IN MEMORIAM

Prijo moja,sta da ti kazem
Ti najbolje znas ko je i kakav je bio,znas koliko ste znacili jedno drugome,ja samo znam da sam zavolela te krupne oke i kezave zube u onih desetak minuta kada sam mu stavljala kapicu i ukrasavala slikicu da bi i on bio lep za Novu Godinu...
Gizmo RIP

rainbowbridge.jpg

Mimi's .... mnogo mi je žao...znam da nema reči koje mogu da te uteše... možda samo pomisao na to , da njega sad već ništa ne boli i da je imao lep život pored tebe...Nemoj skrivati suze... isplači se....:cmok2::cmok2:

Jako mi je žao mimi's mom. Ne daj se! I koliko sam ja mogla da zaključim iz druženja sa vama ovde, mogu da kažem si Gizmu pružila svoj maksimum i da je sasvim sigurno živeo najbolje moguće.

Ovaj deo Raja, zove se Dugin Most.

Kada umre zivotinja, nekome posebno draga, odlazi na Dugin Most.Tamo su brda i doline da se svi nasi voljeni prijatelji mogu igrati i trcati zajedno.Tamo je obilje hrane, vode i sunca, toplo im je i prijatno.One zivotinje koje su bile stare i bolesne, ponovo su zdrave i zivahne.One koje su bile povredjene i osakacene su isceljene i zdrave ponovo.Tamo su bas onakve kakvih ih se secamo u nasim snovima o danima i vremenima koji su prosli...

Srecne su i zadovoljne, ali ima jedna sitnica: Svakoj nedostaje neko njima poseban, neko ko je morao ostati iza.

Zajedno se igraju, zajedno trce, ali dodje dan kada jedna od njih iznenada zastane i pogleda u daljinu. Nepomicne su njene sjajne oci. Nestrpljivo podrhtava njeno telo. Iznenada, u trku, napusta ostale, leti preko zelene trave i njene noge nose je sve brze i brze. To si ti bio ugledan, i kada se ti i tvoj voljeni prijatelj konacno srecete ne mozete da se odvojite od radosti sto ste ponovo zajedno, i sto se nikada vise necete rastati. Kisa radosnih poljubaca na tvome licu, tvoje ruke ponovo miluju poznatu glavu, jos jednom gledas u odane oci prijatelja toliko vremena odsutnog iz tvog zivota, ali nikada iz tvoga srca....i prelazite Dugin Most zajedno...

mimi, tek sada sam ukapirala šta se desilo i zna koliko ti je teško : (
stvarno mi je žao, ali sigurno je da je uživao pored vas kao i vi pored njega, dušica mala :heart:

mimi, tek sada sam ukapirala šta se desilo i zna koliko ti je teško : (
stvarno mi je žao, ali sigurno je da je uživao pored vas kao i vi pored njega, dušica mala :heart:

Hvala, Taro. Ja znam da je uživao dok je bio zdrav, tek je poslednje noći počeo da cvili od bolova i predamnom, inače je tih poslednjih dana cvileo samo kad misli da ga niko ne vidi i ne čuje. U svemu tome, znam i sama, treba da potražim nešto pozitivno. On je za mene bio i biće najbolji, najlepši i najpametniji pas na svetu... Ma, bilo bi sebično da sam ga i dalje zadržala, da mu nisam pomogla da ode u snu.

Back