Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marko R. C. :\
moja profesorka istorije se porodila i dala detetu ime Iskra
kud bre ide ovaj svet. pored tako lepih imena imamo Elenore, Hane, Vale i ne znam ti ni ja koje klince jos
i meni je lepo ime Iskra...ne znam sta se svi drzite kao nekih principa i pravdate,kao ime mora da bude 'nase'...nema nasih i njihovih imena...shvatite to,uostalom svi imamo zajednickog pretka,kakve bre razlike,najbolje sad da ljude delimo prema tome ko kakvo ime nosi i da li je 'srpsko' ili nije...To nema veze s mozgom...
ne radi se o "nasem" imenu. vecina imena u srbiji je latinskog porekla. svako ime ima odredjeno znacenje, a nositi nesto ceo zivot, a nemati pojma sta znaci je totalno bezveze i neshvatljivo. sad, vecina ljudi daje imena svojoj deci, jer su ,eto, moderna i in.
Marko R. C. :\
moja profesorka istorije se porodila i dala detetu ime Iskra
kud bre ide ovaj svet. pored tako lepih imena imamo Elenore, Hane, Vale i ne znam ti ni ja koje klince jos
ne radi se o "nasem" imenu. vecina imena u srbiji je latinskog porekla. svako ime ima odredjeno znacenje, a nositi nesto ceo zivot, a nemati pojma sta znaci je totalno bezveze i neshvatljivo. sad, vecina ljudi daje imena svojoj deci, jer su ,eto, moderna i in.
Da je naše, dete bi se zvalo VARNICA, a ne Iskra!
Ili MREST, umesto Ikre!![]()
a ti mislis da je svakom Marku,Dusanu,Milici,itd...dato ime zbog znacenja samog imena...E,sad stvarno... I ja se zovem Bojana ( mama mi je dala ime po njenom bratu Bojanu ) sestra mi je Aleksandra ( ime je dobila jer se meni svidjalo to ime )... Pomiri se sa cinjenicom da ljudi odavno daju imena SVOJOJ deci,po zvucnosti,nekim uspomenama,itd,retko zbog znacenja samog...i ne treba to shvatiti toliko tragicno,imaces svoju decu pa im slobodno daj neka lepa imena sa znacenjem .... I da,znacenje nekog imena ne mora da se krije u njegovoj osnovi,mozda ima neko dublje znacenje za tog ko to ime daje...
pa ko je uoste spomenuo da mora da se krije u osnovi reci?![]()
niko,samo sam navela i taj primer...Posto je i meni neko napisao jadna ta deca ako im dam imena,kakva sam stavila da cu dati...Ne shvatam...Valjda je bitno koliko ces paznje i ljubavi dati svom detetu,kako ces ga vaspitati,kakav ce covek postati,a ne da neko pokazuje na bilo koga prstom i da ga ismeva zbog imena....Kakva smo mi sredina...
a ti mislis da je svakom Marku,Dusanu,Milici,itd...dato ime zbog znacenja samog imena...E,sad stvarno... I ja se zovem Bojana ( mama mi je dala ime po njenom bratu Bojanu ) sestra mi je Aleksandra ( ime je dobila jer se meni svidjalo to ime )... Pomiri se sa cinjenicom da ljudi odavno daju imena SVOJOJ deci,po zvucnosti,nekim uspomenama,itd,retko zbog znacenja samog...i ne treba to shvatiti toliko tragicno,imaces svoju decu pa im slobodno daj neka lepa imena sa znacenjem .... I da,znacenje nekog imena ne mora da se krije u njegovoj osnovi,mozda ima neko dublje znacenje za tog ko to ime daje...
pazi, ti si sto posto upravu. ali mene bi bilo sramota da ne znam znacenje svoga imena.
-.-nemas razloga da osecas ikakvu sramotu...Razmisli,tebi su ime dali tvoji roditelji,zasto bi osecao sramotu zbog necega na sta nisi mogao uticati...Niti je to nesto zbog cega treba da je osecas!Ljude treba da bude sramota zbog njihovih postupaka,ophodjenja prema drugima,lazi,prevara,a ne zbog imena koje nose!!!! Sta da rade,npr. ljudi koji generacijama vec imaju isto prezime,kao sto je Guzic,Mudicsigurno znas nekoga sa tako nekim 'cudnim' prezimenom...pa nece se valjda obesiti zbog toga....svasta
![]()
-.-
nije mislio na sramotu u vidu blama....
i meni je lepo ime Iskra...ne znam sta se svi drzite kao nekih principa i pravdate,kao ime mora da bude 'nase'...nema nasih i njihovih imena...shvatite to,uostalom svi imamo zajednickog pretka,kakve bre razlike,najbolje sad da ljude delimo prema tome ko kakvo ime nosi i da li je 'srpsko' ili nije...To nema veze s mozgom...
sramotu zbog neobavestenosti,verovatno,poreklom svog imena...I to ne razumem...Zapitajmo se o cemu smo sve neobavesteni...
Aleksej, Damjan , Demijan.
e pa... ja imam malo glupo ime... Dragoslav
Naj ženska imena su mi: Ana,Valentina i Bojana...
Muška imena:Vladimir,Denis i David
ja imam machora Dragoslava:-)))) ime je dobio po liku iz ''Otvorenih Vrata'' kojeg glumi Lane Gutovicnadala sam se da ce biti svaler kad poraste poput doticnog iz serije...
![]()
....................JA SAM MUŠKO RETARDE JEDAN I NISAM *****...