Ime...

Reci cu samo da imam retko ime.Volim ruska imena-Sergej,Milan,Andrej,Masha,Ekatarina, Katja,Nadja,Pavle,Kristijan...Volim i imena Dorijan i Demijan,uglavnom redja imena.Poznajem 10 Milica,Marija,Nikola,Ivana,Jelena...Takva imena ne volim.Bezveze je kad znas 5-oro ljudi koji se isto zovu.

Zovem se Andrea i svidja mi se moje ime....Samo me nervira sto neki misle da sam musko,ili to sto ga pisu sa J (Andreja) i sto vise nije tako retko,kao sto je nekada bilo...a meni se svidjaju zenska:Aja,Zoja,Noa,Ava i Ela(znam da su cudna i cini mi se da ih niko nije spomenu,sem Ela,ali meni su bas extra),a od muskih volim malo "normalnija":Aljosa,Alexa,Igor i Nemanja(mada su poslednja tri jako cesta,sto me nervira...;)):-D

Zovem se Zaklina.
Najlepse zensko ime Miroslava, a musko Momir.
Buahahahaha! :lol: :lol:
Ime cu otkriti na samrti (mozda). Za koji moj sam stavljala nickname onda?
O zenskim imenime kanda nisam razmisljala, muska koja mi se svidjaju... Vladimir, cak Morgan (bez sarkazma)...

Ова Софи, не би била Софи да не напише нека уврнута имена :mrgreen:

Иначе поносан сам ''власник'' РЕАЛНО, ал' РЕАЛНО најјачег/бољег/лепшег мушког имена на свету целом, НИКОЛА! 8) (Да, да волим своје име јбг, шта ћу... 8) )

Од женских добра су ми:
1. Јована
2. Наташа
3. Тамара

ОВЕР и ГАМЕОВЕР ;)

Иначе поносан сам ''власник'' РЕАЛНО, ал' РЕАЛНО најјачег/бољег/лепшег мушког имена на свету целом, НИКОЛА! 8) (Да, да волим своје име јбг, шта ћу... 8) )

E, to je stvarno extra ime... 8-)

Ja se zovem Mina i obozavam svoje ime :D ...
Od zenskih imena najlepsa su mi: Jana, Sonja, Sanja, Lana, Lena, Luna, Katarina, Sara, Tamara...
Od muskih: Aleksandar, Filip, Stefan, Andrej, Nikola ...

Јао мојне Уна... То ме одма подсети на ону пајдоманку из ''Бичарки на трави'', која се **** за чоколадне бананице буквално :lol: :mrgreen:

Back