Имиграција у Пољској 2022

spaniard

Obećava
Poruka
69
More budite srecni vi Poljaci sto ste u EU i NATO, a ne proruske rupe na evropskom tepihu kao belorusija, pridnjestrovlje ili SNSrbija.
Tek biste tada videli sta znace beda, strah, patnja i skrgut zuba.

You Poles should be glad and happy for being the EU and NATO members. Instead of that, you would be the pro-russian ''black holes in the European carpet'' just like belarus, transnistria or SNSerbia.
Only then you would see what do the misery, terror, suffering and fear mean.
Не знам шта се дешава са неким корисницима који су опседнути Русима, све су то ботови и шпијуни

1 Нисам Пољак, али сам мислио да ће ти бити ближи случај

2 Не говорим баш о совјетским рупама

3 Како Путин овде изгледа?

spaniard

Obećava
Poruka
69
говорећи о апсурдним забранама Европске уније. У мојој земљи су управо забранили држање кућног љубимца: папагаја, хрчка и било које сличне животиње... Можда ћу вам овим другим примером помоћи да разумете

Tenkre 2

Zainteresovan član
Poruka
335
Извините, ви сте преводилац, мислим, хоћете да кажете да дају пољске пасоше свим имигрантима или шта?
Pretvaraju ih u Poljake. Filipinca npr., izduže, ugoje, okreče i daju mu poljsko ime i prezime, te ga nateraju da voli svoju slavnu poljsku istoriju i kulturu :lol:

Poslednja izmena:

spaniard

Obećava
Poruka
69
Pretvaraju ih u Poljake. Filipinca npr., iyduže, ugoje, okreče i daju mu poljsko ime i prezime, te ga nateraju da voli svoju slavnu poljsku istoriju i kulturu :lol:
захваљујући овом форуму откривам многе ствари, да се у земљи води унутрашња борба између проруса и антируса, осим тога се не слажете са Пољацима, треба ли још нешто да знам? :mrgreen:

Tenkre 2

Zainteresovan član
Poruka
335
захваљујући овом форуму откривам многе ствари, да се у земљи води унутрашња борба између проруса и антируса, осим тога се не слажете са Пољацима, треба ли још нешто да знам? :mrgreen:
Nemam ja ništa protiv Poljaka.Kroz posao malo i sarađujem sa njima.Samo kažem da su pomalo "udareni"