drustva. To samo huligani (ne mislim na tebe, nego mislim da si pao pod njihovu propagandu) koriste za izgovor da bi terali svoje. JA i dalje tvrdim. Huligane treba razdvojiti od navijaca.
JA nisam dolazio na stadion da bih se bio nego da bih navijao. Huligani dolaze pod dejstvom narkotika i alkohola upravo da bi se ispraznili. Ako ides na Sever kako tvrdis da ides onda to moras da priznas. Znas i sam kakva se s*anja sve tamo desavaju. Ne uvek, ali vrlo cesto i na samom Severu izbije tuca izmedju navijaca jer imaju neke "nerasciscene" racune od ranije.
I potpuno se slazem sa onima koji kazu da uprava stoji iza svega. Meni tamo i carape gledaju (jednom sam se i izuvao) i kako neko sad moze da provuce baklju? Samo ako ga neko pusti.
Imas policajce, kako nemas, obrati paznju.
Ali i da ih nema. Onaj ko napravi s*anje zna da ce prvo dobiti dobre batine u stanici, onda da ce odlezati duzi vremenski period a kad izadje nece smeti da udje na stadion minimum nekoliko godina. PA ti sad pravi s*anje.
Ali Engleska je specifican slucaj. Mnogi ovde pricaju nju kao pozitivan primer. JA ne smatram Englesku pozitivnim primerom. TAcno je. Nema nereda na stadionu iz razloga koje sam malopre nabrojao, ali zato ispred stadiona Sodoma i Gomora. Unistavaju pubove, tuce na sve strane, lomi se sve i svasta. Oni su doveli red na stadion ali ispred ne.
Tu dolazimo do jos jednog dela price. Kako to huligani na stadionu tamo ne prave s*anje ali ispred prave. Prvo kao sto rekoh jer ce biti debelo kaznjeni. Drugo. NA stadionu nema gde da pobegne. KAd policija zatvori sve izlaze on zna da ce biti uhapsen jer nema gde da pobegne. Na ulici on moze da pobegne. To samo potvrdjuje da huligani nisu glupi, vec da su bezobrazni, da mogu da se uzdrze, da mogu da budu fini kad im je "gusto" ali zato gde imaju prostora prave s*anja.
Obere baklja je osnovno sredstvo navijanja i bez njih nema prave atmosfere.
Nisu one problem. Problemi su ovde dublji.
Ovo se potpuno slazem sa tobom. Ni ja nikad nisam imao problema. Zato upravo i pisem ovo sta pisem. ZAto sto sam video kad policija reaguje, na koga reaguje i zasto reaguje. Naravno. KAd krene stampedo onda udaraju koga stignu i to nije dobro i u tom delu se opet slazem sa tobom, ali kao sto sam rekao. jbg nije na navijacu da provocira policajca. NAvijac je dosao da navija i policija ne treba da ga zanima ni malo. Kordoni uvek mirno stoje pored stadiona dok ne dodje do incidenta i to moras i sam da priznas.Идем на север већ дуго година и никад ми ништа није фалило нити ће фалити било ком обичном човеку.Једино,ако дођеш на трибину накурчен и глумиш лудило онда ћешш добити батине.
I ovde se slazem sa tobom. I sam si potvrdio to sta pricam. Koliko se secam policija je na MArakani samo jednom uletala na Zapad, nisam siguran ali mi se cini. Znaci ipak nije problem u policiji nego u onima koji su spremni da se biju sa policijom.Кажете то су све наркомани и пијани људи.Силно грешите ако неко попије које пиво пре почетка утакмице што и ја радим одма се проглашава пијаним бандитом.На том западу о којем причате алкохол се конзумира и на стадиону.А свако ко живи у нпр. згради нека погледа какв је састав људи,па нека упореди са стадионом.Хиљаду људи хиљаду ћуди.Има случајева када појединац прави срање и не можеш ту подвести
све људе из организације Делије Север.
Поздрав
PA policija je i usla kad je doslo do nereda. Nikad, ali nikad policija nije krenula sama od sebe da napada. Bio samm ilion puta prisutan kad je dolazilo do nereda i tvrdim ti da Policija nikad nije krenula tek tako da "mlati"
Ti ne mozes od redara da ocekujes da u svom fluorescentom kombinezoncicu pravi red , kad zandarmerija pod punom opremom za razbijanje demonstracija jedva to uspeva. Redari su tamo samo figure nikako obezbedjenje.
