Ime...

mnogo si se ti pro*urcila nesto :mrgreen:
kod mene u kraju, tj kod mene u osnovnoj znaci u celoj generaciji je bilo mozda nas 3 :lol:

Ajde ne lazite sad, jok, svi u poslednje vreme upoznaju neke Stojane...k'o da se zovemo Marko ili tako nesto pa da nas ima na sve strane sveta... :ljutko: :mrgreen:

A odmah sam ti pao na pamet, a? :rumenko:

To mi je 1. Stojan kojeg sam u životu upoznala...:lol: Pa jesi, šta sad da lažem...:rumenko:

meni je najlepse zensko ime Magdalena, a musko Ognjen :heart:
s tim sto ne poznajem ni Magdalenu ni Ognjena :mrgreen:
a ja se zovem........................................................................... (to be continued) :mrgreen: xD
zovem se Natalija :lol: inace moje ime nit volim nit ne volim, nemam neke emocije prema njemu xD
inace o broju Katarina, moram sam da kazem da je sa mnom u odeljenje islo 5 Katarina i 3 Jelene :lol:
edit- Jakov ubacen na listu :D

Poslednja izmena:
seljoberu, nemam sta da prosvetljujem...moj predhodni komentar nema ama bas nikakve veze sa muzikom. Zato molim te, zaobidji me, ovo je tema u vezi imena a ne muzike. Ako imas nesto da mi kazes, na pp.

Sto se tice nadimka, ja bih rado, ali me niko ne zove Ana....svi me zovu Andrijana... :confused: svejedno, to mi je ime, nista tu ne mogu. ;) a sto se tice gospodina seljaka, ovde (posebno na ovoj temi) nikoga ne zanima sta ja slusam i na sta se "lozim" a to ne bi trebalo nikoga da bude briga a posebno njega. Ja slusam sta ja hocu... :D:klap:

:eek:
epic fail

Dakle mozda glupa tema...ali kako se zovete?
Koja su najlepsa muska i zenska imena??
Da prva pocnem...zovem se Masha..a sto se tiche najlepsih imena...
muska : Filip,Nikola
zenska : Masha :lol: i Ema

:think:
retko koje zensko ime mi je lepo....a musko, cini mi se, svako drugo :)
Sofija, Sara....
Vukasin, Kristijan, Nikola, Petar, Pavle, Andrej, Andrija....i mnooogoo drugoh :lol:
inace, moje je Sonja :mrgreen:

Ne rise da se neko stvarno ovde zove Stojan ?!?:eek: Pa to je fantastično, uvek su mi ta old skul imena bila najbolja od sve dece , ono: Mile , Stojan , Rade,Dragoljub ... ako budem imao sina neću oklevati . :ok:

Zovem se Jakov
Najlepsa zenska imena su mi : Teodora, Isidora,Sara...
A,ne bih znao da navedem muska ,vrljava su mi sva manje vise

mnogo dobro ime :D kako kul i mocno zvuci :D
stavljam ga na listu meni omiljenih :heart:
inace mbf zivi u ulici Jakova Nenadovica i kad god idem kod nje taxijem kazem 'do Jakova' ali nikad nisam upoznala nikoga ko se tako zove :D

Poslednja izmena:

Back