Ime...

Могао би овде један КАТАНАЦ да падне, пошто је тема изгубила сваки смисао (ако га је уопште и имала икад)...

ja sam mislila da nas emilija ima malo al primijetih jos dvije ,tri na forumu............pff najljepsa imena su mi definitivno aleksa(brat od tetke) i igor (brat,i jos po neko;)),a zenska lara,tea,tara,maja,kaća,............inace moje ime ne podnosim

meni je mnogo jadno kad neko da detetu neko starinsko ime.ok naviko si kad se neka baba zove jefimija,stojanka itd a kad se mala deca sad zovu po ovim modernim imenima jana,mia itd ali kad se neka devojka zove BISERKA tad mi se place.a i moje ime je bas sranje za moj uzrast
meni se svidja tvoje ime :) upravo zato sto je kao zvezda danica... :D
a znam mnogo devojaka i devojcica koje imaju 'imena za babe' , tipa korana, milka, pantelija... :| nikad ne bih tako unakazila dete... postoje neobicna imena koja NISU bapska :)
meni se svidjaju sledeca: sofija, tara, andrea.
a od neobicnijih - miona, varja, danja i enja.
i naravno najlepse ime - ines. definitivno bih cerku nazvala tako, samo da nije nezgodno menjati ga po padezima! N: ines, G: od ines, D: ines, A: ines... :| mislim da bi vecina ljudi govorila : ovo je INESINA knjiga itd :lol:
a ja se zovem tamara :) i ne bih nikad menjala ime :mrgreen:

e, da, ne volim ni ona obicna najobicnija imena... kao sto su marija, milica, jelena, jovana, ana, ivana... nisu ona ruzna sama po sebi, ali mnogo su cesta, 'izlizana' . mada, ime koje mi se svidja uprkos tome sto je jako cesto je katarina :)

A mene bas briga koje je necije omiljeno godisnje doba, ili kako se neko ponasa na casu... Pa ipak postoje te teme! Ova tema je podjednako smislena kao i vecina na ovom podforumu (znaci, ne bas previse :lol: ali kakve teme ocekujete?!? )

Back