IN MEMORIAM

Od danas vise nema moja Mrvice..mesanca terijera..

Dosla je u moj zivot slucajno, kao da je znala da mi je potrebna..Bila je Mrvica ali ogromna radost mom zivotu.

Ljubavi moja mala i velika, neka te andjelcici cuvaju. Nadam se da se opet jednog dana vidimo na nebu
i da opet budemo zajedno..Jedan deo mog srca uvek ce biti sa tobom..
Volim te puno..puno..najvise..

:( :( :(

Od danas vise nema moja Mrvice..mesanca terijera..

Dosla je u moj zivot slucajno, kao da je znala da mi je potrebna..Bila je Mrvica ali ogromna radost mom zivotu.

Ljubavi moja mala i velika, neka te andjelcici cuvaju. Nadam se da se opet jednog dana vidimo na nebu
i da opet budemo zajedno..Jedan deo mog srca uvek ce biti sa tobom..
Volim te puno..puno..najvise..

:( :( :(

Delim tvoju tugu:(

Hvala Valeria :(

Ova temu sam nekako zaobilazila jer sam uvek plakala kad sam citala vase postove..

a sad je dosao i moj red da se upisem ovde.

Mislim da nijedan pas vise nece biti kao moja Mrvica :(
Ona je bila moj cvetic, mali ali vredan..neprocenljiv..dusa moja mala..:( :(

Hvala Valeria :(

Ova temu sam nekako zaobilazila jer sam uvek plakala kad sam citala vase postove..

a sad je dosao i moj red da se upisem ovde.

Mislim da nijedan pas vise nece biti kao moja Mrvica :(
Ona je bila moj cvetic, mali ali vredan..neprocenljiv..dusa moja mala..:( :(

Da, skloni smo da verujemo da svako ima tog jednog psa za sebe, znam kako se osećaš. Ja i dalje plačem kad gledam Gizmove slike a prošlo je skoro pola godine. Šta da ti kažem, drži se. :zag: Svi smo mi svesni da nas to čeka pre ili kasnije, ali ta tuga na kraju je vredna sve one ljubavi i sreće tokom njihovih kratkih života. I vredi jer je to znak da smo stvarno voleli jedno posebno biće.

Da, skloni smo da verujemo da svako ima tog jednog psa za sebe, znam kako se osećaš. Ja i dalje plačem kad gledam Gizmove slike a prošlo je skoro pola godine. Šta da ti kažem, drži se. :zag: Svi smo mi svesni da nas to čeka pre ili kasnije, ali ta tuga na kraju je vredna sve one ljubavi i sreće tokom njihovih kratkih života. I vredi jer je to znak da smo stvarno voleli jedno posebno biće.

Hvala mimi's mom.

Samo ..ne znam..kako preziveti tugu..:( :( :(

Da, skloni smo da verujemo da svako ima tog jednog psa za sebe, znam kako se osećaš. Ja i dalje plačem kad gledam Gizmove slike a prošlo je skoro pola godine.

ja i dalje zaplacem na Goldinu sliku ili kada se secam nje....a proslo je 6 ipo godina

bol prestaje posle nekog vremena,ali tuga i dalje zna da navrati i da ti pravi drustvo...samo sto kako vreme ide, redje navraca....ali opet,navrati
i tako.....

waterfall,samo polako,bice lakse
a do tada,pusti emocije da isplivaju,brze ce da prodje bol

Joj, Jelena, pa šta jeto bilo?! :sad2: Žalo mi je. :zag:
Iskreno,ne znam.Nije bio bolestan lepo je jeo,juce je cak kao i obicno podizao kljunom vratanca pokusavajuci da izadje.Cak sam ih sklonila odmah kad su majstori poceli da rade u deciju sobu da ne gutaju prasinu i gde nema promaje.Uopste mi nije jasno zasto :sad2:

Jelena........šta reći.....žao mi je :(:zag:

Jelena .....mnogo mi je žao.....:sad2: :sad2:

Hvala vam...
Pronasla su ga deca.Jovana me zove i kaze mama Djole nesto nije dobro a Laki kaze ma nije mu nista spava.Kad sma ga videla na dnu jedva sma se suzdrzala da ne placem pred njima.Laki je sa suzama otisao u skolicu :sad2:
Odvela sam ih vratila se,spakovala ga u malu plavu kutijicu i sahranila kod lesnika.Jbga :sad2:

Back