Имиграција у Пољској 2022

Осим тога, у Европи забрањују аутомобиле са унутрашњим сагоревањем... ових година ће забранити вожњу у граду или близу њега са дизел/бензинским возилима... Проглашен сам да возим у свом граду са свим папирима По правилу, имигрант може илегално да усели у ваш дом, а поврх тога морате да плаћате рачуне за струју и воду... Законодавство у потпуности против староседеоца у земљи...

Ovaj lik je ogradjen, dzabe ti njemu objašnjavaš
Мислим да није... Занимљиве су ми ствари које говорите... Чињеница је, Србија није авангарда западног конзервативизма... она је само неколико корака иза на путу ка понору... Ја мислим да је то прави закључак

Чињеница је, Србија није авангарда западног конзервативизма...
Od svih zemalja u Evropi, Srbija je jedna od najvise okupiranih, rame uz rame sa BiH i Makedonijom.

Cak su i CG, Albanija, Bugarska ili Hrvatska slobodnije i suverenije, bilo na kolektivnom nivou bilo na nivou pojedinaca koji tamo zive.

Dokaz: Srbija ce kopati sirov litijum kao da je Afrika, nece joj biti dozvoljeno da pokrene ikakvu fabriku koja ce to preradjivati, ali ce zato baterije (finalni proizvod) da se prave u Hrvatskoj ili Slovackoj, od sirovine iskopane u Srbiji.

Od svih zemalja u Evropi, Srbija je jedna od najvise okupiranih, rame uz rame sa BiH i Makedonijom.

Cak su i CG, Albanija, Bugarska ili Hrvatska slobodnije i suverenije, bilo na kolektivnom nivou bilo na nivou pojedinaca koji tamo zive.

Dokaz: Srbija ce kopati sirov litijum kao da je Afrika, nece joj biti dozvoljeno da pokrene ikakvu fabriku koja ce to preradjivati, ali ce zato baterije (finalni proizvod) da se prave u Hrvatskoj ili Slovackoj, od sirovine iskopane u Srbiji.
Pa naravno da je okupirana i to od strane EU i Amerike. I šta se tebi tu namaće kao zaključak?

Nikakvo pravo nemaju ajde ja tebi da udjem u stan ili kuću, pojedem tvoj ručak, raprostrem krevet, dohvatim ti neko žensko čeljade...
E iste stvari su radili Belgijanci u Kongu, Englezi u Indiji i Gani npr., Francuzi sirom Afrike, Spanci u J. Americi, Danci na nekim karipskim ostrvima, Holandjani u Indoneziji, pa na kraju krajeva i Rusi u Srednjoj Aziji i Sibiru...... Sve im se vraca.

E iste stvari su radili Belgijanci u Kongu, Englezi u Indiji i Gani npr., Francuzi sirom Afrike, Spanci u J. Americi, Danci na nekim karipskim ostrvima, Holandjani u Indoneziji, pa na kraju krajeva i Rusi u Srednjoj Aziji i Sibiru...... Sve im se vraca.
Ma jok trebalo je da ih pustimo da ostanu ljudožderi.
Grdobane pojma ti nemaš, ponavljaču.

Italija izabrala Meloni, opasnu desničarku koja je trebala da reši imigraciju, prošle godine du imali rekordni ulazak, Isto i Poljska, Kačinski nije uspeo da digne natalitet u Poljaka, nije sprečio ni imigraciju. Desničari samo pričaju, nisu sposobni ništa da reše. Madjarska ima sreće što niko od migranata ne želi tamo da živi, inače džaba im zidovi.
U SAD su izašli podaci za februar, broj otvorenih radnih mesta i proed za njih ogomnih kamata centralne banke je opet porastao. 60 i nešto procenata su zapošljeni migranti. To je bitno, visoke kamate terba da dobedu do povećanje nezapošljenosti i smanjenja plata, zato što više ljudi konkuriše za jedno otvoreno mesto, to onda smanjuje inflaciju. Ako je nezapošljenost mala onda je inflacija veća zato što radnici traže veće plate a poslodavcu su prinuđeni da im to i ispune, nema ko da radi. Oni sada imaju odličnu situaciju, kamate velike a inflacija niska, zato što imaju radnu snagu.
Zato je granica otorena! I kada pobedi Tramp, koga možemo da računamo kao desničara, opet će ostati otvorena.
Masovna imigracija pogoduje krupnom kapitalu, neće stati.

