Ime...

zovem se Mila..i volim svoje ime :)

najlepsa zenska imena...pa najlepse mi je Sasha (ma koliko ljudima to zvucalo glupo)...onda obozavam ime Dasha i uopste sam volela ta tipa Sasha, Dasha, Masha, Tasha....al Masha ima mnogo, a Tasha mi nekako k'o zivotinju da zoves....tako da su mi Sasha i Dasha najlepsa

Aleksandra mi je isto lepo ime.....al nadimak opet bude Sasha :D

Onda....Asja....Kira...Katja...

I mozda Anja, Una, al' njih ima dosta

I bilo ih je jos ali sad ne mogu da se setim

Muska.....Luka, Aleksandar (Sasha :p) Urosh i Ženja.... a da da, kako sam mogla da zaboravim, Nikola

YOOOY, HVAAALAAA :oops: bas mi drago da vam se svidja my name. Yes', oko Helene se vodio trojanski rat... orlando bloom je oteo, pa brad pitt isao da je spasi... ZEZAM SE :lol: ma oteo je paris jer mu je afrodita obecala helenu za zenu ako njoj (afroditi) dobaci zlatnu jabuku na kojoj je pisalo ''najljepsoj, a koju je boginja razdora (Erida) bacila medju Afroditu, Atinu i Heru na nekoj proslavi... I tako PAris dobaci Afroditi jabuku, ova mu pomogne da otme Helenu, a Atina i Hera automatski postanu neprijateljice Troje (Paris je bio sin trojanskog kralja Prijama) i dalje svi znate sta je bilo... ufff... smorih vas... :oops: :oops: :oops:

mala ispravka afrodita mu je obecala najlepsu zenu...i dosta delova filma nisu tacni...a atina i hera su bile uvek na strani grka bas zbog toga a apolon je bio na strani trojanaca jer su grci razorili njegov hram..

Ja sam Nevena i mrzim svoje ime..
Zenska:Natalija,Nina,Milica,Ivana(mada je precesto),Sanela(xaxaxaaaax shalim se) i mislim da je to to a shta se tiche mushkih:Aleksandar,Andrej,Nikola,Milosh,Pavle(Pavlaka xaaaaxaaxaxa) Vlada(Vladimir) i to je to od menee :)

Back