Ime...

Moje ime je Andrijana...ne znam da li je bilo neke Andrijane u ovoj temi, mrzelo me je sve da citam... xD uglavnom, mrzim kad ljudi grese moje ime a to se stalno desava...obicno kazu Andriana ili Adrijana...a moje ime ima i N i J... :D svidja mi se, smatram da nije bas toliko uobicajno (licno znam samo jos jednu Andrijanu...) a sto se tice imena koja mi se svidjaju, nemam ni jedno posebno jer smatram da ime ne cini osobu... :)

Moje ime je Andrijana...ne znam da li je bilo neke Andrijane u ovoj temi, mrzelo me je sve da citam... xD uglavnom, mrzim kad ljudi grese moje ime a to se stalno desava...obicno kazu Andriana ili Adrijana...a moje ime ima i N i J... :D svidja mi se, smatram da nije bas toliko uobicajno (licno znam samo jos jednu Andrijanu...) a sto se tice imena koja mi se svidjaju, nemam ni jedno posebno jer smatram da ime ne cini osobu... :)

jao jao ložiš se na meetaal

vau, urbana devojčicee

prosvetli mene seljobera po kom je to kriterujumu metal bolji od plastike

ajde

Tesko se izgovara to ime, bolje je dati ti samo nadimak "Ana"...

jao jao ložiš se na meetaal

vau, urbana devojčicee

prosvetli mene seljobera po kom je to kriterujumu metal bolji od plastike

ajde

aNdriJana, ignorisi ovog seljaka, ne znam on ni plastika sta je... :rumenko:

Tesko se izgovara to ime, bolje je dati ti samo nadimak "Ana"...

aNdriJana, ignorisi ovog seljaka, ne znam on ni plastika sta je... :rumenko:

Sto se tice nadimka, ja bih rado, ali me niko ne zove Ana....svi me zovu Andrijana... :confused: svejedno, to mi je ime, nista tu ne mogu. ;) a sto se tice gospodina seljaka, ovde (posebno na ovoj temi) nikoga ne zanima sta ja slusam i na sta se "lozim" a to ne bi trebalo nikoga da bude briga a posebno njega. Ja slusam sta ja hocu... :D:klap:

mnogo si se ti pro*urcila nesto :mrgreen:
kod mene u kraju, tj kod mene u osnovnoj znaci u celoj generaciji je bilo mozda nas 3 :lol:

Ma nisam se prokurčila nego je kod mene baš često ime, a ti se našla uvređenom, a još samo lepo rekla da je ime kao ime lepo...:mrgreen: Šta hoćeš još? :heart:

Pf, koliko Stojana znate? Jes' da je ime seljacko, odvratno, ali sam makar only one... :cool:

Ej upoznala ja nekog Stojana juče... Da znaš da si mi odmah pao na pamet...:rotf:

Back