in vino veritas

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
odem u mesecnu nabavku malopre sa detetom
ostale smo bez svega u kuci..hemje, kozmetike..
pokupujemo sve.. njoj je bio skoro rodjendan, kazem - ajmo do dela sa vinima da dopunimo policu
gledamo sta imaju..u drvenom sanduku stoji lepo dizajnirana flasa crvenog vina
uzmem da pogledam poreklo :cistinaocare:
uhvatim se za drugu flasu sa belim

kakva vi vina volite?

13989690_10208206395296562_136650470_n.jpg

14018115_10208206407736873_1671115854_n.jpg

Poslednja izmena:
malo je došlo do nesporazuma, moj đole...od jedne čaše vina ne može da boli glava, koliko god da je slatko, moj đole...ja pričam o situaciji kad se napiješ vinom...od slatkog razbija glava...
al dobro, ti si sporcki tip pa se ne napivuješ :ok: :zag:

Све што постоји у материјалном свету постоји и у духовном свету. Бог је то тако уредио да би људи кроз материјално могли да разумеју духовни свет. Оно што је вода у материјалном свету то је Вера у духовном. Водом перемо тело а Вером се перемо од греха.
Хлеб је у духовном свету Реч Божија, Свето писмо, духовна храна.
А крв су осећања. Осећање љубави према ближњима је духовно вино које опија искрене вернике.
Христос је рекао да ко буде чинио Божју вољу спознаће истину: другим речима ко буде пио духовно вино спознаће истину. Јер Истина је у вину, у љубави.
И да додам: Кад пијемо вино онда смо весели, ништа нам није прљави, све нам је лепо. Тако и кад се напијемо љубави исто се осећамо.

Poslednja izmena:
Volim karlovački bermet iz domaćih vinarija, ok je i beli i crni,
postoje još neka vina koja volim, ali mrzi me da pišem. U suštini nemam kući lager nikakvih vina niti drugih pića, ponekad kupim, retko.
I smara me ovo kada vidim da neko vino povezuje sa pijanstvom i alkosima, meni to nikada nije prva asocijacija na vino.
I kao u klopi, tako i u vinu treba imati meru, nije poenta ždrokati alkohol svaki dan.
Za žestinu ne znam, nisam je nikada ni okusila.

pa ja samo to slatko i mogu da pijem

Pa cekaj imamo gore iskusnog degustatora kaze da upravo od slatkih boli vugla,sta sad hmmm

malo je došlo do nesporazuma, moj đole...od jedne čaše vina ne može da boli glava, koliko god da je slatko, moj đole...ja pričam o situaciji kad se napiješ vinom...od slatkog razbija glava...
al dobro, ti si sporcki tip pa se ne napivuješ :ok: :zag:
slabo vi čitate šta pišem il se pravite ćoravi
znači napiješ đole...napiješ...:)

Све што постоји у материјалном свету постоји и у духовном свету. Бог је то тако уредио да би људи кроз материјално могли да разумеју духовни свет. Оно што је вода у материјалном свету то је Вера у духовном. Водом перемо тело а Вером се перемо од греха.
Хлеб је у духовном свету Реч Божија, Свето писмо, духовна храна.
А крв су осећања. Осећање љубави према ближњима је духовно вино које опија искрене вернике.
Христос је рекао да ко буде чинио Божју вољу спознаће истину: другим речима ко буде пио духовно вино спознаће истину. Јер Истина је у вину, у љубави.
И да додам: Кад пијемо вино онда смо весели, ништа нам није прљави, све нам је лепо. Тако и кад се напијемо љубави исто се осећамо.

tako je :zag:

odem u mesecnu nabavku malopre sa detetom
ostale smo bez svega u kuci..hemje, kozmetike..
pokupujemo sve.. njoj je bio skoro rodjendan, kazem - ajmo do dela sa vinima da dopunimo policu
gledamo sta imaju..u drvenom sanduku stoji lepo dizajnirana flasa crvenog vina
uzmem da pogledam poreklo :cistinaocare:
uhvatim se za drugu flasu sa belim

kakva vi vina volite?

Pogledajte prilog 398197

Pogledajte prilog 398198

Ja sam mrzela vina dok tata nije doneo vino za slavu iz nekog manastira:heart: Znaci volim domace&slatko:lol: mada realno ja i nisam nesto opcinjena alkoholom...

Back