In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slusham ja i Pink Flojd i Dorse i EKV... i svashta, samo mi jednolichno zvuchi.

Hm , pa ne bi rekao bash . Pink Flojd je po meni nesumnjivo najinventivniji i produkcijski najoriginalniji rok sastav . Dorsi su pioniri u koriscenju elektronike u rok produkciji , sa svojom cuvenom rhodes klavijaturom . EKV sam slabo slusao , tako da o njima ne mogu da dam neki utisak .
Vecina danasnje elektronske muzike zasniva se po unapred utvrdjenim trzisnim sablonima , sa vrlo nekreativnim miskovima i aranzmanima . Naravno postoje izuzeci ali to je vise neka underground scena ...

Hm , pa ne bi rekao bash . Pink Flojd je po meni nesumnjivo najinventivniji i produkcijski najoriginalniji rok sastav . Dorsi su pioniri u koriscenju elektronike u rok produkciji , sa svojom cuvenom rhodes klavijaturom . EKV sam slabo slusao , tako da o njima ne mogu da dam neki utisak .
Vecina danasnje elektronske muzike zasniva se po unapred utvrdjenim trzisnim sablonima , sa vrlo nekreativnim miskovima i aranzmanima . Naravno postoje izuzeci ali to je vise neka underground scena ...

Pink Flojd je pricha za sebe.

Aphex Twin, recimo, takodje.

Astral Projection je jedinstven.

Prodigy neponovljiv...

Uvek ima i genija i utvrdjenih shablona...

Eto vidiš, slažemo se i oko Pink Floyda :D. Po meni, jedan od najuticajnijih muzičkih sastava ikad. Taj bend je došao najbliže nečemu što bi se moglo nazvati savršenstvo muzike.

Pravi Techno i njegovi naslednici su još uvek, srećom, underground. Zato i jeste tako dobar još uvek. House i Trance su postali komercijalni van svake sumnje, ali to valjda tako i treba da bude. Dok god postoje ljudi koji to slušaju i poštuju onda postoji svrha njihovog postojanja i poštovanja. Psy je još uvek prilično beskompromisan i pun energije i nije za svačije uši.

simonposfordga5.jpg

Hallucinogen
.....Title [Album]
01 Alpha Centauri [Twisted]
02 Deranger [Deranger]
03 Gamma Goblins part 1 [Deranger]
04 Gamma Goblins part 2 [The Lone Deranger]
05 Horrorgram [The Lone Deranger]
06 Jiggle of the Sphinx [The Lone Deranger]
07 Magik [Beyond Colour]
08 Orphic Thrench [Twisted]
09 Shamanix [Twisted]
10 Trancespotter [The Lone Deranger]

http://rapidshare.com/files/119729458/Hallucinogen.rar (77925 KB)

Back