In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa slusao sam i ja nekad malo vise Gou i psy trance, ali danas vrlo slabo, nekako mi se vise svidja progressive i euro trance. Inace sluso sam sledece (ne znam da li su samo izvodjaci ili i producenti): 1200 MICROGRAMS, Artax, Astral Projejection, CPU, GOA, INFECTED MUSHROOM BOMBAT, MIRANDA, Skazi, Talamasca, X - Dream ... i mnoge druge, ali kazem vec duze vreme nemam dodira sa tom vrstom muzike.

[/QUOTE]Master_Chief @ Tiesto je dobar ali postaje komercijala.[/color][/b][/QUOTE]

Ince ne znam na osnovu cega ljudi zakljucuju ko je komercijala ili ko nije, ali imam nekoliko njegovih setova od kojih bukvalno odlepim. Volim Tiestovu muziku :D .

@dete sunca:
evo kad master napisa,ovo i ja slusam ponekad,mada od astrala imam mnogo vise nego od mashroomsa...:) i jos po nesto...

Master_Chief:
zaboravio sam na njih,naravno da slusham i taj tip trance muzike,omiljeni su mi Infected Mushroom i Astral Projection,ali posebno mi gode Mashroom-si :)

chika_doktor:
aj poshto si tako slatka...miguel migs npr:)))
aj posto si tako simpatican i dobar,da ti iskreno kazem da za njega nisam cula :D

Master, Mushrooms imam, Projection ne, ali trudim se da nabavim, ali me sad najviše zanima Yahel, koji je posle I.Mush. najjači izraelski DJ i opako je dobar. Je li ti poznat?

Banshee, muzika koju ti slušaš ulazi poprilično i u moj repertoar. Mada sam sad toliko zaražen elektronikom da malo čega drugog mogu slušati. I po pitanju House-a se slažemo.
Ma sjajno se slažemo, udaj se za mene..:D

Ja NE volim house muziku uopste, nervira me :confused: ! Pogotovu onaj soul (crnacki) house sa onim silnim pevanjem, dranjem i vikanjem. Od ostalih pravaca el. muzike volim da cujem dobar hard schrandz techno, progressive, dnb, i naravno trance!

Dance4Live!!! :arrow:

Pa neznam, meni se svidja, ne samo zato sto je Tiestova! Jel si cuo i stvar Junk od Ferry Corstena :idea: . Po meni je i ona extra! Ali da ponovim sebe iz nekog ranijeg posta, nije mi bitan autor, bitna je melodija i sa sto manje texta, dakle sto melodicnije i sa sto vise (zivih) instrumenata. I naravno ako se vec pojavljuje text neki ugodan i lep zenski glas :roll: :roll: ...

Citat: House je extra isto na svoj nacin.

Meni se stvarno ta vrsta muzke ne svidja, ne mogu bukvalno da je smislim, ali kome se svidja nek uziva.

Poz

Cuo sam tu stavr, i evo bas sam je naso u ovom mixu Ferry Corstena :D :

Ferry Corsten - Live @ The Royal Theatre (11. 18. 2006)

01. Cassandra Fox - Touch Me In The Morning (Mike Koglin vs. Jono Grant Mix)
02. David Forbes - Goodbye
03. Breakfast - The Air Between
04. Armin vs. Rank 1 feat. Kush - World Is Watching Me
05. Discodroids - Interspace (Oliver Shine's Space Out Remix)
06. BT - Simply Being Loved (Somnabulist) (Mark Norman Remix)
07. Ferry Corsten feat. Simon LeBon - Fire (Ferry Corsten's Flashover Mix)
08. Mark Pledger - On The Edge (Mike Shiver Remix)
09. ID
10. Breakfast & Big MiKE - Lifeforms (Ferry Corsten Edit)
11. Kuffdam & Plant - The Ones We Loved (Dogzilla Remix)
12. Ferry Corsten - Beautiful
13. ID
14. ID
15. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary
:arrow: 16. Cara Dilion vs. 2Devine - Black Is The Colour (Coco & Green Remix)

Ja sam vec rekao kakav trance volim, Junk stvarno nijie nista posebno, ali meni se svidja, ali volim mnogo brze i melodicnije stvari (da ne ponavljam vise sebe :p )!

Inac eslabo pratim albume, jer ne znam odakle da ih skidam, ali naj su mi Live mixevi (naravno da je snimak ok)

Poz :arrow:

Ferry Corsten - Rock your boddy rock
ovo je super pesma,Ferry je nashao super stil io samo tera tako...

TIesto - Traffic
Tiesto - Voyage
Tiesto - A tear in the open

ovo su moje najomiljenije kompozicije od Tiesta,
Goku nadji ovu "Tear In The Open",to je onakva bash kakve ti volish,za zenskim glasom naravno... :D

adda:
A da te pitam nesto, jel postoje kod nas zurke na kojima se pusta ovakva muzika o kojoj mi pricamo??? Znaci bilo gde u Srbiji. Nikad nisam bio na tako nekom dogadjaju, a imam veliku zelju....
NIsam bash mnogo uputjen u to jer ne zivim u Srbiji ali mislim da je ova muzike malo zastupljena dole kod nas,uglavnom pushtaju tehno i psychodelic.Ovo shto mi slushamo je svrstanp samo u "trance" shto se slabije slusha,mozda u nekim klubovim a u nekim vetjim gradovima neko pushta ovu vrstu muzike.

Back