- Poruka
- 13.394
do lisica mislis da si lukavija od lisica ali ja sam taj crni leopardE da i ja dopadnem do lisica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do lisica mislis da si lukavija od lisica ali ja sam taj crni leopardE da i ja dopadnem do lisica![]()
E svasta,de lukavija,vise magaredo lisica mislis da si lukavija od lisica ali ja sam taj crni leopard
ne mozes to ucinitiE svasta,de lukavija,vise magare
nije lepo da tako da pricas sa zenama, to ti je moj savet, drzi ga se .
ок!nije lepo da tako da pricas sa zenama, to ti je moj savet, drzi ga se .
буквално луташ по форуму и тражиш где је прикладно да нам покажеш те нове које никако да употребиш хД
буквално луташ по форуму и тражиш где је прикладно да нам покажеш те нове које никако да употребиш хД
do jaja!
A reci da nisu do yaya!
Imam toga još, skinuo sa jednog sajta za koji treba nalog
Što, znaju one da ja ne mislim ništa loše i da ih volim i poštujem čak i kad vole malo da zastranenije lepo da tako da pricas sa zenama, to ti je moj savet, drzi ga se .
Priznaj da su moji smajlići lepši!do jaja!
![]()
respekt imas vise poruka od mene izvini bro idi pokazi kako se to radi respektŠto, znaju one da ja ne mislim ništa loše i da ih volim i poštujem čak i kad vole malo da zastrane
Bože kokaino, pa gde ti je smisao za estetiku?stvarno je bitno da li su lepši? nije bitno šta je veće uživanje?
Ne treba da me respektuješ zbog broja poruka, nego zbog mudrosti, humanizma, pravičnosti i herojskog držanja pred neprijateljima i neprijateljicama.respekt imas vise poruka od mene izvini bro idi pokazi kako se to radi respekt![]()
каже се пред непријатељима и под непријатељицама!Ne treba da me respektuješ zbog broja poruka, nego zbog mudrosti, humanizma, pravičnosti i herojskog držanja pred neprijateljima i neprijateljicama.
A moja lepota nije za respekt, nego za divljenje, kao i moje šofersko umeće. Jel tako Strvke?
harizma!Ne treba da me respektuješ zbog broja poruka, nego zbog mudrosti, humanizma, pravičnosti i herojskog držanja pred neprijateljima i neprijateljicama.
A moja lepota nije za respekt, nego za divljenje, kao i moje šofersko umeće. Jel tako Strvke?
Ma to sam i hteo da napišem, ali mi se omakloкаже се пред непријатељима и под непријатељицама!
Sumnjiv si ti meni nešto, idem da proverim šta si pisao na onoj temi o gejovima.Ti si moj heroj, moj idol, moje otelotvorennje ljubavi premaa zenama![]()
opet ti.. pa bitna je suština, a ne forma..
A i zato sto ima preko 6 bankiNe treba da me respektuješ zbog broja poruka, nego zbog mudrosti, humanizma, pravičnosti i herojskog držanja pred neprijateljima i neprijateljicama.
E sad si i ti odcepila ofrlje...A i zato sto ima preko 6 banki![]()