Ime za macu

9jly52.jpg
ovakav je bio kad sam ga dobila
262tdms.jpg
a sad je ovakav :mrgreen:

Moj mačor je sasvim slučajno dobio ime!Zove ze Arkan...Slučajno smo spomenuli Arkana, i naš novi,tada,član porodice se okrenuo kao da njega zovemo...Preporučujem svima da daju imena svojim macama koja im se sviđaju,njima lično,jer se,barem meni,mace odazivaju više na moj ton glasa i znaju tačno kada im se obraćam...I bolje da ne bude neko jako dugačko ime jer ćeš ostariti dok ga / je pozoveš...
Tigrić,Neri,Misti,Esa,Irs,Keni,Macko (=,Veca,Maza,Havi,Belka)Belko...itd.ima dosta oimena,eto ja dala neke strane,neobične & kratke...A ako ne znaš nijedno ime koje ti se dopada,pa jednostavno ga izmisli!

Moja mca se zove slogi (eto odakle mi ime za forum :whistling: )
a ime je dobila posto stvarno jeste slogirana. Pretpostavljamo da je neko pokasao je zadavi ili joj je zavrtao glavu i prikljestio neke nerve. Ne znamo tacno sta se desilo, kod nas je dosla bas kao malo mace, jeste vec bila progledala ali je imala neki konjuktivitis pa smo prvo mislili da jos ne vidi. Ona od uvek krivi glavu na jednu stranu i prednje sape preplice kada hoda ( onako kao kada manekenke prebacuju noge) i kada trci to se ne primecuje ali kada ide polako onda se bas saplice. I da bi skocila na krevet, fotelju... treba joj zalet, nikako ne moze iz mesta :rotf: Ja mislim da i na jednom oku sigurno ima dioptriju... ali je sva slatka i umiljata. :heart: Jedini problem je sto zbog te slogiranosti ne ume da uvuce kandze. Sva sam u ogrebotinama a macka je bas divna, nezna i umiljata. Ali posto ne ume da odmeri koliko da skoci onda se uhvati kandzama da ne padne... :roll::(
A jedna od prethodnih macaka mi se zvala Tasa sto je bilo skraceno od tasmanijski djavo - neverovatno pogodjeno ime post je bas bila prgava

Ja imam macka Lazu i majku njegovu Lejlu.Bolje im daj neka kraca imena,lakse ce ih zapamtiti i bolje se odazivati.Samo pazi da nemas nekog komsiju ili komsinicu koji imaju isto ime kao macka,jer ce oni mozda misliti da zoves njih,a ne macku,kao sto je slucaj kod nas..............................................

evo ovako maca mi se omacila tri macica dva su muska i jedno zensko,zelim da mi date neke predloge,imena mogu da budu iz cranih filmova ili filmova ne zelim ona imena kao cici,micko itd ....nadam se da ne trazim puno mada ako ima i neko dobro ime a da nije po mome slobodno napisite mozda mi se svidi neko...

evo ovako maca mi se omacila tri macica dva su muska i jedno zensko,zelim da mi date neke predloge,imena mogu da budu iz cranih filmova ili filmova ne zelim ona imena kao cici,micko itd ....nadam se da ne trazim puno mada ako ima i neko dobro ime a da nije po mome slobodno napisite mozda mi se svidi neko...

Evo neka: Artur, Monika, Šeri, Belisima, Bela, Kivi, Eliza...

Lassie, beše treba na T? Kad smo kod crtaća, može Timon? To je merkat iz Kralja lavova.

jaoj mi smo vec dali ime mackicu zove se Toby ali jos ga tako ne zovemo cekamo da ostanemo nasamo :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: zezam se cekamo da ostali macici odu svojim novim domovima da im se ne umijesa,,,,,a mozda se do tad i predomislim svidja mi se to ime :heart:

Back