tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Evo ga i Čeda,jos jednom...Boze koliko mi nedostaje..Prvi put posle 7 meseci sam pogledala njegove slike...
[/URL][/IMG]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maja Cvj.:Vidiš?Ljubav kojom su nas voleli ne nestaje.Stigla ti je uteha.Tačno se zna!Trebalo je da liči na Medu.Uzmi ga molim te ali ga drži uz sebe,ne u kolima,ne u ulazu.Molim te.I javi nam kako napredujete.

Steta sto je otisao tako mlad i na takav nacin. 
srce mi se cepa kad se samo setim...samo da nije onako iznenada otisao...mogla sam mozda i da ga spasem...Mackic:Bas je bio sladak macor.![]()
Steta sto je otisao tako mlad i na takav nacin.
![]()

sneki88:
al, svejedno, mnogo slatko izgleda.. sada je vec bakica.. nadam se da necu morati uskoro da stavljam njene slike ovde... 
L.krofnica:Ovo je moja devojcica Cica Krofnica![]()
avgust 1999. - 24. april 2007..
Donela sam je kada je imala svega 2-3 meseca 23. oktobra 1999.
Bila je prelepa, prepametna, svojeglava i, naravno, obozavala je da jede!
Nema reci kojima bih opisala koliko sam je volela, i uvek cu je obozavati.
I posle vishe od tri godine,bol je i dalje tu...Evo moje neponovljive lepotice....
Pametna,dobra,poslushna,verna,plemenita....lavljeg srca i glasa....Moja Goldi....Uspavana je sa 13 i po godina...
danas mi se dogodilo nesto uzasno...otrovali su mi psa...veterinar me je ubedio da mu nema pomoci jer je otrovan kreozanom a za to ne postoji protivotrov.
sad mi je jasno zasto su trovaci kao sto su bordzije smatrani najopasnijim i najpodmuklijim...trebalo je videti i cuti te muke, pre nego me veterinar definitivno ubedio da tu pomoci nema i da je moramo uspavati!
ovo pisem uglavnom za sebe i za nju, jer mi je tesko, izgubili smo stvora koji nam je bio clan porodice 9 godina i kao upozorenje ostalima koji imaju kucne ljubimce da ih dobro cuvaju jer napolju zaista ima gadnih zlotvora((((
ima li jos neko kome se to dogodilo?
mimi's mom koliko godina ima tvoj Gizmo?Koja je zivotinja u pitanju?....
Gizmo je mesanac pekinezera, dakle pas. Ima 12,5 godina ali se bojim da nece docekati bas tak oduboku starost jer je kao mali (samo sto smo ga nasli) prelezao stenecak koji je skoro sigurno ostavio posledice na njegovo zdravlje. A i primecujem da je sve sporiji i bezvoljniji i sve se redje igra. Sve slabije vidi i cuje i prosto se iznenadi kad na kraju viknem glasnije nego sto treba posto prethodno nije cuo da ga zovem. Ne znam, mislim da ga ubija ljubomora na moju Mimi (cerka) iako se mi svi maksimalno trudimo da ga zastitimo i od njenih "neznosti" i od osecaja zapostavljenosti.