mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Prvo Leni, sad i on.
Mimis, žao mi je.
Hvala, Val. Ne smem ni da pomislim kako je Mirku, vec dva dana je sam, sigurno ga je trazio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo Leni, sad i on.
Mimis, žao mi je.

Juce ujutru joj se pridruzio i Marinko, dok je prelazio ulicu.

Zaista mi je žao Mimi.
Što se Leni tiče, ona je imala akutni pankreatitis. U roku od tri dana njen organiznam se gotovo raspao brzinom svetlosti. Nije imala nijedan simptom koji bi pokazao da je bolesna (inače, kod ljudi i pasa, oboljenja pankreasa je lakše uočiti, dok je kod mačaka to jako teško. Čovek i psi osećaju jak bol u predelu stomaka, a mačke su previše tolerantne na bol - ovo u slučaju da nema nikakvih simptoma, kao što je uostalom bilo kao i sa Leni).
Uzroci nastajanja bolesti: nepoznati. Možemo samo da se nadamo da nije virus, jer bi to značilo da su druge mačke ugrožene.
Sasvim normano se ponašala, igrala se, bila onakva kakva je svakog dana, jedno jutro počela je da povraća, i tu nastaje haos... Neću vam pričati o detaljima, ali rećiću vam da se u roku od tri dana bukvalno istopila.
A vama dragi ljudi, hvala, i od Jelene i od mene. Naše mačke za nas nikada nisu bili kućni ljubimci, oni su deo naše porodice, ili ako hoćete drugačije, mi smo svi deo istog čopora. Jedan član naše porodice/čopora više nije sa nama, i zaista je teško. Boli, i emotivno, i mentalno, i duhovno, i fizički...
Hvala vam svima još jednom.

Zaista mi je žao Mimi.
Što se Leni tiče, ona je imala akutni pankreatitis. U roku od tri dana njen organiznam se gotovo raspao brzinom svetlosti. Nije imala nijedan simptom koji bi pokazao da je bolesna (inače, kod ljudi i pasa, oboljenja pankreasa je lakše uočiti, dok je kod mačaka to jako teško. Čovek i psi osećaju jak bol u predelu stomaka, a mačke su previše tolerantne na bol - ovo u slučaju da nema nikakvih simptoma, kao što je uostalom bilo kao i sa Leni).
Uzroci nastajanja bolesti: nepoznati. Možemo samo da se nadamo da nije virus, jer bi to značilo da su druge mačke ugrožene.
Sasvim normano se ponašala, igrala se, bila onakva kakva je svakog dana, jedno jutro počela je da povraća, i tu nastaje haos... Neću vam pričati o detaljima, ali rećiću vam da se u roku od tri dana bukvalno istopila.
A vama dragi ljudi, hvala, i od Jelene i od mene. Naše mačke za nas nikada nisu bili kućni ljubimci, oni su deo naše porodice, ili ako hoćete drugačije, mi smo svi deo istog čopora. Jedan član naše porodice/čopora više nije sa nama, i zaista je teško. Boli, i emotivno, i mentalno, i duhovno, i fizički...
Hvala vam svima još jednom.

Sad preostaje samo da drzimo palceve da nije infektivno.![]()
Nadam se da nije, jer da jeste, valjda bi se do sada nešto pokazalo. To bar misli i naš veterinar, mada sa sigurnošću ne može ništa da potvrdi.
Tako da ostaje agonija, čekanje i strah....

biće dobro......paz šta ti razredna kaže......![]()

žao mi je....znam kako ti je...

Mari, jako mi je žao...![]()

Hvala Anti...mi koji volimo životinje osećam isto.
Meni je moja Cuca bila važna, koliko i ja njoj. Bačena je u moj vorište noću, bila je kiša, nešto mršavije i jadnije nisam do tada videla. Trudila sam se svo vreme da joj
poažem lepšu stranu čoveka...![]()
Žao mi je, kao mojih mačaka što mi bude žao kad stradaju.