IM'O SAM STRAŠNOG PETLA

P o n e k a d je strašno rastegljiv pojam. "Krize" su prolazna pojava, samoća je dugotrajna i grozna. Pogotovo u pedesetim! :confused:

Zavisi kako gledaš na stvari. To "prolazno" može da traje jako dugo za jedan (kratki) život. Naučiti biti sam sa sobom uopšte nije loša alternativa. Pogotovo kada ostavlja prostor da sretneš nekog sa kim nećeš imati "prolazne krize". ;)
Mnogo mi je bliži stav da
Covek ako ne zeli ne mora biti sam. Strasna je samoca u dvoje

Да ли је неко гледао прексиноћ академију поводом осамдесетог рођендана Мире Банјац? Све говори!
Bio na putu pa nisam gledao, tako da ne znam na šta misliš. Ono što znam, posle duuuugogodišnjeg druženja sa Mirom i noćnih sedeljki u kafančetu Ateljea 212, Srpskoj kafani i kojekuda, da se njene priče sa drugarima posle par pića jako razlikuju od onih "Akademijskih i TV", što smatram sasvim normalnim. Naravoučenije: Nikad ne veruj medijima, tamo se svi trude da budu bolji, pametniji, plemenitiji, jači, hrabriji...Posle trideset i kusur godina u toj branši znam šta pričam! ;)

Bio na putu pa nisam gledao, tako da ne znam na šta misliš. Ono što znam, posle duuuugogodišnjeg druženja sa Mirom i noćnih sedeljki u kafančetu Ateljea 212, Srpskoj kafani i kojekuda, da se njene priče sa drugarima posle par pića jako razlikuju od onih "Akademijskih i TV", što smatram sasvim normalnim. Naravoučenije: Nikad ne veruj medijima, tamo se svi trude da budu bolji, pametniji, plemenitiji, jači, hrabriji...Posle trideset i kusur godina u toj branši znam šta pričam! ;)

Bavio sam se glumom,amaterski,preko 20 godina,igrao na sceni sa mnogima.ljudi kao i svi drugi,imaju svoj zanat kao i svaki drugi.Razlika je samo sto su uvek gladni i pogotovu "zedni".:hahaha::hahaha::hahaha:

Bravo! Ovde se tako lepo druzite i salite da se danima smejem na sve ove "naivne" i dvosmislene stosove. Vidim da se jos i poznajete i druzite. Rado bih se prikljucila takom nekom skupu kad budem u Srbiji. Pozdrav svima, divni ste i nastavite tako.:bye:

15 korisnih misli iz ženskog kutka

1. Nemoj se zanositi da nešto možeš promjeniti na muškarcu, osim ako nosi pelene.

2. Što trebaš napraviti kad ti muškarac zalupi vrata s vanjske strane? Zaključaj ih iznutra.

3. Ako su već jednog muškarca poslali na Mjesec, trebalo bi biti izvedivo da ih sve pošalju!

4. Ne dopusti da misli tvog muškarca lutaju. Premale su da bi bile same vani.

5. Uvijek izaberi mlađeg muškarca. Ionako nikad ne sazru.

6. Muškarci su svi isti - imaju različite face samo da bismo ih mogle raspoznati.

7. Definicija neženje: muškarac koji je propustio priliku da unesreći neku ženu.

8. Nije istina da žene prave kretene od muškaraca. Većina muškaraca se diči motom "Uradi sam!"

9. Jedini način da muškarca navedeš da nešto uradi je da mu kažeš da je prestar za to.

10. Ljubav je slijepa, ali brak je iskustvo koje otvara oči.

11. Ako baš želiš muškarca koji će biti vezan za tebe, potraži ga u bolnici za duševne bolesti.

12. Sinovi Izraela lutali su pustinjom 40 godina. Eto, i u drevna vremena je muškarcima bilo ispod časti putovati putem.

13. Ako te pita voliš li kartanje, reci "da, ali samo kreditnim karticama".

14. Zapamti da imati smisao za humor njemu ne znači pričati viceve, nego se smijati njegovim.

15. Svi su ljudi stvoreni jednaki. Na nesreću, to se odnosi i na muškarce

Back