Ja ne živim ni u EU ni u SAD ali ipak mi nije svejedno, postoji opasnot i mi da budemo preplavljeni.

Italija izabrala Meloni, opasnu desničarku koja je trebala da reši imigraciju, prošle godine du imali rekordni ulazak, Isto i Poljska, Kačinski nije uspeo da digne natalitet u Poljaka, nije sprečio ni imigraciju. Desničari samo pričaju, nisu sposobni ništa da reše. Madjarska ima sreće što niko od migranata ne želi tamo da živi, inače džaba im zidovi.
U SAD su izašli podaci za februar, broj otvorenih radnih mesta i proed za njih ogomnih kamata centralne banke je opet porastao. 60 i nešto procenata su zapošljeni migranti. To je bitno, visoke kamate terba da dobedu do povećanje nezapošljenosti i smanjenja plata, zato što više ljudi konkuriše za jedno otvoreno mesto, to onda smanjuje inflaciju. Ako je nezapošljenost mala onda je inflacija veća zato što radnici traže veće plate a poslodavcu su prinuđeni da im to i ispune, nema ko da radi. Oni sada imaju odličnu situaciju, kamate velike a inflacija niska, zato što imaju radnu snagu.
Zato je granica otorena! I kada pobedi Tramp, koga možemo da računamo kao desničara, opet će ostati otvorena.

Ja ne živim ni u EU ni u SAD ali ipak mi nije svejedno, postoji opasnot i mi da budemo preplavljeni.
Lepo si primetio, krupnom kapitalu pogoduje migracija zbog jeftine radne snage. Međutim nisi u pravu u vezi procene desničarskih centralnih vlasti, prosto ima onih koji fingiraju svoju desničarsku poziciju kao što je Meloni i oni koji su zaista protiv migracija . Pa tako Orban zaista jeste protiv migracija a vajni desničar Vučić nije pa danas u Srbiji imaš veliki broj migranatta koji rade . U GSP- svaki treći ili četvrti je Nepalac ili nešto slično. Preključe sam išao da zamenim gume kad tamo Nepalci rade .Na gradilištima da ne pričam. Povećanje ulaska migranata u SAD posle obaranja Trampa enormno je zato su se lokalne vlasti u Teksasu i pobunile. Verujem da će Tramp u saradnji sa lokalnom vlasti prelaske suzbiti na najmanju meru iako je to protiv interesa krupnog kapitala.

''bla, bla, bla, krupni kapital, sram vas bilo desničari, tuc-muc.''

Ja nemam ništa protiv da postoje imigranti koji rade loše poslove za male pare. To nisu otvorene granice. Međutim, prava tim imigrantima nije dao ''krupni kapital'' nego neko drugi, levičarske stranke i poslanici.

Ja nemam ništa protiv da postoje imigranti koji rade loše poslove za male pare. To nisu otvorene granice. Međutim, prava tim imigrantima nije dao ''krupni kapital'' nego neko drugi, levičarske stranke i poslanici.
Ne ide to jedno bez drugog, ako ih pustiš unutra, onda moraš da im daš prava. Nije održivo da neko u državi bude građenin drugog reda. Ne treba dopustiti da broj nedomicilnog stanovništva previše poraste, na primer iznad 10%.

Odgornost desničara je što ne rešavaju problem migracije, nema deportacija, nema pravog zatvaranja granica. Ima samo priča, koja sliži da bi se dokopali vlasti a onda ostave sve kao što je bilo. Samošto ne možeš da ih više pomeriš sa trona.

Pasce i razne Poljske, Rumunije, ruZije....... i Srbije, bice prepune migranata, homosa, narkomana, nevernika i sa sve manje domaceg (seljackog/patrijarhalnog/tradicionalnog) stanovnistva, tako da cika Darvin samo radi svoj posao bas kako treba. :cool:

Мислим да није... Занимљиве су ми ствари које говорите... Чињеница је, Србија није авангарда западног конзервативизма... она је само неколико корака иза на путу ка понору... Ја мислим да је то прави закључак
Nisi ti nikakav ''spaniard'' vec rusjak.

Back