Zakon kaze da uniformisana policija ne treba da bude na stadionu da ne bi provocirala, ali Policajac u civilu je nesto normalno.
NArocito kad je neka budala "zafrljaci" u masu a to sam na Severu video milion puta, cak sam vidjao da i baklju umesto na stadion ne baci dobro pa uleti u donje redove publike.
Ovo je obicno podmetanje cinjenica. JA uopste ne vidim da se neko bavi problemom navijaca. Realno. Da se neko ozbiljno bavi ovoga ne bi nikad ni bilo. PAzi. JA na vestima uopste ne cujem da se prica o navijacima. O njima se prica jedino kad naprave s*anje.tako da oni bukvalno nigde nisu okarakterisani kao najveci problem drustva. To samo huligani (ne mislim na tebe, nego mislim da si pao pod njihovu propagandu) koriste za izgovor da bi terali svoje. JA i dalje tvrdim. Huligane treba razdvojiti od navijaca.
JA nisam dolazio na stadion da bih se bio nego da bih navijao. Huligani dolaze pod dejstvom narkotika i alkohola upravo da bi se ispraznili. Ako ides na Sever kako tvrdis da ides onda to moras da priznas. Znas i sam kakva se s*anja sve tamo desavaju. Ne uvek, ali vrlo cesto i na samom Severu izbije tuca izmedju navijaca jer imaju neke "nerasciscene" racune od ranije.
I potpuno se slazem sa onima koji kazu da uprava stoji iza svega. Meni tamo i carape gledaju (jednom sam se i izuvao) i kako neko sad moze da provuce baklju? Samo ako ga neko pusti.
Imas policajce, kako nemas, obrati paznju.
Ali i da ih nema. Onaj ko napravi s*anje zna da ce prvo dobiti dobre batine u stanici, onda da ce odlezati duzi vremenski period a kad izadje nece smeti da udje na stadion minimum nekoliko godina. PA ti sad pravi s*anje.
Ali Engleska je specifican slucaj. Mnogi ovde pricaju nju kao pozitivan primer. JA ne smatram Englesku pozitivnim primerom. TAcno je. Nema nereda na stadionu iz razloga koje sam malopre nabrojao, ali zato ispred stadiona Sodoma i Gomora. Unistavaju pubove, tuce na sve strane, lomi se sve i svasta. Oni su doveli red na stadion ali ispred ne.
Tu dolazimo do jos jednog dela price. Kako to huligani na stadionu tamo ne prave s*anje ali ispred prave. Prvo kao sto rekoh jer ce biti debelo kaznjeni. Drugo. NA stadionu nema gde da pobegne. KAd policija zatvori sve izlaze on zna da ce biti uhapsen jer nema gde da pobegne. Na ulici on moze da pobegne. To samo potvrdjuje da huligani nisu glupi, vec da su bezobrazni, da mogu da se uzdrze, da mogu da budu fini kad im je "gusto" ali zato gde imaju prostora prave s*anja.
Ovo se potpuno slazem sa tobom. Ni ja nikad nisam imao problema. Zato upravo i pisem ovo sta pisem. ZAto sto sam video kad policija reaguje, na koga reaguje i zasto reaguje. Naravno. KAd krene stampedo onda udaraju koga stignu i to nije dobro i u tom delu se opet slazem sa tobom, ali kao sto sam rekao. jbg nije na navijacu da provocira policajca. NAvijac je dosao da navija i policija ne treba da ga zanima ni malo. Kordoni uvek mirno stoje pored stadiona dok ne dodje do incidenta i to moras i sam da priznas.
I ovde se slazem sa tobom. I sam si potvrdio to sta pricam. Koliko se secam policija je na MArakani samo jednom uletala na Zapad, nisam siguran ali mi se cini. Znaci ipak nije problem u policiji nego u onima koji su spremni da se biju sa policijom.
I na kraju. Da. JA sam vidjao i kad su Delije "eliminisali" ljude koji prave s*anja. ZAto upravo govorim svo vreme da huligane treba izolovati i izbaciti iz navijackih redova jer oni i nisu navijaci..
Najgore je što se na kraju neće desiti ništa. Niko neće biti osuđen, zatvoren, policajac će biti srećan što je živ... Nastaviće se po starom!