IN MEMORIAM

- Koga si pitao da me tako sačekaš u tu nedelju 30. maja ležeći u kraj puta,
hladan... otvorenih očiju zagledanih negde, pokisao, ko zna koliko si sati kisao...a ja nisam znao da spavaš tu poslednjim snom...

...i opet si izgledao lep...sjajne dlake..otvorenih očiju, ali bez života, ko je to išao tako brzo i nisi uspeo da se skloniš, a umeo si to, da se čuvaš...da budeš oprezan.

Malo TI je trebalo možda da pobegneš toj sudbini,
nema modrice, nema krvi, al nema ni tebe :sad2:

Otišao je moj debeljko ZAUVEK...predposlednjeg dana meseca MAJA, i ležao tu i sačekao me tako tog prvog junskog dana da ga nadjem pokislog i hladnog

3.jpg

Hvala ti što si mi uveseljavao skoro 3 godine i bio jedan od mojih glavnih razloga sto sam proveo divno vreme na ovom forumu .
ostaćeš uvek MOJ MAČAK GIGI

Zao mi je Bucka .Volela bih da mogu reci nesto pametno i pruziti ti makar malo utehe ,ali takve reci ne postoje.Jos ih niko nije izmislio.I da li uopste moguce naci reci utehe zabol i tugu?

Nisam odavno u ovoj priči. Kada se meni desila tragedija ovde sam se izjadala i našla reči utehe. Bez obzira što nisam poznavala Gigija, mislim na forumu, mnogo sam plakala kad sam videla sliku, tekst. Nedavno sam i sama na rukama nosila beživotno telo mog dragog ljubimca i ridala do besvesti. To je tuga za koju "ko zna zna, ko ne zna neće nikad razumeti". Pajče Žao mi je, saosećam :rida::rida::rida:

Gledala sam foto album sa Gigijevim slikama. Bio je prelep mačak. Pajče, znam koliko ti je teško i koliko boli. Toliko se zavole ta mala divna stvorenja, da, kada se ovako nešto strašno desi pomislite da život nema smisla bez njih. Svi upućuju reči utehe ali bol mora da se odboluje. I nikada ne prođe sasvim.

Back