bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P o n e k a d je strašno rastegljiv pojam. "Krize" su prolazna pojava, samoća je dugotrajna i grozna. Pogotovo u pedesetim!Ponekad je bolje biti sam nego sa pogresnom osobom![]()
Zar starije žene nisu super? One zaista znaju kako rešiti krizu srednjih godina.

Ako si pored nekog,ne znaci i da si sa njim.
Zar starije žene nisu super? One zaista znaju kako rešiti krizu srednjih godina.

P o n e k a d je strašno rastegljiv pojam. "Krize" su prolazna pojava, samoća je dugotrajna i grozna. Pogotovo u pedesetim!
Covek ako ne zeli ne mora biti sam. Strasna je samoca u dvoje
Gluposti...
ali toj od 25 nije svejedno gde spava sa nekim od 50

Interesantno je da te od 25 jako vole društvo onih od 50. A kad već pristanu na "dremku", veruj da im je sasvim svejedno gde će ista da se obavi...ali toj od 25 nije svejedno gde spava sa nekim od 50

Ne potpisuj svašta. Zbog potpisa su mnogi naderali!Da, i ovo potpisujem...![]()

E, ovo je 100% tačno!Potpuno se slazem sa ovim. Sretala sam starce i starice sa 25 i mladice i devojke sa 50. Sve je stvar bogatstva duha i mladosti u srcu.

Bio na putu pa nisam gledao, tako da ne znam na šta misliš. Ono što znam, posle duuuugogodišnjeg druženja sa Mirom i noćnih sedeljki u kafančetu Ateljea 212, Srpskoj kafani i kojekuda, da se njene priče sa drugarima posle par pića jako razlikuju od onih "Akademijskih i TV", što smatram sasvim normalnim. Naravoučenije: Nikad ne veruj medijima, tamo se svi trude da budu bolji, pametniji, plemenitiji, jači, hrabriji...Posle trideset i kusur godina u toj branši znam šta pričam!Да ли је неко гледао прексиноћ академију поводом осамдесетог рођендана Мире Банјац? Све говори!
Bio na putu pa nisam gledao, tako da ne znam na šta misliš. Ono što znam, posle duuuugogodišnjeg druženja sa Mirom i noćnih sedeljki u kafančetu Ateljea 212, Srpskoj kafani i kojekuda, da se njene priče sa drugarima posle par pića jako razlikuju od onih "Akademijskih i TV", što smatram sasvim normalnim. Naravoučenije: Nikad ne veruj medijima, tamo se svi trude da budu bolji, pametniji, plemenitiji, jači, hrabriji...Posle trideset i kusur godina u toj branši znam šta pričam!

Naročito "žedni"!Bavio sam se glumom,amaterski,preko 20 godina,igrao na sceni sa mnogima.ljudi kao i svi drugi,imaju svoj zanat kao i svaki drugi.Razlika je samo sto su uvek gladni i pogotovu "zedni".![]()